تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 543 از 2014 اولاول ... 4344349353353954054154254354454554654755359364310431543 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

اگه نباشه جاش خالی می مونه آذرخش's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در کل اشتباه کرد برگشت
    دنیزلی رو میاوردن خیلی بهتر بود

قطبی نباید برمیگشت و باید دنیزلی رو میاوردن ولی حالا که اومده باید تا آخر بمونه

منم اول فصل 49 - 51 به نفع دنیزلی بود نظرم ولی الان با این نظر بیشتر موافقم

تازه چیزی نشده که دو تا مساوی داشتیم، اگه ببازیم چی میشه!!؟

بچه ها احساس نمیکنین قطبی اخلاقش عوض شده خیلی هم عوض شده
    به خدا اگه ما بودیم تا حالا پکیده بودیم عوض شدن و اعتراض داشتن که چیز بدی نیست.
    اگه من و شمام مربی تیم بودیم و بازیکن مورد نظرمون رو جذب نمیکردن...
    اگه داورها...
    اگه بازیکنها قدر موقعیتها رو میدونستن....
    و هزار تا اگه دیگه..... چه حالی میشدیم!!!؟

الان چهارمین هفته رو پشت سر گذاشتیم و تو هر چهار هفته مشکل داوری داشتیم
    اونایی که بردیم زیاد تو بوق نشد ولی بازم مشکل داوری رو داشتیم
    در کل یه انرژی تو فدراسیون و تربیت بدنی هست که نمیخواد پرسپولیس نتیجه بگیره.

در ضمن به نظر میومد این داور هم مثل خیلیهای دیگه دوربین ندیده بود، میخواست تو چشم باشه، به نحوه اخطار دادنش دقت کنید....

داره خودمونی میشه feri88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیمه دوم برق ما رفت و وقتی شنیدم 2-2 شدند اعصابم خورد شد

اخلاق قطبی هم عوض نشده قطبی هم انسان هست و حق داره اعصبانی بشه آدم اهنی نیست که
    اون از بازی ملوان با داوری قهرمانی این هم داور دیروز لابد قطبی باید به اینا داوری یاد بده نه؟؟

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

با این وضع داوری عمرا ما قهرمان لیگ بشیم !!!

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض قطبي: نمي‌دانم پول‌هاي پرسپوليس به جيب چه فردي مي‌رود...

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: ‌كمك‌ها به تيم زياد است؛ اما نمي‌دانم اين پول‌ها به جيب چه كساني مي‌رود.

به گزارش خبرنگار فارس، افشين قطبي در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: فقط حرف دلم را به زبان آوردم و نمي‌توانم اين موضوعات را مانند يك بغض در گلويم نگه دارم. مطمئن باشيد اگر مرا در اختيار خودم بگذارند، بايد خون گريه كنم يا درد دلم را در فوتبال ايران بازگو كنم.
    وي افزود: اميدوارم مسئولين هرجا كه دوست دارند، جواب اين سوال‌هايم را بدهند و درباره حرف‌هاي من اظهار نظر كنند تا به جواب برسم. هرگز از فردي ترسي ندارم و پشت حرف‌هايي كه زدم، هستم.
    وي اظهار داشت: به خاطر اينكه بعضي‌ چشم ديدن پرسپوليس را ندارند، مي‌خواهند مرا به زمين بكوبند. اين برايم جاي سوال دارد؛ البته در اين خصوص اسم هيچكس را به زبان نمي‌آورم.
    قطبي خاطر نشان ساخت: اميدوارم مسئولان فدراسيون و كميته داوران، گريه‌هاي هواداران را بعد از بازي با ذوب‌آهن ديده باشند. مي‌دانم كسي جز من نمي‌تواند از حق آنها كه هرگز پرسپوليس را تنها نگذاشتند، دفاع كند.
    سرمربي تيم پرسپوليس درباره همكاري مسئولان باشگاه با وي، گفت: پولم را گرفتم و مطمئن باشيد حاضرم مبلغي را كه گرفتم، پس بدهم و از ايران بروم تا خيالم راحت شود. سوال تاسف‌بار اين است كه با وجود حضور ماركو در ايران و زحمات او، چرا يك منزل براي او درست نكرده‌ و با او به تعامل نرسيده‌اند.
    وي افزود: اين موردها براي فوتبال ايران تاسف‌بار است. مطمئنم هيچ مربي خارجي ديگر حتي در فوتبال ايران را نمي‌زند؛ چه رسد كه سرمربي تيم‌هاي باشگاهي شوند.
    قطبي در خصوص مشكلات مالي پرسپوليس گفت: به من گفتند بازيكن برزيلي بياور. با ماركو اقدامات لازم را انجام داديم؛ اما كدام است جواب؟ اسم كمك‌هاي مالي به پرسپوليس زياد است؛ اما نمي‌دانم اين پول‌ها به جيب چه كساني مي‌روند؛ اما همه فقط مي‌گويند قطبي پروازي است و به من بهانه‌هاي مختلف مي‌گيرند.
    سرمربي پرسپوليس درباره برخورد ناشايست با ايوان پتروويچ، عنوان كرد: بايد در ايران بين‌المللي فكر كنيم. همسر او به ايران آمده تا او را پس از مدت‌ها ببيند؛ ولي به مدت 6 ساعت در بيرون هتل و دقايقي در لابي نگه داشته‌اند و اجازه ورود نداده‌اند.
    قطبي ادامه داد: به هيچ عنوان ناراحت محروميت نيستم. اگر محروم شوم، مي‌توانم به فوتبال ايران كمك كنم و درد پرسپوليس، استقلال و تيم‌هاي ديگر را رفع كنم.
    وي در باره همكاران خود اظهار داشت: عابدزاده و پيرواني بزرگان فوتبال ايران هستند؛ اما چرا تا به حال به مشكلات آنها رسيدگي نشده است. شايد برخي بگويند اين موضوع به من چه ربطي دارد؛ اما سرمربي هستم و بايد اين حرف‌ها را بزنم.
    افشين قطبي درخصوص حضور در ليگ قهرمانان آسيا، گفت: به تمام مسئولان، فوتبال‌دوستان و علاقمندان مي‌گويم كه با اين تفكر در فوتبال ايران، به هيچ نتيجه‌اي نمي رسيم و بيهوده نبايد وقت خودمان را تلف كنيم....

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــ

قطبی جان یه سال و خورده ای هست اومدی تازه داری به این مشکلات پی می بری...این پولا ماله بیت الماله ...نمی دونم اینا چطوری از گلوشون پایین می ره...
    المپیک که یادت هست...رفتیم و ایران و سر افراز کردیم و اومدیم!!!!واقعا" آیا بودجه ایی که در اختیار مسولین قرار می گیره صرف کارهایی که وظیفشونه می کنن؟؟!!
    قطبی جان امیدوارم خدا صبر بده بهت...

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اصلا انگاری میخوان کاری کنن که ما قهرمان نشیم....قلعه نوعی نمیدونم با چه جراتی اومد گفت استقلال 100% قهرمانه شک نکنین! از کجا همچین حرفی میزنه?؟ انگاری یه دست هایی اون پشت مشت ها هست....

آخر فروم باز omid.k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Basin city

پيش فرض

اون اوره تو بازی بد جوری داشت رو مخ من راه میرفت
    نمیدونم جو گرفته بود
    یا پول....

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوباره حاشیه اومد سراغ پرسپولیس
    نود امروز جالب میشه

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

نیکبخت:اعتراضي به نيمكت نشيني ندارم

خبرگزاری پرسپولیس : عليرضا واحدي نيكبخت كه با صلاحديد قطبي در تركيب اوليه پرسپوليس برابر ذوب آهن حضور نداشت، برخلاف رويه سال پيش اين بار هيچ اعتراضي به نيمكت نشيني ندارد.

مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس روز دوشنبه در اين رابطه گفت : تمرين روز جمعه را به دليل بي‌اطلاعي از زمان تمرينات از دست دادم و در اين شرايط طبيعي بود كه به تشخيص مربيان نتوانم از دقيقه اول در جمع يازده بازيكن اصلي تيم به ميدان بروم. در حال حاضر هم هيچ گونه اعتراضي ندارم، چون قصد دارد در ليگ امسال بدون هيچ حاشيه‌اي فقط به فكر تاثيرگذاري در بازي‌هاي پرسپوليس باشم.

نيكبخت با اشاره به تساوي تيمش مقابل ذوب آهن ادامه داد: اين مساوي نشان داد كه ما مشكلاتي داريم كه براي نتيجه گرفتن بايد هر چه زودتر برطرف شوند . البته ممطئن هستيم كه با درايت كادر فني، از هفته پنجم با حداقل ضعف به رويارويي با حريفان مي‌پردازيم تا بتوانيم امتيازات لازم را براي قرار گرفتن در رتبه اول جدول رده بندي به دست آوريم.

اين بازيكن در پايان با اشاره به گلزني توره و باقري اظهار داشت: اينكه چند بازيكن گلزن در تركيب تيم ما باشد، براي پرسپوليس شرايط ايده آلي را رقم مي‌زند. حالا مي‌توانيم اميدوار باشيم كه با تقويت خط دفاعي، مشكلي براي شكست دادن حريفانمان نخواهيم داشت.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس از جلسه امروز هيئت مديره
    قطبي: پرسپوليس نياز به شوك بزرگي داشت
    خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد از حق همه در تيم دفاع كنم و روز گذشته هم حس كردم كه تيم نياز به شوك بزرگي دارد.
    افشين قطبي پس از جلسه امروز هيئت مديره پرسپوليس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: طبيعي بود بعد از بازي ديروز همه بازيكنان و كادر فني ناراحت باشند چون به پرسپوليس با گرفتن 4 امتياز در 2 بازي، ظلم شد و من هم به همين دليل، تمركز خودم را از دست دادم.
    وي افزود: بايد قبول كرد كه من هم تا اندازه‌اي صبر دارم. در يك سال گذشته آيا حرفي ناشايست از من شنيديد؟ هميشه تشكر كردم و براي روحيه دادن، داوران را تشويق كردم؛ اما حالا بايد به عنوان سرباز هواداران، خودم را نشان مي‌دادم تا از زير بار مسئوليت فرار نكنم.
    قطبي عنوان كرد: در تمام دنيا در صحنه‌هاي 50 به 50، داوران دقت زيادي مي‌كنند؛ اما در بازي ديروز، پنالتي ما با ضربه كاشته براي حريف عوض شد. نمي‌توانم در قبال اين كار ساكت باشم چون بايد مردم را درك كنم و روز آخر جواب پس بدهم.
    وي در خصوص ناراحتي‌اش از باشگاه پرسپوليس گفت: بايد قبول كنيم كادر فني و بازيكنان اگر بخواهند تمام ذهن خود را به موفقيت تيم جذب كنند، بايد امكانات داشته باشند. در روزهاي گذشته لغزشي در باشگاه ديدم كه حس كردم نياز به شوك بزرگي براي موفقيت است.
    وي افزود: فهرست دريافتي بازيكنان را امروز ديدم و خوشحالم بگويم كه بيشتر آنها 30 تا 50 درصد از پيش قراردادهاي خود را دريافت كردند. اين مورد قوت قلبي برايم بود.
    سرمربي پرسپوليس اظهار داشت: ماركو را به ايران آوردم و او را از كار در خارج از ايران بيكار كردم؛ همينطور كماسي، ‌پيرواني و عابدزاده را. بايد در مقابل هيئت مديره مانند ستوني بتوني از آنها دفاع كنم چون سرمربي فقط كارش آرامش خودش نيست.
    افشين قطبي عنوان كرد: فصل گذشته مشكلات زيادي داشتيم؛ اما مسئولان تلاش كردند و واكنش‌هاي خوبي را نشان دادند تا قهرمان شويم. بايد نتيجه بگيريم براي قهرماني يك تيم فقط نياز به سرمربي نيست.
    وي افزود: اقامت من داخل ايران است و تعطيلاتم دست خودم. اين مورد را به هيئت مديره گفته‌ام. شايد به شمال بروم يا به دبي يا امكان دارد مقابل آپارتمان خود به سقف آن نگاه كنم. اين مورد به كسي ربطي ندارد و خودم تصميم‌گيرنده هستم.
    سرمربي پرسپوليس در مورد باخت در هفته‌هاي آينده، گفت: از باخت نمي‌ترسم. مانند فصل گذشته چون جزيي از فوتبال است. به عنوان يك مربي حرفه‌اي آماده هستم تا روزهاي سخت را سپري كنم. به همين جهت، آنقدر تيم خودم را خوب بالانس مي‌كنم تا اين اتفاق برايم رخ ندهد.
    سرمربي پرسپوليس خاطر نشان ساخت: از فردا با قدرت هرچه تمامتر در تمرين حضور پيدا خواهم كرد و امروز نيز تنها به دليل اينكه بايد در جلسه شركت مي‌كردم، به تمرينات نرفتم. بين من و پرسپوليس يك قلب رئوف وجود دارد. اگر لازم باشد، براي موفقيتش با هر كسي جنگ خواهم كرد.

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

مصطفوي: منظور قطبي باشگاه پرسپوليس نبوده است

برگزاری پرسپولیس : داريوش مصطفوي پس از جلسه امروز هيئت مديره پرسپوليس، در گفت و گو یی اظهار داشت: هميشه سعي مي‌كنيم با كمك مديران و هيئت مديره، دقايقي را كنار هم قرار بگيريم و مسائل را حل كنيم. مسئله روز گذشته خاص بود و به خاطر همين، جلسه ويژه را تشكيل داديم.
    وي افزود: برخي امكانات را تعهد كرده بوديم تا در قبال زحمات قطبي، انجام دهيم كه يكي از آنها مسئله حقوق ماركو بود. بنابر دلايلي به تاخير افتاد؛ آن هم دليلش نبودن اسپانسر بود.
    مصطفوي عنوان كرد: امروز به خوشي و خوبي تمام مشكلات حل شده است و به همين دليل، تا روز پنجشنبه سعي خواهيم كرد تا حقوق ماركو را پرداخت كنيم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •