تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 543 از 949 اولاول ... 43443493533539540541542543544545546547553593643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,421 به 5,430 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fanava-Mashhad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سرعت بین 60 تا 50 همیشه از نظرپینگ تایم اوت هم که افتضاح حداقل 1 مگ بگیر شبی 3 گیگ میتونی دانلود کنی من که اینسری تموم بشه نامحدود 512 برنزی که گرفتم آی اس پی عوض میکنم چون چیزی واسه موندن نداره اینم وضیعت پینگ تایم اوت من واقعا افتضاح این شرکت

با پشتیبانی صحبت کردین؟

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

آیا میشه هر دو path 0,1 مودم فعال بشن یعنی دوتا دان استریم و آپ استریم فعال بشن روی یک خط تلفن که بشه از دو اکانت استفاده کرد؟کسی اطلاع داره؟
    خیر متاسفانه نمیشه.

3. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2014
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با نمایندگی شهر تماس گرفتم گفتن خط رو تا ده مگ هم میبندیم ممکنه همچین چیزی ؟
    این نمایندگی خودش یه شرکت مستقل بوده توی خرم اباد که من میدونم چند ساله داره سرویس میده ولی قبلا خیلی کیفیت نداشت
    یعنی الان دیگه مستقل نیست و زیر نظر شماس ؟ پس چطور وقتی شما بالای 6 مگ نمیدید این 10 مگ میده؟
    بستگی به تجحهیزات شهرتون داره. ما هم در بعضی مراکز می تونیم بالای ۱۰ مگ ببندیم.

5. این کاربر از Fanava-Mashhad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

هنوز اطلاعات دقیقی در دسترس نیست متاسفانه.
    منظورتون چیه یعنی بحثش است که منصفانه کنن یا سرعت ها رو نصف کنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shakhdar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان فن آوا شبانشو برداشته؟ دیشبم دوباره محدود دانلود کرد! الآن 3 شبه اینجور شده!

سرویس 1 مگ 3 گیگ شیراز هسم.

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

من قبل از سه شب پیش میانگین شبی 7 گیگ می گرفتم عکسشو می ذارم نگاه کنید. (ترافیک روزانه هم 2 هفته پیش 5 گیگ خریدم)

تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

الآن زنگ زدم پشتیبانی با جسارت میگه مصرف شبانه 2 برابر روزانس. هر چی بهش میگم قبلاً اینجور نبود میگه نخیر همیشه این قانون بوده. تموم شد دوستان. فن آوا هم از دس رف. هر کی می خواد جدید سرویس بگیره بره یه شرکت که هنوز این قانون رو اعمال نکرده ( ظاهرن صبا نت و مبین نت و پارس آنلاین اجرا کردن و شاتل هم که همون مصرف منصفانه رو داره). عکس زیر رو میزارم خودتون قضاوت کنین آیا شبانم دو برابر روزانه بوده یا نه؟ (از 7 مهر امسال اومدم فن آوا)

همون طور که می بینید مصرف کلم 365 گیگ بوده ولی مصرف رایگانم 340 گیگ از هم که کم کنیم مبشه 25 گیگ الآنم ته ترافیکم 0.5 گیگ هس میشه 25.5 گیگ دو برابرش کنیم 51 گیگ میشه ولی من 340 گیگ گرفتم!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بله تقریبا !!نوسان داره اما از سروررای خارج بهتره
    خب یعنی چقدر؟ نویز نداری چک کردی؟ پروفایل ست شده روی مودم چی مشکلی نداره
    آخه من 1بار اوایل که بودم فن اوا سرعت دانلودم در حد دایل آپ بود به خاطر تنظیمات اشتباه به حساب میگن پروفایل! خودم فهمیده بودم تماس گرفتم گفتم بهشون اینو عوض کنند. باید روی Interleave باشه این حرفا پهنای باندم روی 127 کیلوبیت بود!!
    اوناهم ست کردن مشکلی ندارم. من با سرور ایران اکثرا سرعت اسمیه نویز که اصلا ندارم snr من 30 هست
    ولی شما که 1مگ داری بازم سرعت 20 برای سرور خارج جالب نیست باید بیشتر باشه نمیدونم دیگه. نویز و تنظیمات و پهنای باند چک کن.

11. 2 کاربر از hadi777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام.من تازه فن آوا ثبت نام کردم اما هنوز سرویسم راه نیوفتاده.اگه فن آوا هم محدودیت دانلود برای تایم شبانه داره،بگید که تا وصل نشده قطعش کنم!من در نظر دارم شبی 3تا4 گیگ دانلود کنم(سرویسم هم 1 مگ هستش).خدا خیرتون بده جواب بدین سریعا.....

13. این کاربر از mahdi_abbasnasab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز david-ebi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    IR

پيش فرض

با سلام مجدد به دوستان و جناب قلی زاده نماینده فن آوا در مشهد.من اسباب کشی کردم به منزل جدید که در مرکز فرشچی هست.منتظرم تا 2 تا خط تلفنم از منزل قبلی انتقال داده بشه به منزل جدید تا مجدد روی یکیش فن آوا رو رانژه کنم.اما اگر قانونن که میگه فقط تا دو برابر حجم روزانه میشه شبانه دانلود کرد در فن آوا هم داره اجرا میشه قطعا از رانژه مجدد صرف نظر خواهم کرد.به همین خاطر از جناب قلی زاده خواهش میکنم که بیایند و شفاف بگن که آیا این قانون در فن آوا هم اجرایی شده یا نه؟متشکرم.

15. این کاربر از david-ebi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •