با پشتیبانی صحبت کردین؟
با پشتیبانی صحبت کردین؟
خیر متاسفانه نمیشه.
بستگی به تجحهیزات شهرتون داره. ما هم در بعضی مراکز می تونیم بالای ۱۰ مگ ببندیم.
منظورتون چیه یعنی بحثش است که منصفانه کنن یا سرعت ها رو نصف کنن؟
دوستان فن آوا شبانشو برداشته؟ دیشبم دوباره محدود دانلود کرد! الآن 3 شبه اینجور شده!
سرویس 1 مگ 3 گیگ شیراز هسم.
من قبل از سه شب پیش میانگین شبی 7 گیگ می گرفتم عکسشو می ذارم نگاه کنید. (ترافیک روزانه هم 2 هفته پیش 5 گیگ خریدم)
![]()
الآن زنگ زدم پشتیبانی با جسارت میگه مصرف شبانه 2 برابر روزانس. هر چی بهش میگم قبلاً اینجور نبود میگه نخیر همیشه این قانون بوده. تموم شد دوستان. فن آوا هم از دس رف. هر کی می خواد جدید سرویس بگیره بره یه شرکت که هنوز این قانون رو اعمال نکرده ( ظاهرن صبا نت و مبین نت و پارس آنلاین اجرا کردن و شاتل هم که همون مصرف منصفانه رو داره). عکس زیر رو میزارم خودتون قضاوت کنین آیا شبانم دو برابر روزانه بوده یا نه؟ (از 7 مهر امسال اومدم فن آوا)
همون طور که می بینید مصرف کلم 365 گیگ بوده ولی مصرف رایگانم 340 گیگ از هم که کم کنیم مبشه 25 گیگ الآنم ته ترافیکم 0.5 گیگ هس میشه 25.5 گیگ دو برابرش کنیم 51 گیگ میشه ولی من 340 گیگ گرفتم!
خب یعنی چقدر؟ نویز نداری چک کردی؟ پروفایل ست شده روی مودم چی مشکلی نداره
آخه من 1بار اوایل که بودم فن اوا سرعت دانلودم در حد دایل آپ بود به خاطر تنظیمات اشتباه به حساب میگن پروفایل! خودم فهمیده بودم تماس گرفتم گفتم بهشون اینو عوض کنند. باید روی Interleave باشه این حرفا پهنای باندم روی 127 کیلوبیت بود!!
اوناهم ست کردن مشکلی ندارم. من با سرور ایران اکثرا سرعت اسمیه نویز که اصلا ندارم snr من 30 هست
ولی شما که 1مگ داری بازم سرعت 20 برای سرور خارج جالب نیست باید بیشتر باشه نمیدونم دیگه. نویز و تنظیمات و پهنای باند چک کن.
سلام.من تازه فن آوا ثبت نام کردم اما هنوز سرویسم راه نیوفتاده.اگه فن آوا هم محدودیت دانلود برای تایم شبانه داره،بگید که تا وصل نشده قطعش کنم!من در نظر دارم شبی 3تا4 گیگ دانلود کنم(سرویسم هم 1 مگ هستش).خدا خیرتون بده جواب بدین سریعا.....
با سلام مجدد به دوستان و جناب قلی زاده نماینده فن آوا در مشهد.من اسباب کشی کردم به منزل جدید که در مرکز فرشچی هست.منتظرم تا 2 تا خط تلفنم از منزل قبلی انتقال داده بشه به منزل جدید تا مجدد روی یکیش فن آوا رو رانژه کنم.اما اگر قانونن که میگه فقط تا دو برابر حجم روزانه میشه شبانه دانلود کرد در فن آوا هم داره اجرا میشه قطعا از رانژه مجدد صرف نظر خواهم کرد.به همین خاطر از جناب قلی زاده خواهش میکنم که بیایند و شفاف بگن که آیا این قانون در فن آوا هم اجرایی شده یا نه؟متشکرم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)