والا من که با 35 تومن کپی خور کردم دانگل قابل update هم هست
تقریبا 7 برابرش پوله یه 360میشه
والا من که با 35 تومن کپی خور کردم دانگل قابل update هم هست
تقریبا 7 برابرش پوله یه 360میشه
الان با این وضعیت بازی های اریج کمیاب شدن و اگرم باشه به نرخ خونه باباشون میدن.
یه PJ بخر 30 تومن و هر بازی هم که خواستی دونه ای 5 تومن میدی برات میریزن رو هارد کنسول یا اکسترنال .
یعنی سره جمع این pJ با 20 تا از بهترین بازی ها حدودا برات 130 تومن اب میخوره.
اگرم دوس داشتی میتونی یه 360 بگیری که اونم حداقل برات 200-300 تومن اب میخوره که به نظر من اصلا نیمصرفه.
به نظر من 360 نگیری بهتره.خود من جفتشو داشتم وقتی ps3 کپی خور شد 360 و فروختم
حالی که ps3 میده 360 نمیده.از نظر سخت افزاری هم ps3 قویتره
ولی اجرایه بازی کپی تو ps3 میشه گفت دردسر داره به راحتیه 360 نیست
360 بی درده سره بازیو میگیریو میزاری بازی میکنی ولی ps3 دردسرایه خودشو داره
سلام دوست عزیز راستش من خارج هستم و اینجا ۱ دونه ۸۰ گیگ گرفتم قیمت های دیویدی هم که میدونید بالاس من اون زمان که ایران بودم یادمه باکس میومد تو بازار همرو باز میکردن لنزاشو عوض میکردن و میگفتن کپی خور میشه و خوب میشود الان هم بالاخره این تعداد بازی همیشه همین ۱۰ تا که شما میگید نمیمونه میخواستم اگه واقعا میشه خود شخص بدون دستکاری و به شکل نرمافزاری دستگاه رو کپی خور کنه راهنمایی کنید درکل من ۱ کمی هم از این کارا خوشم میاد و میخواستم اطلاعتی هم در این زمینه داشته باشم راجبه دانگل کردن کپی خور کردن آپدیت فریمور دستگاه و از این جور چیزا و اگه ۱ لینک کلی در این زمینه فارسی باشه خیلی خوبه با فایل هاشو توضیحه اینکه مثلا دانگل چیکار میکنه مزایا و معایبش چیه و از این چیزا باشه خیلی خوب میشه و احساس کنم همینجا مقاله یا ۱ چیزی تو ایم مایه ها اینجا باشه من با سرچ گیر نیاوردم اگه شما میتونید لینک ب من بدید
باز هم ممنون
خوب من از قیمت های ایران خبر ندارم ، ولی دانگل اورجینال قیمتش 100 یورو هست - اینکه یک عده اومدند دستساز درست کردند دارند ارزون تر میفروشند رو من منظورم نبود .
خوب من نمیدونم شما کجا هستید ، ولی میتونید از این سایت :
دانگل رو بخرید حدود 100 یورو قیمتشه ، کار خاصی هم لازم نیست بکنید - دانگل رو نصب میکنید دستگاه رو روشن میکنید سیستم روی سرویس مد میاد بالا و بک آپ منیجر و ... رو نصب میکنید و تمام ، خودش راهنما داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی در کل کپی خور کردن Ps3 به نظر من ارزش نداره ، 200 یورو میدی یه 360 میخری راحت هر کاری میخوای میکنی دیگه - من دستگاه خودم رو از یک بابایی خریدم به اسم اندی کالین گویا کارمند اخراجی مایکروسافت هست و بدون اینکه هلوگرام دستگاه کوچشکترین مشکلی پیدا کنه فرمور رو میریزه تازه هر وقتی هم که خراب بشه کنسول میبرید پیشش حافظه اینترنال رو فلش میکنه و فرمور اورجینال میریزه و میبرید میدید مایکروسافت برای گارانتی![]()
دوستان کسی Email شرکت Sony رو نداره ؟
سلام به دوستان
یک فرمون بازی می خواستم بین logitech G27 و logitech GT موندم اولی 370 تومنه و دومی200 تومن میخواستم بدونم ارزش داره ۱۷۰ تومن بیشتر واسه این فرمان پول داد یا نه ؟ و اینکه یه فرمونی میخوام که هم به PS3 -XBOX360 - PC بخوره.... چه مدلی رو میشناسید ؟
ممنون
سلام---
ميخوام بدونم اگه زياد گرد و خاك تو كنسول رفته باشه و فن بعضي وقتا صدا ايجاد كنه---لازمه كه كنسول رو باز كرد و تميز كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
اگه طرز باز کردنشو میدونی و برات راحته این کار مفیده.چون گرد و خاک باعث گرمای بیشتر و کارایی پایین میشه
سلام خدمت گيمرهاي عزيزم
بچه ها شايد سوالم زياد مربوط به قسمت بازي اين كنسول نباشه ولي خب جائي رو پيدا نكردم بپرسم. قبلش از همگي عذرخواهي ميكنم.
ديروز كنسول يكي از دوستام (250 اسليم)رو گرفتم با گيم NFS و فيلم آواتار جيمز كامرون روي بلوري اورجينال.
من تو خونه يه سيستم Home Theater دارم.
خروجي HDMI رو زدم به ورودي A/V Reciever.فيلم صداش DTS-HD Master Audio بود. روي LCD نشون ميداد كه داره DTS 5.1 پخش ميشه ولي آمپلي فاير ورودي دوكانل استريو ميشناخت.تمام تنظيمات كابل و صدا و تصوير و...خلاصه همه رو ور رفتم ولي نشد كه نشد.
ps3 رو جدا كردم و بلوري پلير Denon 2010 رو وصل كردم.ديدم راحت صداي 5.1 رو دكد كرد وپخش كرد!!!؟؟؟
ميخواسم بدونم به نظر شما مشكل چيه؟يعني آمپ نميتونه با ps3 سازگاري داشته باشه.راستي يادم رفت بگم.آمپم هم دنون AVR-2309 هست.
ميخواستم با يه تير دو نشون بزنم. هم كنسول بازي بگيرم براي بچه ها و هم فيلمهاي بلو ري باهاش تماشا كنم كه متاسفانه
ممنون ميشم از دوستاني كه تجربه دارن راهنمائي بفرمايند.
سپاسگذارم.![]()
Last edited by hamidR15; 28-12-2010 at 16:49.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)