بازی های ماشین سواری قشنگ که میشه روی کنسول دو نفره بازی کرد اگر کسی میدونه چند تا معرفی کنه.
بازی های ماشین سواری قشنگ که میشه روی کنسول دو نفره بازی کرد اگر کسی میدونه چند تا معرفی کنه.
forza motor sport 3
forza motor sport 4
split second
blur
dirt 2
dirt 3
دیگه نمیدونم
شاید گران توریسمو هم بشه
ولی فورزا چیز دیگه ایست
بازم سوال خواستی همین جا بگو
Last edited by CRIS Joon CR7; 05-12-2011 at 00:27.
راست میگه اصلا بازی قشنگی نبود
تو NFS هم بستگی داره چه سبکی بخوای
اگه دزد و پلیسی میخوای Carbon و Most wanted برات خوبه
اگه میخوای تو پیست باشه shift 2 unleashed
اگه میخوای گرافیکش غول باشه hot pursuit 2010
سلام
بچه ها لطفا یه بازی استراتژیکی در سبک age of methology معرفی کنید .اکثر بازی ها درجه ی آزادی ندارن.بازی که مثله همین عصر خدایان یا عصر امپراطورها ، ساخت و ساز خارج از مرز ها هم انجام بشه .مثلا الان جنگهای صلیبی اکیدا نمیتونی آزادانه همه جا بری و خواستی ساخت و ساز هم بکنی یا مثله سیویلزیشن (که دیگه نگو گیم پلیش مزخرف به تمام معناس ) نباشه
ممنون
این 23467878765432 بار
پس چرا هیشکی جوابمو نمیده![]()
Last edited by goldenmember; 07-12-2011 at 18:29.
دوست عزیز توی این سبک مثل اساسین کمه.مثلا سری پرنس هست که مثل همینه.وگرنه توی این سبک با این مشخصات خیلی کمه..من که نتونستم یک بازی توی این سبک درحد اون پیدا کنم. اگه پیدا کردی به منم معرفی کن
ولی سری پرنس رو اگه بازی نکردی بازی کن.![]()
برادر من جوابتو قبلا دادم
Red Dead Redamption
متشکر دوست عزیز
اما من برای پی سی میخوام.
ببخشید که ننوشتم برای چه پلتفرمی.
ممنون پرنس 5 رو خیلی وقته تموم کردم.تازه من هدفم اسبه نه از در و دیوار پریدن. red dead هم که خیلی مسخرس تازه فک کنم واسه پی سی نیستش.
واسه خودتم اگه اسب میخوای warriors orochi رو پیشنهاد می کنم.فقط یه اشکالی داره.ضربه زدناش مثل دیوانه هاس یه ضربه میزنی چند نفر میخورن زمین
حدود 70 تا کاراکتر هم داره که به مرور وقتی مرحله میری باز میشن.تازه میتونی با سوت اسبتو صدا بکنی بیاد دنبالت.بازیه خیلی جالبیه من خودم چندین بار تمومش کردم.ازش به عنوان بازیه جومونگ هم یاد میکنن.
اگر هم پی اس 3 یا ایکس باکس داری dynasty warriors 7 رو بخر.اینم دقیقا عین همونه.همون کاراکترارا داره ولی این کاراکتراش تو قیافشون یکم تغییر کردن مراحلشم جدیده.کاراکترای افسانه 3 برادر تو هردشون هست.
Last edited by goldenmember; 07-12-2011 at 18:52.
من این بازی ای که معرفی کردین رو پیدا نکردم.
توی گیم اسپات سرچیدم اما نیاوردش.
میتونی لینک یه سایتی رو بدی که هم عکس از توی بازی داشته باشه هم لینک دانلود؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)