آره گرافیک در سطح Ps2 هست !
شاید هم بالاتر
آره گرافیک در سطح Ps2 هست !
شاید هم بالاتر
صد در صد شک نکن
به نظر من گرافیکش بالتر از ps2 هست.
نه دوستان اين طور هم نيست
من هم قبل از اين كه اين كنسول رو بخرم فكر ميكردم گرافيكش از پي اس 2 بيشتره ولي وقتي خريدم متوجه شدم چندان بهتر نيست بلكه در بعضي بازي ها گرافيكش پايين تر هم هست.
مثلا گرافيگ بازي گاد آف وار2 در پي اس 2 رو در نظر بگيرين فكر نميكنم بتونند بازي گاد آف وار 2 با گرافيك پي اس2 براي پي اس پي بسازند ولي در كل ارزش خريد رو داره
psp گرافیکش در حد ps2 هست و بالا و پایین داره ولی از خیلی نظر ها به PS2 نمی رسه مثلا فیزیکش در مقابل ps2 کم میاره ...
دوستان از همتون ممنون
من با برنامه ای که choory جون گفت فرمت فایل رو تغییر دادم سرعت cpu رو هم defecult کردم الان دیگه یک صدم ثانیه هم گیر نمیکنه مثل اینکه تو pc بازی میکنم، خیلی حال میده
درباره ی بالا بودن و یا پایین بودن گرافیک psp به ps2 هم به نظر من بستگی به بازی داره مثلا گرافیک tekkan تو psp از ps2 بهتره
گرافیک gta ها هم همینطور
ولی هنوز god of war رو بازی نکردم و و نمیتونم در بارش نظر بدم.
میشه پرسش منو هم پاسخ بدین؟
میشه روی فایل های توی مموری paental control گذاشت؟
نه نمیشه البته نیازی هم نیست چون فایل ها رو راحت میشه چک کرد ولی مثلا تو قسمت اینترنتو و اینا میشه ....البته من تا حالا باهاش کار نکردم شاید اشتباه میکنم
خوشحالم که مشکلت حل شد.
این جور که دیدم مثل اینکه شما بازی Tomb Raider: Anniversary را توی pc بازی کردید.میخواستم ببینم اگه زحمتی نیست این بازی را هم برای psp بازی کنید و بهم بگید داستانش دقیقا همونه یا نه.اگه این لطف را بکنید ممنون میشم.
من الان توی یک مرحله از این یبازی هستم که بالای کوی یک ساختمانه هست و لارا از اون کوی میره بالا و میره توی این ساختمانه توی ورودی این ساختمان 6 تا ستون با اندازه های مختلف هست.ابتدا 2 تا پلنگ حمله میکنن اونارا که میکشم یک مرده میاد پشت یک از ستون ها هست حرف میزنه و میره و ....
توی pc هم همچین مرحله ای داره؟اگه اره حدودا چقدر دیگه از بازی مونده.
سلام دوستان
قیمت psp slim مشکی رو میخواستم
اگه کسی آمار قیمتا تو دبی رو هم داره دمش خیلی گرمه اگه بگه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)