تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 542 از 942 اولاول ... 42442492532538539540541542543544545546552592642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,411 به 5,420 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا شاهين
    خسته نباشي
    بايد ببخشيد دوباره مزاحم شدم ولي از طرف ايرانسل براي سيم كارت هديه من اس ام اس اومده كه اگر ثبت نامتون رو تكميل نكيند تا دو روز ديگه سيم كارت ميسوزه

بايد چيكار كنم؟
    بازم از لطفتان متشكرم

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

امروز از صبح با سیم کارت دایم ایرانسل در اصفهان که شماره گیری می کنم می گه حساب شما مسدود شده !! در حالی که بدهی ندارم !!
    زنگ زدم تلفن ثابت به 09351300000 و بعد از 20 دقیقه الاف شده پشت خط طرف میگه امروز شبکه در برخی شهرستانها برای سیم کارت دایمی ایراد داره و تا 48 ساعت دیگه درست میشه (شاید تازه !) !!
    حالا خود شما قضاوت کنید این شد تلفن همراه !!!!؟؟
    واقعا ..........!!!

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

امروز از صبح با سیم کارت دایم ایرانسل در اصفهان که شماره گیری می کنم می گه حساب شما مسدود شده !! در حالی که بدهی ندارم !!
    زنگ زدم تلفن ثابت به 09351300000 و بعد از 20 دقیقه الاف شده پشت خط طرف میگه امروز شبکه در برخی شهرستانها برای سیم کارت دایمی ایراد داره و تا 48 ساعت دیگه درست میشه (شاید تازه !) !!
    حالا خود شما قضاوت کنید این شد تلفن همراه !!!!؟؟
    واقعا ..........!!!
    هنوز ایرانسل اصفهن رو رسما اعلام نکرده اگه اشتباه نکنم...پس غر شما قابل قبول نیست!

اون دوستمون که توی بهارستان بود...
    شهری که 20 کیلومتر با اصفهان فاصله داره جزو اصفهانه؟!
    حالا اگه هم باشه ایرانسل جدا حسابش میکنه چون چجوری 20 کیلومتر رو توی نقشه نشون بده؟!

ولی اینو هم بدون که شیراز مرکز استان فرس تنها شهر تحت پوشش این استانه که 7 ماهه که پوشش خیلی خیلی کمی داره و هیچ پیشرفتی نداشته و تا حالا 100 بار ازشون پرسیدم کی بیشتر میشه ولی عین نوار هی گفتن بدلیل دیرکرد پیمانکارها و شهرداری و ...

جناب cyrus...
    gprs ساعتی نیست یعنی هزینه ش به تعداد کیلوبایتی که send و recieve کردی ربط داره.
    بعد از اینکه کارت تموم شد میری توی time & cost و data counter و یا یه همچین چیزایی توی گوشی و میبینی که چقدر استفاده کردی.
    تعداد کیلوبایت های ارسال و دریافت رو باهم جمع میکنی و در تعرفه gprs ضرب میکنی.
    Last edited by jackhammer; 13-08-2007 at 21:01.

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض هر کسی کار خودش

به نظر شما ایرانسل میخواد جلوی Tci چی کار کنه ؟
    اون که از یه طرف هی سیم کارت واگذار میکنه ایرانسل هم که خیلی کاراش و بد قولی هاشو هم چنان ادامه میده
    خنگه این ایرانسل به جای اینکه فکر شبکه ش باشه که هر روز بهتر از دیروز باشه تا وقتی با این حجم Tci رید این حرفی واسه گفتن داشته باشه هر روز هم بدتر از دیروز میشه.
    با این ارزش افزوده هایی که هیچ کدوم اساسی کار نمیکنه
    به روز رسانی سایت و هم که کلا بی خیال شدن
    -ایرانسل قرار نیست جلوی TCI کاری بکنه اون کار خودش را میکنه ایرانسل هم کار خودش هر چی باشه بالاخره دولت از TCI حمایت میکنه.هر چی باشه ایرانسل یه شرکت خصوصی و بیشتر از اینکه به فکر مردم باشه به فکر جیب مدیراشه
    مسئله ی دیگه ای که ایرانسل بد قولی میکنه و گسترش شبکه را متوقف کرده شاید
    دلش را خوش کرده به 3 میلیون مشترکش که از همینها میتونه عمری پول SMS و مکالمه بگیره و . . .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

-ایرانسل قرار نیست جلوی TCI کاری بکنه اون کار خودش را میکنه ایرانسل هم کار خودش هر چی باشه بالاخره دولت از TCI حمایت میکنه.هر چی باشه ایرانسل یه شرکت خصوصی و بیشتر از اینکه به فکر مردم باشه به فکر جیب مدیراشه
    مسئله ی دیگه ای که ایرانسل بد قولی میکنه و گسترش شبکه را متوقف کرده شاید
    دلش را خوش کرده به 3 میلیون مشترکش که از همینها میتونه عمری پول SMS و مکالمه بگیره و . . .
    چند تا نکته رو باید عرض کنم...
    مگه Tci به فکر مردمه که به ایرانسل ایراد میگیرید؟! ولی حرفتو قبول دارم که به فکر جیب مدیراشه...در حقیقت هر شرکتی برای سود رسوندن به مدیرش کار میکنه!
    ولی یه چیزیشو قبول ندارم...
    ایرانسل تعهداتی رو هم داره مثلا داشتن 2300000 مشترک تا پایان سال اول فعالیت و 250 شهر تا پایان سال اول فعالیت و ... که اگه اونارو عملی نکنه درشو میبندن!پس مجبوره گسترش شبکه رو ادامه بده.
    ولی هیچ وقت نباید دلشو به همین مشترکین خوش کنه و دیگه پیشرفت نکنه.
    چون مسلما اگه نخواد پیشرفت کنه مردم میبینن خب پوشش tci بیشتره و همین 3 ملیون رو هم از دست میده.
    بالاخره باید بشه مثل tci که پوشش 1016 و 30000 کیلومتر جاده رو داره ولی بازم باید پیشرفت کنه..
    1.از لحاظ پوشش که به 100% کشور برسه...چون مسلما tci نمیشینه نیگاه کنه!
    2.از لحاظ خدمات چون تا اون موقع اپراتور سوم هم راه افتاده و اپراتور سوم باید 3g باشه پس ایرانسل و tci هم مجوز اینو باید داشته باشند که بتونند 3G و حتی 3.5G رو بدن که باعث بیشتر شدن در آمدشون بشه.و اگه اپراتور سوم بیاد و دولتی هم 3G بده و ایرانسل نخواد پیشرفت کنه شک نکن که تا پایان سال اول فعالیت اپراتور سوم ورشکست میکنه چون 3G حتی توی مکالمه هم از 2G برتره پس مردم میرن سمت اون.
    3.همون اپراتور سوم خودش میتونه باعث شکست ایرانسل بشه.اگه ایرانسل نتونه برتریشو نسبت به اون ثابت کنه(با توجه به نسل سوم بودن اپراتور سوم و اعتای مجوز به اپراتور سوم توی پاییز امسال) شک نکنید که ایرانسل بازنده ی این رقابت خواهد بود.
    تالیا هم بازندست چون در حال حاضر خیلی بدی ها نسبت به 2 اپراتور دیگه داره...و اگه ایرانسل پیشرفت نکنه میشه مثل تالیا...الان تالیا دیگه داره مشترکینش رو از دست میده و شاید ورشکست کنه.تنها راه جلوش اینه که یا با یکی از اپراتورها یکی بشه(ترجیحا با ایرانسل) و یا تعطیلش کنه بره پی کارش!
    خودتون میبینید که بعضا تاپیک هایی زده میشه که آیا تالیا رو بفروشم ایرانسل بخرم یا نه!
    در حقیقت ایرانسل از پاییز که مجوز اپراتور سوم در میاد تا وقتی که اون اپراتور بخواد 3G رو ارائه کنه فرصت داره که کاراشو بکنه...
    پس مطمئین باش که اینجوری نیست که هر کس بخواد کار خودش رو بکنه.

امید وارم که ایرانسل کارش و این رقابت رو جدی بگیره . همونطوری که میبینید دولت و مخابرات چه چوبهایی که لای چرخش نمیکنند!
    Last edited by jackhammer; 13-08-2007 at 22:07.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

هنوز ایرانسل اصفهن رو رسما اعلام نکرده اگه اشتباه نکنم...پس غر شما قابل قبول نیست!

اون دوستمون که توی بهارستان بود...
    شهری که 20 کیلومتر با اصفهان فاصله داره جزو اصفهانه؟!
    حالا اگه هم باشه ایرانسل جدا حسابش میکنه چون چجوری 20 کیلومتر رو توی نقشه نشون بده؟!

ولی اینو هم بدون که شیراز مرکز استان فرس تنها شهر تحت پوشش این استانه که 7 ماهه که پوشش خیلی خیلی کمی داره و هیچ پیشرفتی نداشته و تا حالا 100 بار ازشون پرسیدم کی بیشتر میشه ولی عین نوار هی گفتن بدلیل دیرکرد پیمانکارها و شهرداری و ...
    .
    این آقا مسعود ما عادتشه. شما ناراحت نباش.
    آقا مسعود مگه از تالیا تعریف نمیکردی و بعدش خریدی دیدی تو زرد از آب دراومد؟
    فراموش نکن که ما داریم بین بد و بدتر وافتضاح یکیشو انتخاب میکنیم. (بد=ایرانسل بدتر=تی سی آی افتضاح=تالیا)
    دیروز تو جام جم نوشته بو تا سال 2010 اس ام اس تو دنی دیگه جایی نداره. علتش هم رشد شبکه های ایمیل و وای-فای تو موبایله. این در حالیه که ما تو ام ام اس موندیم !
    شما هم دیگه اینقدر غر نزن. همینه که هست. دست من و شما نیست که عوضش کنیم.

داره خودمونی میشه kelpasabidomb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام منم ايرانسل دارم
    ميخواستم يه چيزي بگم در مورد سيم كارت هديه ايرانسل

ن م ي دونم كه قبلا گفته شده يا نه ولي ميگم

كسايي كه از خط ايرانسل خريدن و از نوع دوتاش واسه اينكه بدونن كه سيم كارت هديه در چه حاليه
    مي تونن شمارشون رو همون كه خريدن به 138 اس ام اس كنن بعد ايرانسل خودش ميگه كه سيم كارت هديه در چه حاليه

با هر خطي ميشه اي پيامك رو فرستاد

فقط كافيه كه شمارتون رو بفرسيتد به 138
    يا علي

آخر فروم باز masoudboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

حالا آمد و من یک کار واجب داشتم با موبایل و باید زنگ می زدم ولی با پیغام حساب شما مسدود هست مواجه می شدم در حالی که بدهی هم ندارم . به نظر شما اسم این را میشه تلفن همراه گذاشت ؟؟؟
    هنوز هم که دارم این پست را می زنم این مشکل هست .
    والا من از تالیا بدی ندیدم . درسته پوشش خیلی کمی داره و فقط تو مناطق دهگانه شهرداری آنتن میده ولی شبکه استانداردی داره و آنتن دهی معمولی هست و هیچ وقت هم از ایراد های عجیب و غریب ایرانسل باهاش نداشتم . Sms هم عالی هست و حتی نشده یک Sms بزنم و نرسه به مقصد .
    ما هر چی می خواهیم از این ایرانسل ناامید نشیم ولی خود این ایرانسل با این کارهاش ما را ناامید می کنه .
    در ضمن باید قبول کرد بهترین و بااعتمادترین شبکه موبایل تو ایران همین TCI هست چون با پول کلانی که از مردم در این چندین سال گرفته و حمایت دولت و زیر ساخت مخابراتی و نصب BTS های زیاد یک شبکه نسبتا مورد قبول بسازه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

حالا آمد و من یک کار واجب داشتم با موبایل و باید زنگ می زدم ولی با پیغام حساب شما مسدود هست مواجه می شدم در حالی که بدهی هم ندارم . به نظر شما اسم این را میشه تلفن همراه گذاشت ؟؟؟
    هنوز هم که دارم این پست را می زنم این مشکل هست .
    والا من از تالیا بدی ندیدم . درسته پوشش خیلی کمی داره و فقط تو مناطق دهگانه شهرداری آنتن میده ولی شبکه استانداردی داره و آنتن دهی معمولی هست و هیچ وقت هم از ایراد های عجیب و غریب ایرانسل باهاش نداشتم . Sms هم عالی هست و حتی نشده یک Sms بزنم و نرسه به مقصد .
    ما هر چی می خواهیم از این ایرانسل ناامید نشیم ولی خود این ایرانسل با این کارهاش ما را ناامید می کنه .
    در ضمن باید قبول کرد بهترین و بااعتمادترین شبکه موبایل تو ایران همین TCI هست چون با پول کلانی که از مردم در این چندین سال گرفته و حمایت دولت و زیر ساخت مخابراتی و نصب BTS های زیاد یک شبکه نسبتا مورد قبول بسازه .
    مسعود جون ایرانسل اصفهان هنوز رسمی راه اندازی نشده...هر وقت توی سایتش زد این ایراد ها به ایرانسل وارده.
    من که اصلا این مشکلات شما رو ندارم...تنها مشکل من با ایرانسل توی پوششش هست که باور کنید کم کم یه فکرای بدی داره به ذهنم میرسه....!
    "ما هر چی می خواهیم از این ایرانسل ناامید نشیم ولی خود این ایرانسل با این کارهاش ما را ناامید می کنه ."
    کاملا همین حسو دارم!
    و با اینم موافقم که TCI قابل اعتماد تره چون ایرانسل با این بدقولی هاش حسابی آدمو کلافه میکنه...
    اگه بخواد شهرهایی مثل اصفهان و شیراز و ... رو ول کنه و همین وضع افتضاح رو ادامه بده...

a.j رو یادتونه؟میخواست نامه بفرسته و اعتراض کنه و ...؟
    توی اون لیست جشنواره شاهین خان اهواز هم هست یعنی رسمی شده.
    و جالب اینجاست که از a.j هیچ خبری نیست!

اینم وضع ما...

داره خودمونی میشه sha2ow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    neverland

پيش فرض

نزنید این حرف ها را . بابا کم کم دارم از ایرانسل نا امید می شم آخه بابا من تازه ایرانسل گرفتم اونم دائمی!!
    راستی چطوری میشه با pc از gprs استفاده کرد( راهی هست که با مرور گر کامپیوتر و با gprs به اینترنت وصل شد) آخه ایرانسل به جای 15 تومان طرح طلائی 30 تومان از من گرفت حالا من هم می خوام حسابی با دانلود کردن حالشو بگیرم.ولی خداییش سرعتش خیلی بیشتر از dial up های ماست تو 10 15 دقیقه 6-7 مگابایت دانلود کردم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •