بعد از دانلود و نصب, برنامه رو اجرا کنید (اگه روی دسکتاپتون شرتکاتش نیست به محل نصب برنامه برید و از فایل garena یک شرتکات برروی دسکتاپ قرار بدید)
مرحله بعدی, ساخت اکانت هست برای اینکارم دو راه وجود داره اولیش اینه که از خود برنامه استفاده کنید (دکمه register, راه دوم هم استفاده از ادرس زیره
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فقط نکته ای که در این مورد وجود داره اینه که حتمآ ایمیل اصلی خودتون رو وارد کنید چون از طرف سایت یک لینک فعال سازی براتون ارسال میشه.
مرحله بعدی هم ورود به برنامست برای اینکارم بعد از اجرای برنامه مشخصات خودتون رو وارد کنید و بعد هم login (قبل از login حتمآ باید انلاین باشید) البته دو گزینه هم وجود داره که می تونید اونها رو تیک بزنید, یکیش remember password (همونطور که حتمآ میدونید پسوردتون رو ذخیره میکنه) و دیگری automatically login (که بصورت اتوماتیک وارد برنامه میشید)
بعد از ورود به برنامه یک صفحه باز میشه که در سمت چپش لیست بازی هایی که "گارنا" ساپورت میکنه وجود داره. برای "دوتا" شما باید روی war3 rpg کلیک کنید که درکنارش عددی وجود داره که نمایان گر افرادیه که تو قسمته مربوط به اون بازی هستند. قبل از ادامه کار باید به قسمت settings (بالای صفحه) برید و در پنجره ای که باز میشه بازم war3 rpg رو انتخاب و در قسمت executable settings بوسیله دکمه browse بازی رو در مسیر نصبش به برنامه نشون بدید و در انتها ok (قسمت آخر برای من که بصورت اتوماتیک پر شده بود فکر کنم برای شما هم بصورت اتوماتیک پر شده باشه)
بعدش باید منطقه مورد نظر رو انتخاب کنید (برای بازی تو رووم های ایران باید international رو انتخاب کنید)
و در مرحله بعد باید رووم مورد نظر رو انتخاب کنید (ایران دارای چندین روم هست ) فقط نکته ای که وجود داره اینه که برای ورود به بعضی رووم ها یک حداقل لولی در نظر گرفته شده (که با رنگ سبز, در قسمت مربوط به هر روم نوشته شده و برای مشاهده لول خودتون میتونید به بالای صفحه سمت راست مراجعه کنید) بعد از حداقل لول هم تعدا افرادی که تو هر رووم هستند ذکر شده (که این اتاقها یک حداکثری دارند که اگه پر شده باشند هنگام ورود, یک پیغام خطا دریافت میکنید)
روی رووم مورد نظرتون دابل کلیک کنید تا وارد اون روم بشید. تو صفحه جدید یک مکانی برای چت کردن وجود داره. در سمت راست هم لیست افرادی که تو رووم هستند با مشخصاتشون دیده میشه که مهمترین مشخصه هر فرد پینگش نسبت به شماست (هرچقدر این خطوط کمتر باشند شما موقع بازی با اون فرد دچار دردسره کمتری میشید و بازی روان تر اجرا میشه)
خوب, حالا کافی دگمه start game رو بزنید تا وارد بازی بشید و در بازی به قسمت local area network برید و در اونجا میتونید هاستها (و تعداد افراد و حداکثر تعداد افراد رو برای هر هاست) مشاهده کنید. برای ادامه کار روی هاست موردنظر دابل کلیک کنید (باقی کار هم که حتمآ خودتون بهتر از من میدونید)
فقط یک نکته, اگه پچتون 1.23 (جدیترین پچ باشه) و هیچ هاستی ندیدید تعجب نکنبد چون ظاهرآ هیچ کس تو رووم های ایران با این پچ بازی نمیکنه و تو رووم های خارجی هم بخاطر پینگمون ما رو...
بازم اگه سوالی داشتید خوشحال میشم تا جایی که میتونم کمکتون کنم
.gif)