تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 542 از 848 اولاول ... 42442492532538539540541542543544545546552592642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,411 به 5,420 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

با پیگیری که انجام داده بودم ، سرویس منو که روی 9 مگ بسته بودن، بررسی کردن و حدود یک ماه و نیم قبل روی 14 مگ بستن.
    سرویس من توی تایم های رایگان سرعت دانلودش 1.5 مگ بر ثانیه بود.

امروز حدود نیم ساعت قبل ار تمام شدن تایم رایگان، سرویسم دچار قطع و وصلی شدید شد و تا 2 ساعت هم صبر کردم که خودشون مشکل رو برطرف کنن ولی همچنان قطع و وصلی شدید داشت.

تماس گرفتم و گفتن که خط تلفن شما برای 14 مگ کشش نداره و روی 12 مگ بستن.

بنظر شما چنین چیزی امکان داره؟

توی بررسی قبلی خودشون، سرویسم تا 14 مگ کشش داشته و حالا میگن تا 12 مگ کشش داره.

این چیزا رو از خودشون میسازن که الکی سرعت دانلود رو پایین بیارن؟

دقیقا منم سرویسم به همین علت اومده روی 9 مگ از 16 . یه مدت خوب بود
    بعد 2 هفته با نویز خیلی شدید بود توی پنل snr مدام پایین بالا میرفت میرفت روی 12 بعد 6 بعد 2 حتی 0
    و همش قطع میشد ارتباط اخر هم اوردن روی 9 دیگه اینجور نشد . حالا هم گفتم بیارن روی 12 شاید اون خوب باشه برام.
    راستی up هم از روی 1 مگ اوردن روی 512 چون اونم نویز شدید داشت که خوب شد . کلا نمیدونم چرا اینجوری شد کیفیت
    قبلا مشکلی نبود

پروفشنال Tidus and Shayne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014

پيش فرض

دقیقا منم سرویسم به همین علت اومده روی 9 مگ از 16 . یه مدت خوب بود
    بعد 2 هفته با نویز خیلی شدید بود توی پنل snr مدام پایین بالا میرفت میرفت روی 12 بعد 6 بعد 2 حتی 0
    و همش قطع میشد ارتباط اخر هم اوردن روی 9 دیگه اینجور نشد . حالا هم گفتم بیارن روی 12 شاید اون خوب باشه برام.
    راستی up هم از روی 1 مگ اوردن روی 512 چون اونم نویز شدید داشت که خوب شد . کلا نمیدونم چرا اینجوری شد کیفیت
    قبلا مشکلی نبود
    بنظرت مشکل از چیه؟

پارس آنلاین داره بازی درمیاره یا واقعا کشش خط تلفن پایین اومده؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان اگه سرویس 256 نامحدودشو بگیرم بعد از دانلود 20 گیگ رو چند میاد سرعت ؟

داره خودمونی میشه kamkar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

امروز زنگ زدند، یه فرم فرستادند گفتند برامون بفرستید تا خط رو جمع کنیم.
    الکی با دغل و دروغ میخواستن به زور خط رو اشغال نگه دارند.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2017

پيش فرض

بنظرت مشکل از چیه؟

از کنسول مودم نویز خط رو بررسی کن، اگر میشه عکسش رو بفرس، ولی اگر قبلا خطت 16 مگ میکشیده صد در صد پارس انلاین داره بازیت میده منم مشکل نوسان SNR داشتم که با پیگیری مشکلم حل شد و دیگه نوسان نداره.. مشکل از خودشونه خلاصه به من گفتن پورت مخابرات مشکل داشت تعویضش کردیم!

یا مشکل از پورته مخابراته یا مشکل از اسپیلیترهای پارس انلاین داخل مرکز مخابراتیه!

6. این کاربر از AnonymousX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگی به سرویس پارس آنلاین ملحق شدم. طرح جشنواره رو خریدم که روی 2 مگ بود ولی برای من روی 8 مگ بسته شده
    دو تا سوال دارم از دوستان
    1- برای شما هم اپلیکشن پارس آنلاین مشکل داره ( تا بازش میکنی سریع بسته میشه )
    2- بسته انرژی بین الملل که روزی 2 ساعت هست ترافیک داخلی هست یا خارجی ؟ البته نوشته ترافیک بین الملل ساعتی اصولا نباید منظورش ترافیک داخلی باشه هیچ تبصره ای هم نداره. کسی استفاده کرده از این بسته ؟

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

سلام نه اینطوری نیست هر موقع ترافیک یا قرار داد ت تموم میشه باید به صورت خودکار ریدایرکت بشه
    اگر نشد خودت آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو توی صفحه مرورگر ت بزن

/
    اتفاقا همینکارو میکنم اما صفحه باز نمیشه و ارور میده دقیقا مثل مواقعی که ترافیک تموم شده
    اینم تصویرش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by BATMAN-LOVE; 27-09-2017 at 11:08.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام دوستان من به تازگی به سرویس پارس آنلاین ملحق شدم. طرح جشنواره رو خریدم که روی 2 مگ بود ولی برای من روی 8 مگ بسته شده
    دو تا سوال دارم از دوستان
    1- برای شما هم اپلیکشن پارس آنلاین مشکل داره ( تا بازش میکنی سریع بسته میشه )
    2- بسته انرژی بین الملل که روزی 2 ساعت هست ترافیک داخلی هست یا خارجی ؟ البته نوشته ترافیک بین الملل ساعتی اصولا نباید منظورش ترافیک داخلی باشه هیچ تبصره ای هم نداره. کسی استفاده کرده از این بسته ؟
    سلام. بله اپلیکیشنش مشکل داره. دائما می پره بیرون. نسخه ی قدیمی مشکل نداشت. از وقتی آپدیتش کردن اینطور شد.
    بسته ی 2 ساعته هم ترافیک خارجی هست. دقیقا یه چیزیه مثل شبانه رایگان.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2016

پيش فرض

سلام. بله اپلیکیشنش مشکل داره. دائما می پره بیرون. نسخه ی قدیمی مشکل نداشت. از وقتی آپدیتش کردن اینطور شد.
    بسته ی 2 ساعته هم ترافیک خارجی هست. دقیقا یه چیزیه مثل شبانه رایگان.
    دوستان لطفا اگه مشکلی داریم همه با هم در صفحه اینستاگرام پارس آنلاین مطرح کنیم، چون با تجربه ای که داشتم هم خوب جواب میدن هم پیگیری مناسبی دارند، البته با وجود اینکه من با اپلیکیشن مشکلی ندارم اما با نوع زمان و تاخیر گزارشات مصرف مشکل دارم که میتونیم اونجا مطرحش کنیم

11. این کاربر از javidpolitic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ramin vao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بنظرت مشکل از چیه؟

والا نمیدونم فقط میدونم با پیگیری درست میشه تقریبا من تو این مدت حسابی خطم رو چک کردن
    الان روی 15 مگ آوردن. رنج آی پی ها هم بهتر شده همش با 91 شروع میشه
    ولی از نو اینترلیو آوردن روی اینترلیو انگار مشکل نویز حل شد فعلا پینگ و سرعت خوبه بدون نویز تا ببینم چی میشه
    ولی بدون پیگیری کنی اگه خطط بکشه خیلی بهتر نتیجه میگیری.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •