والا هرجا گشتم پیدا نکردم کجا میزنه برای این مودم . برند IP LINK هست.
خط دوم فیبر بشه که دیگه نمیشه از پارس آنلاین سرویس گرفت ، درسته ؟
برای اینکه بفهمم فیبر شده یا نه باید زنگ بزنم مرکز درسته ؟
والا هرجا گشتم پیدا نکردم کجا میزنه برای این مودم . برند IP LINK هست.
خط دوم فیبر بشه که دیگه نمیشه از پارس آنلاین سرویس گرفت ، درسته ؟
برای اینکه بفهمم فیبر شده یا نه باید زنگ بزنم مرکز درسته ؟
شما گفتید که قبلا هر دو شبیه هم بودند.وقتی مخابرات کابل برگردون کرد کیفیت تغییر کرد
پس احتمالش هست مخابرات برای شما یه کاری کرده.حالا یا فیبر کشیده یا اومده از سمت کافو سر کوچه سیم کشیده
اون میرایی یا همون attenuation به فاصله،جنس سیم،قطر سیم بستگی داره یعنی فاصله خونه شما تا تجهیزات شرکت ها
مخابرات میراییش خیلی کمه یعنی یا فاصله مودم تا تجهیزات کمتر شده یا جنس سیم مخابرات تغییر کرده که من احتمال میدم فیبر کرده باشه براتون
بهتره برید مخابرات شهر و بهشون بگید چیگار کردند که اینقدر تغییر کرده
و بهشون بگید برای اون یکی خط میشه اینکارو کرد یا نه
فکر نکنم پارس بتونه کاری کنه.فیبر ظاهرا در انحصار مخابراته و آسیاتک هم هست
با ایسوس جا به جا کن تا بشه فهمید
معمولا آره مگر پارس منطقه شما فیبر جواب بده که بعید
آره مخابرات
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
تا حدودی شبیه به هم بودند ولی کمی باز بهتر بود . الان عکسی پیدا کردم که مربوط به قبل کابل برگردون و خط مخابرات هست و مقایسه که میکنید معلومه خیلی فرق کرده .
![]()
پریز های مودم ها هر دوش یکی اند یا از هم جدا هستند؟اگر یکی باشه شاید به خاطر همین پریز اشتراکی
سلام
ممنون بابت جوابتون
پریزها جدا هستند. اصلا مودم ها نزدیک هم نیستند.
خونتون ویلایی یا آپارتمانی؟سیم ها تلفن روکارند یا تو کار؟
قبلا هم گفتم بهترین حالت برای اینکه خزج دستتون نیفته اینه که مودم ها رو سر خط تست کنید ببنید اونجا هم این مشکل هست یا نه؟؟
آپارتمانی، ولی فقط ما ساکنیم و بقیه واحدها خالیه.
سیم ها توکاره.
راستش بلد نیستم از سر خط تست کنم![]()
سلام
من قبلا snr خطم 30 بود مرکز مخابراتیمون کابل برگردان کرد snr ما هم اومد روی 6 به نظر شما چه کار باید بکنم ؟ ایا راهی برای بازگشتش هست ؟
Last edited by ahwazp30; 16-08-2017 at 20:22.
دوستان من یه مشکل عجیب دارم من اس ان ارم شبها افت شدیدی میکنه تاحالا سه بار کابلهارو عوض کردم حتی از سر پُست ولی بازم شبها نت اس ان ارش بدجور افت میکنه کسی از دوستان علاج کار رو میدونه"؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)