فرشاد جان مرسی عزیز تماس گرفتم گفته 2.230 بعد شما رو معرفی کردم گفتم دیروز ازتون v10 گرفته گفت یه ساعت دیگه تماس میگیرم بازم مرسی جالبه این میگفت قیمتها تو کل نمایندگیهای ایران یه اندازه هست ولی نمایندگی ساری میگه 2.480 چون آشناست قسم میخوره 2.280 خریدش هست به من 2.380 میده حالا منتظرم اگه 2.230 بده از همینجا میگیرم جالبه تهرانم میگه ندارم
راستی فرشاد جان اینا نمایندگی رسمی مگه نیستن پس چرا بهش گفتم واسه نصب کسی بیاد گفت نمیخواد خودم واست تنظیم میکنم بعد من یه پاناسونیک چند هفته پیش واسه خودم خریده بودم 18 ماه گارانتی داشته این میگه یکسال گفتم 18 ماه نیست گفته نه یکسال گارانتی و خودمون دو سال هم خدمات میدیم سخترین کاره دنیا خرید واسه خانواده هست میخوای کمترین قیمت و بهترین رو بخری باور کن واسه خودم ظهر رفتم تو سایت غروب رفتم پایین شب واسم نصب کردن حالا واسه یه تی وی معمولی باورکن یکماهه درگیرم چشام سوخته از بس گشتم
عزیز جان بازم بینهایت تشکر خیلی لطف کردی ببخشید اینقدر وسواس بخرج میدم چون همون طوری که گفتم خرید واسه خانواده سخته بخدا 150 تومن فرستادم بانه (شناوری و کریمی) پول رو پیچوندن مرسی خیلی سپاس عزیز