تو جشنواره ی نوروزی یعنی به ازای هر 10 گیگ فقط مبلغ 2,000 تومان و به ازای 1 تا 5 گیگ 4000 تومان؟؟صحت داره؟
تو جشنواره ی نوروزی یعنی به ازای هر 10 گیگ فقط مبلغ 2,000 تومان و به ازای 1 تا 5 گیگ 4000 تومان؟؟صحت داره؟
من سرعتم خیلی وقته که اومده پایین قبلا روزا تا 300 میرفت الان جمعش 70 بزور ! اما میدونین جالبش چیه ؟ وقتی از ف شکن استفاده میکنم سرعتم کلا میره بالای 200 میمونه ! خودمم درکش نمیکنم که چرا برعکس شده !
شانس منه چند وقته اصلا چیزی برای دانلود ندارم اصلا نمیدونم برای چی نامحدود گرفتم فقط تو یه ماه اول هرچی نیاز داشتمو گرفتم الان بیکارم
داداش شما سرعتت خيلي پايينه.
شايد به خاطر سرور اين سايته.
شما اين لينك رو تست بزن ببين چند دانلود ميكني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور اين سايت براي من هميشه بالا بوده بهترين سرور.
با اين لينك تست بزن سرعت واقعيت معلوم ميشه.
خبرش رو همينجا بده.
من با همین سرور تاینی مووی تا دیشب قبل اینکه برقامون بره حدود 300 تا دانلود داشتم! (البته من 2 ماهه نت نامحدود دارم فقط 3 4 روز بود سرعتش خوب شده بود, قبلا هم چنگی به دل نمیزد!)
این هم لینکی که شما گذاشتی:
![]()
چه سرویسی هست؟؟ محدود یا نامحدود ؟؟![]()
Last edited by wooooow; 14-04-2013 at 23:55.
اين سرور با تمام پهناي باندت بهت سرعت ميده.
حالا شما چرا همشو داري دانلود ميكني؟؟
من محدود دارم 128 با همين سرعت دانلود ميكنم.البته امشب خيلي اومده پايين.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز سرور تاینی مووی خارج از کشوره و یکم هم سرورش ی جوریه منم ازش اکانت دارم بعضی وقتا اذیت میکنه مخصوصا الان ک فقد به آی پی ایران اجازه دانلود میده ، اما صبح از ساعت 5-6 تا 10-11 سرعت قشنگی میده و همیشه 4-5 تا لینک رو بزار همزمان دانلود بشه
سرور ir-tci هم ایرانه این سرعت بدرد خودشون میخوره به کار ما نمیاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)