سلام دوستان
نظرتون راجع به هدفون momentum in ear به قيمت ٤٠٠تومن چيه، در اين محدوده قيمت ارزش خريد دارد؟ باتوجه به اين كه نوع استفاده من موسيقي پاپ و فيلم مي باشد
در ضمن اين رو هم بگم كه قبلا cx300 داشتم و ازش راضي بودم
سلام دوستان
نظرتون راجع به هدفون momentum in ear به قيمت ٤٠٠تومن چيه، در اين محدوده قيمت ارزش خريد دارد؟ باتوجه به اين كه نوع استفاده من موسيقي پاپ و فيلم مي باشد
در ضمن اين رو هم بگم كه قبلا cx300 داشتم و ازش راضي بودم
خوب اگه CX300-II داشتید و راضی بودید مناسبه... ولی اگه تهران هستید AKG K375 هم یه تست بکنید. صدای طبیعی تری داره نسبت به CX300 و بیسش ضعیف تره ولی هدفون با ارزشیه...
درود. دنبال یه هنذفری میگردم برا کامپیوترم که کیفیتش خوب باشه واسه فیلم دیدن. قیمتش هم تا 40 هزار باشه کافیه. مدلی هست ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
یه هندسفری خوب تا صد تومن بگید که عین آدم توی گوش بمونه و مثل هندسفری های آیفون چهار مجبورم نباشم جاشونو محکم کنم که صدا رو خوب بشنوم
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان من چندین بار خواهش کردم بنده رو هم راهنمایی کنین ل طفا جواب بدیین لطفا
دوستان کمکی نظری پیشنهادی انتقادی چیزی ندارید نسبت به این پست ؟
اینجا رو نگاه کنید. امیدوارم کمک کنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمی دونم کدوم مدل ها توی ایران هست البته. ولی اون تنها منبعی هست که من کامل بهش اعتماد دارم.
با سلام
من پیانیستم و معمولا سبک کلاسیک و سمفونی و تک نوازی های پیانو و و یا ویالون گوش میدم.معمولا آهنگ ها رو با فرمت flac گوش میدم.توانایی و حساسیت هدفون برای پخش ریز صداها ی درون سمفونی خیلی برام اهمیت داره.دیوایس پلیر من nokia lumia 520 و چون بیشتر ساعات روز رو تو تاکسی و اتو بوس و دانشگاه میگذرونم ایزوله بودن هم یکی از فاکتور های مد نظرمه. به نظر شما هدفون مناسب من تا سقف1،5میلیون و over ear و closed back چی هست؟ آیا امپدانس بالا بگیرم با آمپلی پلیر ؟ یا یه هدفون با آمپدانس 32 بگیرم با همین دیوایس معمولی نوکیا.؟ آیا نیاز هست که دیوایسپلیر رو عوض کنم ؟اگر آره، تا سقف 1 میلیون برای پلیره پرتابل چی رو پیشنهاد میدین(قابلیت پخش flac داشته باشه)
با تشکر فراوان
اگر پلیر رو عوض کنین خوبه. چون گوشیتون ضعیفه.
اگر هدفتون حتماً استفاده پرتابل در خیابون هست، خب باید حداقل چیزی مثل فیو x1 رو بخرید. بهتر از اون فیو x3.
هدفون پرتابل که صدای فلت داشته باشه، چیزی یادم نیست. akg k375 هدفون داخل گوشی که می تونه مناسب باشه.
اگر برای توی خونه بخواید استفاده کنید، می تونید تو فکر خرید فیو e18 باشید. و هدفون هم akg k99 یا beyerdynamic dt880
سلام دوستان
مي خواستم در مورد دو هدفون سنهايزر momentum in ear و akg k375 يه مقايسه كلي كنيد من واقعا بين اين دوتا گير كردم،از لحاظ كيفيت و شفافيت صدا كدوم بهتره و براي موسيقي پاپ و فيلم كدوم انتخاب مناسب تري خواهد بود،ممنون ميشم راهنمايي كنيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)