مگه تصویب شد؟
مگه تصویب شد؟
من آخر نفهمیدم اون فرم شماره ی 2 که آخر دفترچه ی شماره ی 1 هست به چه دردی می خوره ؟ من پر کردم اما رفتم مدرسه کسی نمیدونست بهع چخه دردی میخوره !!! :O
من الان گواهی موقت ها رو گرفتم با تمام کارنامه هام همه هم مهر و امضای مدیر و دفتردار رو زدم . دیگه چیزی مونده ؟ آبا احتیاجی به رفتن به آموزش و پرورش هم هست ؟ چون کسی چیزی در این مورد نگفت !
ممنون .
سلام
یکی از بچه های ما با 8000 مهندسی معماری علم و فرهنگ و غیرانتفاعی سوره زده
انتخاب آخرش هم غیرانتفاعی معماری داخلی زده که اصلا مهندسی نیست
قبول نشده
جالب اینه پارسال با 12000 قبول شدن
این افزایش ظرفیتا کجا رفته
یکم در مورد بچه های اینجا که با 4000 و3000 قبول نشدن بهش گفتم روحیه گرفت
چه کسی کنکور مرا جابه جا کرد؟
با تشکر از دوستان قانون گذار که دور هم جمع میشن یه عده جوون جویای نام رو سر کار میزارن که جو عوض شه![]()
یکی از بچه ها هم با 307 منطقه 2 - امیرکبیر مکانیک قبول نشد و مردود شد !!! D: امسال مثل اینکه علاقه به مکانیک بالارفته !!! شایدم مشخص کردن جنسیت تو بعضی رشته ها تاثیر داشته !! اما اینی که گفتم پسر بود !!!
این پست رفتن قضیه اش چیه ؟
یک برگه زرد رنگ از طرف مدرسه که امضای ناجا پاش باشه به شما دادند ؟ به من که ندادند ولی مثل اینکه به یکی از دوستانم دادند نمی دانم برای چی هست .
دوستان واسه ثبت نام دانشگاه ازاد ایا کارت نظام وظیفه یا چیزی در این مورد الزامی هست یا نه؟
من هم سوره رو زده بودم ولی افتادم ساوه نرم افزار کاردانی این هه مهندسی زده بودم آخری ها رو زده بودم کاردانی اینجوری شد
بچه ها کسی اینجا نیست مهندسی عمران شاهرود با ما قبول شده باشه ؟؟
Last edited by leon scott kendy; 13-09-2011 at 23:59.
بچه ها واسه ثبت نام ملی حتما باید خودمون باشیم یا کسی میتونه ثبت کنه؟
آقا اگر هم سراسريو هم آزادو ثبت نام کنيم بعدن يني موقع شروع سال تحصيلي فقط يکيو بريم بازم مورد داره؟
برای گواهی موقت اگه واسه پیش هست امضای رئیس اموزش پرورش شهرستان نیاز هست ولی واسه گواهی متوسطه یا دیپلم نه نیاز نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)