تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 542 از 973 اولاول ... 42442492532538539540541542543544545546552592642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,411 به 5,420 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

آقا میشه لینک تاپبک مربوط به کرک یا لینک دانلود شو رو برام بذاری، شرمنده..........

آخر فروم باز silent-assassin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    سپاهان

پيش فرض

آقا میشه لینک تاپبک مربوط به کرک یا لینک دانلود شو رو برام بذاری، شرمنده..........
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از silent-assassin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه soltanarash's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

هر کسی مشکل چرخش دوربین(گیج زدن) را دارد این یوزر من شه اون کرک ها را دانلود کنه. آدرسش را پایین گذاشتم.اولی تو فولدر اصلی دومی توOfflineActivation بریزی درست میشه:
    کد:

اگه نباشه جاش خالی می مونه Aseman e ghermez 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    On HEr Lips

پيش فرض

عزیزان بازی هایی که داریم 90% بدون کرک اجرا میشن
    این کرک ها در واقع مشکلات بازی رو از بین میبرن
    نمونش همین تکون خوردن دوربین که بعد از ریختن کرک درست میشه
    دقیقا شما کرک رازو 1911 دان کن به احتمال 150 درصد مشکلت حله

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام
    دوستان من ویندوزمو عوض کردم از سیوام بک اپ گرفتم ولی از xlive یادم رفت داخل بازیم سیوام اجرا نمیشه
    حالا راهی هست که من بتونم سیوامو اجرا کنم چون من حدود 40% بازیو رفته بودم

داره خودمونی میشه saman_k2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Mars

پيش فرض

سلام رفقا
    من 63 درصد از بازی رو تموم کردم، که یکدفعه دیدم تیتراژ پایانی بازی اومد رو صفحه و اسم های سازندگان بازی رو نشون میده.
    پس این 37 درصد باقیمونده رو باید چه کار کنم؟
    در ضمن اون جایی از بازی رو که بچه ها میگفتند : بین PLAY boy و اون یکی دیگه، باید یکدوم رو می کشتیم. من اصلا ندیدم.
    نمی دونم این دو تا کنار هم ایستاده بودند و ما باید یکدوم رو انتخاب می کردیم یا جور دیگه ای بوده؟

آخر فروم باز hesam_g59's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همسایه امام رضا(ع)

پيش فرض

كنار هم كه نه....
    دوتا انتخاب ميده...با قرمز اسماشونو مينويسه...ميگه بايد بري خونه يكي از اين دوتا و يكي شونو بكشي...
    تو نقشه ات هم اسم اين دوتا ...يعني D و x قرمز ميشه...ميري يكيشونو ميكشي...همين
    من يه جاي ديگه نفهميدم چي شد....دوتا برادر بودن...اسماشونو يادم نيست....كه بايد يكيشونو ميكشتي...
    يكي فك كنم كارآگاه بود...اون يكي خلاف كار..آخرشم ترنيب ملافات دوتاييشونو ميدي و ميري بالاي ساختمونو ...منتظر..
    يكي از اين دوتا كه كنار هم هستن رو بايد به ملكوت اعلي بفرستي...من پليسه رو كشتم..بعدشم اتفاقاي جالبي افتاد

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

كنار هم كه نه....
    دوتا انتخاب ميده...با قرمز اسماشونو مينويسه...ميگه بايد بري خونه يكي از اين دوتا و يكي شونو بكشي...
    تو نقشه ات هم اسم اين دوتا ...يعني d و x قرمز ميشه...ميري يكيشونو ميكشي...همين
    من يه جاي ديگه نفهميدم چي شد....دوتا برادر بودن...اسماشونو يادم نيست....كه بايد يكيشونو ميكشتي...
    يكي فك كنم كارآگاه بود...اون يكي خلاف كار..آخرشم ترنيب ملافات دوتاييشونو ميدي و ميري بالاي ساختمونو ...منتظر..
    يكي از اين دوتا كه كنار هم هستن رو بايد به ملكوت اعلي بفرستي...من پليسه رو كشتم..بعدشم اتفاقاي جالبي افتاد
    رفیق دیگه چیش رو نفهمیدی چی شد؟همه چیز رو که نوشتی.فقط یه تیکش رو اشتباه نوشتی که با اجازت تصحیح می کنم:
    اونا 4 تا برادرن با یه خواهر. پکی، جری، فرانسیس، دریک و خواهرشون هم کیت هستش که خواهرشون بعد از یه کم آشنایی با نیکو دوست می شه.
    تو اون مرحله، فرانسیس ترتیب ملاقات رو می ده و به نیکو می گه که از کدوم ساختمون باید برادرش رو بکشه.نیکو هم می گه باید یه کم فکر کنه.بعد از چند دقیقه دریک تماس می گیره و می گه فرانسیس رو بکش.بعد نیکو می ره رو پشت بوم و دیگه انتخاب با شماست که کدوم رو بکشید.
    البته من چون یه بار سیو 49% بازیم پاک شد، تونستم دو بار این مرحله رو برم و بعد از کشتن هردو یه مقدار کمی از داستان رو بدونم.دفعه ی اول دریک رو کشتم.بعد از کشتنش، پکی و جری و کیت هر سه ناراحت شدن و تو صحبتاشون می گفتن که از مرگ برادرشون ناراحتن.البته زیاد نتونستم ادامه بدم و نفهمیدم که فرانسیس می تونه تو گم کردن پلیس ها کمکم کنه در حالی که دریک هیچ کاری برام نمی کنه.
    دفعه ی دوم فرانسیس رو کشتم.بعد از مرگش پکی زنگ زد و با خوشحالی گفت یه پلیس (فلان و فلان) از این دنیا کم شد.کیت و جری هم خوشحال بودن البته دیالوگ هاشون رو یادم نیست.
    در کل تو این مرحله بهتره که دریک رو بکشین وبعد از فرانسیس استفاده کنید.ولی اگر هم فرانسیس رو کشتین می تونین از سایت های دوست یابی با اشخاص دیگه ای دوست بشین که بتونن ستاره ها رو از بین ببرن.

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان من بالخره از مسافرت برگشتم و بازی رو گرفتم و نصب کردم اما یه سوال دارم .
    من پچ رو از گیم اسپات دانلود کردم . این پچ چرا توی جند تا فولدره ؟ یعنی در واقع اینجوری :
    raid10\temp\manager\ybrdwobbyl
    بعد هم یه فایله به اسم content.xbx و یه فولدر با نام Content که توی اون دو تا فایل exe هست به نامهای Setup و UpdateTitle !
    اگه قراره که از همون اول Setup رو اجرا کنیم پس چرا این جوریه ؟
    بعد از کجا میشه فهمید که بازی به ورژن 1.0.1 تبدیل شده ؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوستان من بالخره از مسافرت برگشتم و بازی رو گرفتم و نصب کردم اما یه سوال دارم .
    من پچ رو از گیم اسپات دانلود کردم . این پچ چرا توی جند تا فولدره ؟ یعنی در واقع اینجوری :
    raid10\temp\manager\ybrdwobbyl
    بعد هم یه فایله به اسم content.xbx و یه فولدر با نام Content که توی اون دو تا فایل exe هست به نامهای Setup و UpdateTitle !
    اگه قراره که از همون اول Setup رو اجرا کنیم پس چرا این جوریه ؟
    بعد از کجا میشه فهمید که بازی به ورژن 1.0.1 تبدیل شده ؟
    دوست عزیز این پچی که شما دانلود کردی نمی دونم قضیش چیه.ولی اگه می خوای از پچ مطمئن باشی، پچ رو از سایت راکستار دانلود کن. چون این پچی که من از سایت راکستار دانلود کردم، فقط یه فایل ستاپ داره.
    این هم لینک دانلود:
    کد:
    برای اطلاع از آپدیت، روی فایل GTAIV تو فولدر بازی کلیک راست کنید و به Propeties برید.از پنجره ی باز شده به تب Details برید و به قسمت File version نگاه کنید که باید با مقدار 1.0.1.0 ، مقدار دهی شده باشه.
    موفق باشی

12. 2 کاربر از SADEGH 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •