عجیبه ! من دیشب حدود 3.5 گیگ گرفتم!
میانگین سرعتم هم بالای 200 بود...
عجیبه ! من دیشب حدود 3.5 گیگ گرفتم!
میانگین سرعتم هم بالای 200 بود...
شاید مرکز شما خوبه! چون معمولا افت سرعت شما کمه
میشه لطف کنید بگید از چه سایت هایی دانلود داشته اید چون رو اکثر سایت های پولی هم سرعتم خیلی کم بود
خدا وکیل هرچی سرمون بیاد کمه...........وقتی تفکر اینجوریه دیگه چی میشه گفت.
من حالا نمیدونم این شوخیه، جدیه، سرکاریه چیه خدا میدونه.
عزیز جان اینجا برای کمک کردن به همدیگه ساخته شده که هرکسی چیزی میدونه تجربشو در اختیار دیگران بزاره نه اینکه یکی میاد اینجا به دروغ بگه نتم قطعه نیاین مخابرات که نکنه من سرعتم کم شه یکی میاد به دروغ میگه نتم خداکیلو سرعتشه همه بیان که چیه عقده اینو داره اگه خودش بلایی سرش اومده سر بقیه هم بیاد.
بخدا هرچی به سرمون بیارن کمه.
توی ساعات رایگان 120 میگره یا فقط ساعتایی که حجم کم میکنه؟
اخه حسابگرم من حجمی داشتم قبلا 128ش تا 120 تا دانلود داشت ولی شبا میشد 60تا حالا نمیدونم چطوریه.
2هفته؟؟؟؟من 2 روز تحمل ندارم نداشته باشم.تورو خدا یکی کمک کنه چیکار کنم سریع بیان وصل کن؟اساتک چطور؟اونم 2 هفته طول میکشه؟خود حسابگر 2 روز طول میکشید![]()
غیر رایگان! من کلا ساعات رایگان آن نمیشم
اسیاتک که نامش از تهران باید بیاد...
یه راه سری وصل شدن مخابرات اینه که نصاب بیاد از شمارت بزنگه سریع رانژه کنن
اخه تابستون رفتم همین توی کوچمون هست دفتر مخابرات گفت 2 روزه برات وصل میکنم ،مرکز ازادی هستم؛ولی الان این دوستمون گفت 2 هفته!
گرانشدن اینترنت باعث تعمیق شکاف طبقاتی میشود که قطعاً خواسته مدیران ارشد و به صلاح کشور نیست.
مدیرعامل تنها شرکت اینترنتی بورسی هشدار داد در صورت نهاییشدن مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات برای افزایش پنجاه درصدی قیمت پهنای باند، به دلیل تاثیر تورم، قیمت اینترنت کاربر نهایی پنجاه درصد گران میشود
به گزارش ایتنا قاسمزاده در گفتوگو با فارس، اظهار داشت: با توجه به عمومیت یافتن کاربرد اینترنت و استفاده ۵/۲ میلیارد نفر از آن در جهان و ابداع فناوریهای جدید برای انتقال پهنای باند، در طی دو دهه گذشته شاهد کاهش مداوم قیمت اینترنت درجهان بودهایم و انتظار میرفت در ایران نیز همین روند طی شود نه معکوس آن.
مدیرعامل تنها شرکت اینترنتی بورسی ایران گفت: تصمیم اخیر در خصوص افزایش قیمت اینترنت از سوی دولت، در شرایطی گرفته شده که امروزه کشورها تلاش میکنند با توجه به مزایای بیشمار اینترنت و تاثیرات آن بر کاهش قیمتها، افزایش درآمد و رفاه مردم و کاهش ترافیک و آلودگی هوا با روشهای مختلف از جمله کاهش قیمت اینترنت، برای حضور عموم مردم و ارائهدهندگان خدمات در فضای مجازی انگیزه و مشوق ایجاد کنند.
وی افزود: دولتها در کشورهای پیشرفته با تمرکز بر منافع آتی به جای سود آنی سعی میکنند با افزایش ضریب نفوذ اینترنت، کمک به کاهش قیمت آن و حذف مالیات از کسب و کارهای آنلاین، کارآفرینان و شرکتهای موجود را به فعالیت در فضای مجازی تشویق کنند.
قاسم زاده تاکید کرد: کشورهای توسعه یافته و در حال توسعه از اینترنت به عنوان ابزاری برای پرکردن شکاف طبقاتی استفاده میکنند، چرا که با استفاده از اینترنت محرومین و اغنیاء هر دو به طور یکسان امکان استفاده از خدمات و رقابت را پیدا میکنند؛ گرانشدن اینترنت باعث تعمیق شکاف طبقاتی میشود که قطعاً خواسته مدیران ارشد و به صلاح کشور نیست.
این استاد دانشگاه صنعتی شریف توضیح داد: با افزایش قیمت اینترنت اقشار پردرآمد کماکان میتوانند از اینترنت استفاده کنند ولی اقشار کم درآمد که اکثریت جامعه را تشکیل میدهند و حتی قبلا هم پرداخت هزینه اینترنت برایشان مشکل بود، دیگر نمیتوانند یا به سختی میتوانند از اینترنت استفاده کنند.
وی ادامه داد: با داشتن دسترسی بهتر به اینترنت و استفاده از آن برای آموزش الکترونیکی، تجارت الکترونیکی، بانکداری الکترونیکی، بورس الکترونیکی و غیره تنها توسط جمعی که تمکن مالی بیشتری دارند، فاصله اقشار پردرآمد و کم درآمد جامعه بیشتر میشود.
حاشیه سود اینترنت زیرساخت هزار درصد است
قاسم زاده با مقایسه فاصله بسیار زیاد قیمت خرید پهنای باند و قیمت فروش آن از سوی شرکت زیرساخت اظهار داشت: قیمت تمام شده هر STM۱ معادل ۱۵۵mbps در مبادی ورودی کشور در حال حاضر ۳۰۰۰ دلار و قیمت فروش آن به شرکتهای اینترنتی ۳۷ میلیون تومان است.
این فعال بازار اینترنت ادامه داد: با توجه به حاشیه سود هزار درصدی آن (براساس قیمت قبلی دلار) علیرغم افزایش نرخ ارز نه تنها نیازی به افزایش قیمت فروش اینترنت از سوی دولت نیست بلکه کماکان امکان کاهش چشمگیر قیمت فروش آن برای شرکت زیرساخت حتی در صورت افزایش بیشتر نرخ دلار وجود داشته و بهانه بالا بودن هزینه انتقال به داخل کشور نیز برای افزایش قیمتها قابل پذیرش نیست.
کاهش تعرفه تلفن علیرغم افزایش دلار، با توجیه موجود بودن بستر انتقال
وی ادامه داد: چرا که حتی در مورد سیمان که بیشترین هزینه حمل را دارد این رقم حداکثر یک برابر قیمت تمام شده را تشکیل میدهد نه ده برابر آن را و مسئولین دولتی نیز قبلاً بارها در توجیه کاهش قیمت تعرفههای تلفن علیرغم افزایش نرخ دلار با ذکر اینکه بستر انتقال از قبل وجود داشته از در نظر گرفتن هزینه انتقال در محاسبات خود صرف نظر میکنند.
مدیرعامل افرانت یادآور شد: شرکتهای خصوصی نمیتوانند مانند دولت که انحصار واردات پهنای باند را دارد یکباره قیمت را گران کنند زیرا با مشتریان خود که بسیاری از آنها از طریق مناقصه انتخاب میشوند قراردادهایی دارند که باید به انجام آنها تا پایان قرارداد پایبند باشند.
به گفته وی، به این ترتیب برای شرکتهای خصوصی حداقل در طول دوره قراردادی که معمولاً یک سال است هزینه پهنای باند که ۷۵% قیمت تمام شده آنها را تشکیل میدهد به میزان ۵۰% اضافه میشود ولی درآمد آنها ثابت میماند. این موضوع موجب بروز مشکلات نقدینگی و سودآوری در آینده نزدیک به ویژه برای شرکتهای کوچک و متوسط که بنیه ضعیفی دارند میشود و زیاندهی و بعضاً ورشکستگی آنها را به دنبال خواهد داشت.
پیشبینی افزایش پنجاه درصدی قیمت اینترنت کاربر نهایی با پنجاه درصد افزایش قیمت پهنای باند
وی تاکید کرد: در صورت عدم توقف مصوبه جدید کمیسیون تنظیم مقررات مبنی بر افزایش پنجاه درصدی قیمت پهنای باند با توجه به سهم بالای آن در قیمت تمام شده شرکتهای اینترنتی و نیز با لحاظ نمودن تاثیرات تورم اخیر بر سایر هزینهها از قبیل دستمزد و سربار، قیمت پهنای باند برای کاربران نهایی حدوداً به میزان پنجاه درصد افزایش خواهد یافت. این درحالیست که در حال حاضر اینترنت مانند آب و برق و تلفن در سبد خانوار بیش از نیمی از جمعیت فعال کشور قرار گرفته و افزایش پنجاه درصدی قیمت آن تبعات نامطلوبی را بر توسعه فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی کشور برجای خواهد گذاشت.
http://www.itna.ir/vdchiqni.23nkxdftt2.html
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)