شما هنگام بازي كردن به اينترنت وصلي؟اگه اينطوره مشكل از اينترنته بايد قطعش كنيد .![]()
شما هنگام بازي كردن به اينترنت وصلي؟اگه اينطوره مشكل از اينترنته بايد قطعش كنيد .![]()
سلام.این pes 2011 چرا اینجوریه؟
وقتی با کریس رونالدو میخوام یه دفعه تغییر جهت بدم سرعت رونالدو خیلی کم میشه و دیر تغییر جهت میده.
کلا بازیش خیلی باگ داره.
فکر میکنم به خاطر ازادی عملی هست که جدیدا گذاشتن.
شما تشریف می برید لایو و خودش محصولاتی که برای دانلود وجود داره رو برای شما نشون میده توی داخل بازی
دمو قابل بازی
تیزر های آنونس بازی
آپدیت عنوان و بسته های الحاقی (DLC ها)
جزو محصولات رایگانی هستند که روی شبکه لایو کونامی قرار داده.
اااااااااااااااه چرا کسی جواب ما رو نمیده
بابا یه پچی چیزی نیست نقل انتقالا رو درست کنه لباسای لیگ انگلیس رو درست کنه ؟
بدین گیرم :(
سلام
ببين برو تسك منيجرت ببين اوضاع چجورياس
به احتمال قوي يه پروسه اي در حال انجام هست اون باعث ميشه فضاي رم و كش سي پيو شما اشغال بشه بخاطر همين اين جور ميشه
اين فريز غير عادي هست و نبايد بشه
بگو سيستم سخت افزاريت چي هست رم ، سي پي يو و كارت گرافيك
توي حالت عادي كه سيستم سر حال هست و كشش خوبي داره اگه حين بازي دكمه روي كيبرد تركيبي زده بشه و به دكستاب بريم بعد روي بازين كليك كنيم و دوباره اجرا بشه همچين حالتي پيش مياد
موفق باشي
---------- Post added at 10:00 PM ---------- Previous post was at 09:58 PM ----------
سلام
همين جوريه
كم كم عادت ميكني باگ نيست بخاططر همون آزادي عملي هست كه فرمودي و به واقعيت نزديك شده
توي تقيير مسير هاي 180 درجه همه بازي كنا كند عمل ميكنن...
موفق باشي
---------- Post added at 10:01 PM ---------- Previous post was at 10:00 PM ----------
مال وقتيه كه اول ميخوايم وارد بازي بشيم چك ميكني ببينه آپ ديتي هست يا نه وگر نه من هميشه آن لاين هستم تو منو هاي ديگه جاييش حس نكردم مكث كنه ...
نديدم من![]()
خوب دوستان نوشتن برای تو سر توپ زدن دكمه ي شوت بعد سريع دكمه ي پاس با جهت هاي 90 درجه مخالف حركت بازيكنت.
سوال:کدوم پاس: هم دکمه 1 و هم دکمه 3 پاس میدن.؟
پچی واسه بازیهای جام ملتهای آسیا نیومده؟
Last edited by IranApadana; 30-01-2011 at 22:54.
متاسفانه دسرسی به لایو امری هست محال, پس خواهش میکنم دانلود و آموزش آپدیت و dlc رو برام بذارید لطفا
![]()
بعد از شوت باید کلید پاس کوتاه رو بزنی نه پاس تو عمق . فکر کنم همون 3 باشه . معمولا پیش فرض همینه .
بعدش هم اینکه دوست عزیز این که پرسیدن نداره . می تونستی هر دو تا رو امتحان کنی ...!!!![]()
آخرین پچی که اومده همون پچ 1.4 هستش که آخرین نقل و انتقالات هم توش انجام شده
این هم لینکهاش از دو تا سایت معروف
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
آقا آخرش این dlc رو چطوری باید ازش استفاده کرد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)