فکر نکنم پیدا کنی 32 با LOCAL DIMMدوستان به نظرتون d5500 بخرم یا c6900 کدوم بهتره بین این 2 تا گیر کردم بعد از این 2 تا کدوم local diming داره؟!!
اگه هیچ کدوم ندارن سایز 32 یه تلیویزون معرفی می کنید که local dimiging داشته باشه ممنون!!
فکر نکنم پیدا کنی 32 با LOCAL DIMMدوستان به نظرتون d5500 بخرم یا c6900 کدوم بهتره بین این 2 تا گیر کردم بعد از این 2 تا کدوم local diming داره؟!!
اگه هیچ کدوم ندارن سایز 32 یه تلیویزون معرفی می کنید که local dimiging داشته باشه ممنون!!
اگر قدرت پردازش تصویر تلوزیونی 100هرتز باشه قطعا کیفیت تصویرش بهتره بله من هم سونی رو دیدم و هم سامسونگ رو سامسونگ را به مغازه دار گفتم تمام لامپ ها ی مغازه اش رو خاموش کرد و واقعا تفاوتی من تو تصویر 6960 ندیدم برام جالب بود در ضمن شما با قیمتی کمتر امکانات بیشتری رو میخری
مشخصات اصلی:
سری EX710 اندازه 40 اینچ ،تلویزیونی ایده آل برای هر خانه ای می باشد.تصویر خیره کننده این تلویزیون ،تجربه Full HD شگفت انگیزی را برای بیننده به ارمغان می آورد.
- بسیار باریک با ضخامت فقط 2.99 سانتیمتر
- اسکن تصویر 100HZ
- Full HD
- پانل فوق شفاف Ultra Clear Panel
- اتصال به شبکه کامپیوتری (LAN)
- 2 ورودی USB Movie
- گیرنده Wi-Fi به صورت انتخابی
- تصویر در تصویر در ورودی HDMI
- طراحی زیبا با استند 4 پایه
- 4 ورودی HDMI و ورودی PC
- قابلیت انطباق 400HZ
- سیستم Anynet Plus
- خروجی هدفون
- موتور پردازشگر Hyper Real Engine
- کنتراست تصویر 7000000/1
- سونی
به لطف طراحی یکپارچه ،با هر دکوراسیونی در منزل سازگار است.پشتیبانی سرگرمی های اینترنتی از دیگر مزایای این تلویزیون می باشد .
- BRAVIA Internet Video
- فناوری نور زمینه Edge LED
- حرکت فریم سریع 100 هرتز
- سازگاری با LAN بی سیم (117 سانتی متر )
- حسگر تشخیص حضور بیننده
- حسگر نور محیط
Last edited by compi; 08-06-2011 at 12:47.
سلام مخصوص خدمت تمام اساتید عزیز و دوستان متخصص .
من برای خرید TV مردد شدم ... اوایل فقط دنبال خرید LED بین Sony و Samsung بودم و بین بهترین مدلاشون دنبال موردی میگشتم که به دردم بخوره ولی الان از چند جا شنیدم توی کیفیت تصویر و طول عمر و ضربه پذیری سری PDP های پلاسمای Panasonic رقیب نداره ... تازه بخاطر Refresh Rate بالاتر و نوع نور پنل برای چشم هم بهترن .
نظر شما چیه ؟ این حرف درسته ؟ یعنی اگه کلاً فاکتور قیمت رو فراموش کنیم ، کدوم مدل و مارک میتونن به ترتیب بهترین کیفیت ، حفظ سلامتی چشم ، طول عمر و ضربه پذیری بالاتر رو ارایه کنن ... 50 اینچ به بالا .
بی نهایت ممنون .
تو سلامتی چشم که پاسما بهتره . قطعا . تو کیفیت اگه بهترین ها رو بخوای خیلی بین بهترین های led/lcd با plasma تفاوتی نمیبینی هر کودوم نقاط ضعف و قدرت خودشون رو دارند . رفرش ریت هم توی بهرتین مدل ها هیچ وقت مشکلی احساسنمیکنی چه پلاسما چه lcd اما زمان پاسخدهی پلاسما ها خیلی بهتره .
در کل این جوری نیست که من الان بگم پلاسما برای شما بهتره یا lcd !!! . باید دید محیطی که شما میخوای توش از tv استفاده کنی چه ویژگی هایی داره ! آیا شما به تصویر روشن علاقه داری یا به تصویر طبیعی . نور محیطط کمه یا زیاده . بازی زیاد میکنی یا نه و ....
راستی در مورد پلاسماهای panasonic هم از بهترین ها هستند . البته سری های حرفه ایش منظورمه .
بابت توجه و راهنمایی خیلی ممنونم .تو سلامتی چشم که پاسما بهتره . قطعا . تو کیفیت اگه بهترین ها رو بخوای خیلی بین بهترین های led/lcd با plasma تفاوتی نمیبینی هر کودوم نقاط ضعف و قدرت خودشون رو دارند . رفرش ریت هم توی بهرتین مدل ها هیچ وقت مشکلی احساسنمیکنی چه پلاسما چه lcd اما زمان پاسخدهی پلاسما ها خیلی بهتره .
در کل این جوری نیست که من الان بگم پلاسما برای شما بهتره یا lcd !!! . باید دید محیطی که شما میخوای توش از tv استفاده کنی چه ویژگی هایی داره ! آیا شما به تصویر روشن علاقه داری یا به تصویر طبیعی . نور محیطط کمه یا زیاده . بازی زیاد میکنی یا نه و ....
راستی در مورد پلاسماهای panasonic هم از بهترین ها هستند . البته سری های حرفه ایش منظورمه .
نه چندان شفافیت و روشن بودن تصویر در مقابل کیفیت و رنگهای واقعی برام مهم نیست ... تا حالا این تصور رو از پلاسما داشتم که خیلی حساس و پر مصرف هستن ولی با این محصولات پاناسونیک دیگه تقریباً انتخاب کردن کار راحتیه ...
مخصوصاً که پلاسما های پاناسونیک معمولاً تو Review های جهانی یا اولن یا حداقل مطرحن ! اما نمیدونم چرا تبلیغات و مخصوصاً هایپ مثل مارک های دیگه مثلاً سونی و سامسونگ نداره ...
در این مورد هم من تصمیم گرفتم VT20 بگیرم ... مخصوصاً اینکه تو ایران هم با ضمانت قابل خریده .
البته حیف که سری جدید 2011 هنوز وارد کشور نشدن ... از یکی از نمایندگی های شرکت ضمانت کننده پاناسونیک هم شنیدم که اصلاً شاید قانونی و با ضمانت وارد نشن چون ----- داخلی دارن ... حالا نمیدونم چقدر درسته این حرف ...
شما اطلاعی در این مورد ندارید ؟
سلام دوستان
من واسه خريد تي وي گيج شدم اول نظرم رو lg lx9500 55" بود ولي گارانتي دارش تو سايت ارادو ٤٩٩٠ !! زده بود قيمت بدون گارانتيش هم بهم ٤ ميليون گفتن البته روشن بود ! در كل ميگن ديگه توليد نميشه و نيست تو بازار !! من هم با اومدن نسل جديد سينما سه بعدي ال جي نظرم عوض شد !
به نظر شما من چيكار كنم ؟ يه تي وي با سايز ٥٥ اينچ و امكانات كامل ميخوام پيشنهادتون چيه ؟ سامسونگ d8000 يا سوني يا ال جي سينما ٣دي ؟؟؟
تیونر رو که خوب باز میکنند میدند دست مشتری . احتمال اینکه کلا وارد نشه خیلی کمه ... البته پلاسما ها کمی از lcd ها حساس تر و پر مصرف تر هستند اما اینطور که بگیم خیلی حساس و پر مصرف هستند نیست و تفاوت کمه . هر چقدر به محسولات حرفه ای تر lcd و پلاسما نزدیک تر بیشم تفاوت های بینشون کمتر میشه . در واقع ضعف هاشون کمنر میشه . انتخاب شما هم پنل بسیار عالی هست و به انتخاب خیلی ها بهرتین پنل 2010 بوده . البته قبل از خرید حتما با یه چند تا مدل دیگه هم مقایسه کن تا اون چیزی که میخوای رو گرفته باشی .بابت توجه و راهنمایی خیلی ممنونم .
نه چندان شفافیت و روشن بودن تصویر در مقابل کیفیت و رنگهای واقعی برام مهم نیست ... تا حالا این تصور رو از پلاسما داشتم که خیلی حساس و پر مصرف هستن ولی با این محصولات پاناسونیک دیگه تقریباً انتخاب کردن کار راحتیه ...
مخصوصاً که پلاسما های پاناسونیک معمولاً تو Review های جهانی یا اولن یا حداقل مطرحن ! اما نمیدونم چرا تبلیغات و مخصوصاً هایپ مثل مارک های دیگه مثلاً سونی و سامسونگ نداره ...
در این مورد هم من تصمیم گرفتم VT20 بگیرم ... مخصوصاً اینکه تو ایران هم با ضمانت قابل خریده .
البته حیف که سری جدید 2011 هنوز وارد کشور نشدن ... از یکی از نمایندگی های شرکت ضمانت کننده پاناسونیک هم شنیدم که اصلاً شاید قانونی و با ضمانت وارد نشن چون ----- داخلی دارن ... حالا نمیدونم چقدر درسته این حرف ...
شما اطلاعی در این مورد ندارید ؟
---------- Post added at 10:24 PM ---------- Previous post was at 10:23 PM ----------
چقدر مخوای هزینه کنی ؟ سینما ی سه بعدی سری متوسط lg هست اما d8000 سری high-end سامسونگ هستو قطعا باید بهتر باشه .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا سقف ٤ ميليون هزينه مي كنم البته بدون گارانتي مي گيرم از بانه!
سامسونگ ٨٠٠٠ سري d اومده ؟
سوني تو اين رنج چيزي داره ؟
ال جي چي ؟
تیونر رو که خوب باز میکنند میدند دست مشتری . احتمال اینکه کلا وارد نشه خیلی کمه ... البته پلاسما ها کمی از lcd ها حساس تر و پر مصرف تر هستند اما اینطور که بگیم خیلی حساس و پر مصرف هستند نیست و تفاوت کمه . هر چقدر به محسولات حرفه ای تر lcd و پلاسما نزدیک تر بیشم تفاوت های بینشون کمتر میشه . در واقع ضعف هاشون کمنر میشه . انتخاب شما هم پنل بسیار عالی هست و به انتخاب خیلی ها بهرتین پنل 2010 بوده . البته قبل از خرید حتما با یه چند تا مدل دیگه هم مقایسه کن تا اون چیزی که میخوای رو گرفته باشی .
آخه چون از نمایندگی این حرفو شنیدم ، فکر کردم شاید از خود شرکت شنیده باشن ... شاید اصلاً منع واردات گمرکی داشته باشن ... اون موقع چی ؟ مگه برن با گمرک و سایر ادارات اقماریش توافق کنن که اجازه واردات بدن بعد با نظارت خودشون تیونر هارو جدا کنن ... اما بعیده ... البته اصلاً شاید هم ماجرا به این پیچیدگی نباشه ... ولی خلاصه من فکر کردم این سیاست خود شرکت باشه .
در مورد مقایسه VT20 که فرمودید قبل از خرید با سایر مدلها مقایسش کنم منظورتونو دقیقاً متوجه نشدم ... منظورتون اینه که تو فروشگاه با سایر مدلا مقایسش کنم ؟ ولی فکر نکنم این کار ممکن باشه چون من از نمایندگی میگیرم و همه TV هاش Panasonicـه !
ولی اگه مارک و مدل رقیبی برای VT20 وجود داره که همین ویژگی هارو داره ولی بهتر ، لطفاً معرفی کنید ...
راستی اگه قرار باشه منتظر مدل های 2011 باشیم ، به نظرتون تا کی طول میکشه و اصلاً این کار عقلانیه ؟ مخصوصاً با اون حرف و حدیث ها که البته بیشتر شبیه شایعه هستن و شایدم خود شرکت تو پخش کردن این شایعات دخیل باشه ... برای خالی کردن انبار !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)