یا پشت شهرداری یا وست گیم . که دومی مطمئنآ الان نمیاره . فردا بعد از ظهر میرم هم,k میدان امام خمینی . فیفا رو از اونجا گرفتم بدون مشکل بود ماله شرکت hi-vu
یا پشت شهرداری یا وست گیم . که دومی مطمئنآ الان نمیاره . فردا بعد از ظهر میرم هم,k میدان امام خمینی . فیفا رو از اونجا گرفتم بدون مشکل بود ماله شرکت hi-vu
دوستان من از سایت تکین پرسیدم
گفت اینها لینک دانلودشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی تست کنه اگر سرعتش خوبه خبری به ما هم بدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پس چرا حجمش کمه 4800
مگه حجم اصلی چند مگ هست ؟پس چرا حجمش کمه 4800
بچه ها بازي صد در صد منتشر شده و مطمئنم لينكا فيك نيست چون توسط آپلودر هاي مختلف توي رپيد شير و جاهاي ديگه منتشر شده
منم خودم گذاشتم واسه دانلود و فردا صبح خبرشو بهتون ميدم
تاپيك ديگه بايد منتقل بشه
حجم فشرده شدش 5.6 گيگابايته كه آنرر بشه بيشتر ميشه
نمیدونم ولی ولی 2009 بیشتر بود
آقا آخر چي شد اومده ؟
آخه فروشگاه اينجا هم داره ميفروشه
اگه اومده سفارش بدم
دوستان هنوزم نميشه اعتماد كرد
من سايت هاي تورنت رو هم چك كردم بعنوان بزرگترين منبع اشتراك گذاري فايل پير تو پير اما خبري نبود
فكر كنم بايد منتظر خبر بهار باشيم تا ساعت 9
اصلا شك نكن ديگه
چون وقتي فايلي رو آپلودر هاي مختلف اونم با اين تعداد زياد آپلود مي كنن يعني درسته
الان داره مثل قارچ لينكاي مختلفش پخش ميشه.
در مورد تورنت هم كافيه فقط يه سرچ توي سايتاي معروف تورنت بكني مي بيني كه لينكاش زياده
من الان اينو به عنوان نمونه توي pirate bay پيدا كردم. سايت تورنت از اين معروفترم هست؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)