فیلمشونه. چند ماه پیش تا زنگ میزدی جواب میدادن، حتی من 1_2 بار با موبایل بهشون زنگ زدم.
بعد یه دفعه یه روزه این سیستم جدید رو گذاشتن که هر وقت زنگ بزنی میگه 50میلیون جلو شما هستن، نمیدونم چجوری تو یه روز این همه مشتری پیدا شد![]()
با تشکر
تیم مدیرت اینترنت و شبکه
فیلمشونه. چند ماه پیش تا زنگ میزدی جواب میدادن، حتی من 1_2 بار با موبایل بهشون زنگ زدم.
بعد یه دفعه یه روزه این سیستم جدید رو گذاشتن که هر وقت زنگ بزنی میگه 50میلیون جلو شما هستن، نمیدونم چجوری تو یه روز این همه مشتری پیدا شد![]()
من تماس گرفتم ارم نت گفت آدرس سایتمون عوض شده
آدرس جدید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آسیاتکی ببینید چقدر بهتون حجم عیدی دادن
به من که حدود 7 گیگ اضاف شده![]()
Last edited by SIMPATICO4949; 24-03-2012 at 17:59.
بله درسته اگه اشتباه نکنم به من 6گیگ دادن (چون چند روز از حجمم خبر نداشتم دقیق نمیدونم).
از این انتظارا نداشتیم![]()
با سلام و تبریک عید نوروز سال 1391 به تمامی هموطنان ایرانی و به خصوص آسیاتکی ها.
من به سایت جدید رفتم و دیدم حدود 6 گیگ عیدی تعلق گرفته ولی سئوال نکردید که چرا اطلاع رسانی انجام نشده و مشترکین نمی دانستند که باید به چه سایتی مراجعه کنند. همینطور چرا در مورد عیدی نیز هیچ خبری به مشترکین داده نشده است.
آقا این آسیا تک حسابی قاط زده !!!
دیشب 5 6 گیگ به حجم منم اضافه کرده بودن که با 7 گیگ خودم حدود 12 گیگ میشد امروز صبح که چک کردم زده حجم باقی مانده شما 450 مگ !!!
دوستان چک کنن اگه فقط واسه من اینطوری شده که زنگ بزنم داد و بیداد راه بندازم .اگه همه همین مشکل رو دارن که لابد بعدا درسش می کنن
آره مال من هم دیشب 13 گیگ بود الان شده 880 مگ !!!!!!!!!!!!!!
شما باهاشون تماس نگرفتی ؟؟؟؟
هنوز نه ولی اگه مشکل کلی باشه حتما درستش می کنن
ماله من دیشب 12 گیگ بود الان شده 8 گیگ. یعنی 4 گیگ کم کردن و در کل 2 گیگ عیدی دادن.
میدونستم این خریتها به ارم نت نمیاد ولی گفتم تو تاپیک نگم
===============================
ادیت:
راستی 1 ساعت بود میخواستم به اینترنت وصل بشم اصلا کانکت نمیشد. الان بعد از 1 ساعت وصل شده.
فکر کنم داشتن این 4 گیگ رو کم میکردن![]()
Last edited by saurron; 25-03-2012 at 11:49.
سلام
من الان تماس گرفتم که ببینم موضوع از چه قراره گفتن مشکل کلی هست و دارن درستش می کنن . نگران نباشین
ولی فک کنم خبری از عیدی نباشه![]()
با سلام دیشب ارم نت حدود 6 گیگ اضافه داده بود که امروز چک کردم و شده تنها 2 گیگ ، باورش سخت بود که شرکتی 6 گیگ عیدی به مشترکین بدهد. البته مثل اینکه پارسال فقط یک گیگ عیدی داده بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)