دور و بره 360 مگابایت
باید Flash Player رو نصب کرده باشی بعد که سایت و باز کردی صبر میکنی تا کامل Load بشه بعد یه نقشه خواهی دید . یه ستاره یا مثلت زرد رنگ هست روش کلیک میکنی و منظر میشی تا تست تموم بشه
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دور و بره 360 مگابایت
باید Flash Player رو نصب کرده باشی بعد که سایت و باز کردی صبر میکنی تا کامل Load بشه بعد یه نقشه خواهی دید . یه ستاره یا مثلت زرد رنگ هست روش کلیک میکنی و منظر میشی تا تست تموم بشه
در حالت عادی که سرعت خوب باشه 300-350 مگ
سوالتون را در این تاپیک مطرح کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمیری speedtest.net
یکی از مثلث ها یا ستاره ها را انتخاب میکنی تا سرعت را اندازه بگیره همین
یعد که تمام شد این قسمت را بزن و توی پستی که میخوای بدی paste کن و ارسال کن تا ما ببینیم
![]()
باسلام من 1258 ecoاستفاده می کنم سرعت خوبه اما ساعت یک شب به بعد برای دانلود سرعتش خیلی پایین میاد
میگم حالا که این تاپیک یکم آچار فرانسه شده منم یه چیزی بگم ... با توجه به اینکه بعضی ها هنوز با شاتل رایگان هستند من یه چیزی برای دانلود رو توصیه میکنم البته اگه قبلاً ندیدید :
فیلم Twilight ....
اول فیلم هم یکی یه آهنگ خیلی قشنگ میزاره ... هرکی خواست بگه براش تو رپید آپ کنم ... این فیلم رو از دست ندید ...
Last edited by ashkan_mc; 31-03-2009 at 20:50.
میگم حالا که این تاپیک یکم آچار فرانسه شده منم یه چیزی بگم ... با توجه به اینکه بعضی ها هنوز با شاتل رایگان هستند من یه چیزی برای دانلود رو توصیه میکنم البته اگه قبلاً ندیدید :
فقط سریال...
خیلی بهتر از فیلم دیدنه به خدا.
اینم لیست سریالهای محبوب:
من تا حالا به جز سریال هیچی دان نکردم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میگم نکنه تو همزاد منی و خودم خبر ندارم ؟؟ هرچی میگم تو هم میگی ....![]()
یعنی بعضی ها الان رایگان نیستن ؟!
منظورشان عیدی 29 اسفند تا 7 فروردین برای شهرستانها و 29 اسفند تا 15 فروردین برای تهران هست!
بله ممنون !
تو سایت شاتل هرچی گشتم ندیدم این تا کی رایگان هستش !
بله توی سایت چیزی ننوشته!
برای شهرستانها تا 7 فروردین بود و برای تهران تا 15 فروردین هست!
هم اکنون 81 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 81 مهمان)