تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 542 از 1759 اولاول ... 4244249253253853954054154254354454554655259264210421542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,411 به 5,420 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با سلام به همه دوستان
    من توی محل کارم برای خط +ADSL 2 از مودم وایرلس Micronet (اکسترنال) استفاده میکنم. حالا میخوام از نرم افزاری بنام Ventafax & Voice برای منشی تلفنی و فاکس مجازی استفاده کنم.
    1- اولا" کسی تا بحال با این نرم افزار کار کرده یا نه؟ اگه کرده یه راهنمایی بکنه.
    2- ثانیا" آیا این مودم برای کار با این نرم افزار میخونه یا نه؟ در واقع شرایطی رو
    که نرم افزار میخواد ، داره؟( مثلا" voice و fax رو ساپورت کنه یا حداقل نیاز دیتا
    ترانسفر رو داشته باشه)چون دفترچه اونو ندارم که بخونم.
    در ضمن اونجا چون همون یک خط تلفنو داریم ، با نصب یه نویزگیر (سوئیچ ) از همون خط برای دستگاه تلفن (مکالمه) هم استفاده میکنم. همچنین خود سیستم
    هم یه مودم PCI Soft Data Fax Modem with SmartCP داره(که اصلا" استفاده نمیشه).
    ممنون میشم اگه لطف کنین و بگین با این امکانات چه جوری میتونم از اون برنامه استفاده کنم.
    بعد ببخشید مزاحمتون میشم کی گفته اصلا این نوع مودم برای فاکس جواب میده ؟؟ جدیده ؟؟
    تو باید بری از مودمی که داخل کیست داری استفاده کنی و میتونی با اون کار کنی انتقال صدا هم مونط به وجود دوتا خروجی و ورودی هست یکی برای میکروفون یکی برای اسپیکر که میتونی از یه هدست که هم میکروفون داره هم اسپیکر استفاده کنی.
    این سئوالت هم هیچ ربطی نه به شبکه داره نه به ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali6803's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ابادان

پيش فرض

سلام بچه ها من این مودم ایسوز رو نصبیدم(604g) بدون هیچ مشکلی نصب شد ...اصلا نه سوالی پرسید نه ایپی مخصوصی پرسید نه تنظیماتی از isp خواست.....به صورت اتوماتیک در عرض کمتر از 30 ثانیه نصب شد اونم به صورت pppoe ....

بعدش هم خودش رو ریستارت کرد....تمام........وایرلسش هم یه اسم از من خواست و تمام............

فقط وایرلسش رو من چک کردم تا زمانی که دیوار وسط قرار نگیره حدود 50 متر رو راحت جواب داد....اما در کمتر از 10 متر با یک دیوار 20 سانتی اجری سیگنال از 100 درصد به 30 درصد کاهش پیدا میکنه که من یکم تعجب کردم از این مورد...اخه 10 متر خیلی کمه دیگه.... تو سی دی همراهش هم یه pdf کمک نصب هستش و یه فایل زیپ که من نه فهمیدم چیه؟؟؟ بازش هم کردم یه عالمه فایل نا مشخص توش بود که نه نصب میشه نه معلوم نیست که چی هستند؟؟ دوستانی که دارند کمک کنند...
    دوستانی که این مدل رو دارند تنظیمات خاصی برای وایرلسش هست که بهتر کار کنه......از نظر برد یا امنیت؟؟؟

Last edited by ali6803; 01-12-2009 at 23:21.

پروفشنال ardavan_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بچه ها این عکسه قضیش چیه؟PPOEمگه خود به خود وصل نمیشه؟

محتوای مخفی: این 

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

بچه ها این عکسه قضیش چیه؟PPOEمگه خود به خود وصل نمیشه؟

در هر صورت نحوه ارتباط شما PPPOe هست، تفاوت در اینه که کانکشن در مودم ساخته بشه یا نه، وقتی شما مودم را bridge می کنین، در واقع دیگه کانکشن pppoe در مودم نیست و خودتون توی ویندوز می سازینش. (اگه توجه کرده باشین، موقعی که دارین کانکشن دستی می سازین هم دارین گزینه pppoe را اتخاب می کنین)

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

دقیق متوجه نشدم ...یعنی الان لازم نیست که دیگه من تنظیمات PPPOEرو اعمال کنم؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام بچه ها من این مودم ایسوز رو نصبیدم(604g) بدون هیچ مشکلی نصب شد ...اصلا نه سوالی پرسید نه ایپی مخصوصی پرسید نه تنظیماتی از isp خواست.....به صورت اتوماتیک در عرض کمتر از 30 ثانیه نصب شد اونم به صورت pppoe ....

بعدش هم خودش رو ریستارت کرد....تمام........وایرلسش هم یه اسم از من خواست و تمام............

فقط وایرلسش رو من چک کردم تا زمانی که دیوار وسط قرار نگیره حدود 50 متر رو راحت جواب داد....اما در کمتر از 10 متر با یک دیوار 20 سانتی اجری سیگنال از 100 درصد به 30 درصد کاهش پیدا میکنه که من یکم تعجب کردم از این مورد...اخه 10 متر خیلی کمه دیگه.... تو سی دی همراهش هم یه pdf کمک نصب هستش و یه فایل زیپ که من نه فهمیدم چیه؟؟؟ بازش هم کردم یه عالمه فایل نا مشخص توش بود که نه نصب میشه نه معلوم نیست که چی هستند؟؟ دوستانی که دارند کمک کنند...
    دوستانی که این مدل رو دارند تنظیمات خاصی برای وایرلسش هست که بهتر کار کنه......از نظر برد یا امنیت؟؟؟
    سلام دوست عزیز مبارکه
    بهترین مارک و مدل رو برداشتی منم همین مدل رو دارم
    توضیح اولا که حتما باید یه رمز خوب و مناسب برای وایرلسش بزاری
    ببینم صفحه نصبش همون وب سایت بنفش رنگه است ؟؟
    اگه اونه که خیلی قدیمیه باید فریمویر دستگاهتو عوض کنی برو پستهای قبل همین تاپیک رو نگاه کن یه فریم ویر آبی رنگ بچه ها گذاشتن لینکها رو بگیر و مودمتو آپدیت کن چون برای 6 سال پیشه این آپدیت
    اون فایل دیگه هم که میبینی اصلا کاریش نداشته باش اون همون فریم ویر دستگاهته که توش میتونی تنظیمات نصب رو انجام بدی.
    در ضمن مواظب باش وقتی آپدیت میکنی ...چون cpu داخلش حساسه حداقل اینطوری که من میدونم برق بره ممکنه خطر داشته باشه برایش پس چک کن کی آپدیتش میکنی .
    دوما همیشه یه جایی بزارش که زیرش هوا داشته باشه اگه رو میز میزاری چندتا دونه قوطی کبریت هم بزار زیر پایه هاش ارتفاعش بالاتر بره تا هوا بهتر جریان داشته باشه
    سوما شما برد دستگاهتو در نظر گرفتی آیا برد مودم لپتاپ یا هر دیوایس دیگه که به صورت وایرلس بهش وصل میشه رو هم در نظر گرفتی
    همون طوری که این دستگاه ارسال میکنه بالاخره یه چیزایی هم مییگیره پس نباید یه طرفه رفت پیش قاضی در واقع اینو میخوام بهت بگم باید آزمایش برد رو با یه کارت وایرلس قوی انجام داد که خوب متوجه سند و سیو شد
    ایشالا به دل خوش ازش استفاده کنی

پروفشنال ChaoticHead's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

دقیق متوجه نشدم ...یعنی الان لازم نیست که دیگه من تنظیمات PPPOEرو اعمال کنم؟
    خوب تو الان وضعیت اینترنتت چه جوریه؟ اگه درست کار می کنه چی را می خوای تنظیم کنی؟
    همونطور که خودت هم می دونی وقتی کانکشن توی مودم می سازی، خودش اتوماتیک کانکت می شه، user passهم توی کانفیگ مودم می زنی، اون تنظیمات اضافه هم مال کار روتر داخلی مودم هست. وقتی کانکشن توی ویندوز می سازی خودت دستی کانکت می شی userpass هم توی کانکشن ویزارد می زنی، چیز دیگه هم نمی خواد.

ما توی صفحات قبل می گفتیم pppoe یا bridge منظورمون برای تنظیمات داخل مودم بود، یعنی اگه کانکشن توی ویندوز بسازی یعنی همون حالت bridge مودم که صحبتشو می کردیم.
    Last edited by ChaoticHead; 02-12-2009 at 09:52.

8. این کاربر از ChaoticHead بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

بد نیست اما چون میگن سرعت کمی بیشتر میشه خواستم ببینم با توجه به اون عکس PPPOEهست که الان فهمیدم نیست

داره خودمونی میشه p30surff's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ایران

11

بعد ببخشید مزاحمتون میشم کی گفته اصلا این نوع مودم برای فاکس جواب میده ؟؟ جدیده ؟؟
    تو باید بری از مودمی که داخل کیست داری استفاده کنی و میتونی با اون کار کنی انتقال صدا هم مونط به وجود دوتا خروجی و ورودی هست یکی برای میکروفون یکی برای اسپیکر که میتونی از یه هدست که هم میکروفون داره هم اسپیکر استفاده کنی.
    این سئوالت هم هیچ ربطی نه به شبکه داره نه به ADSL
    پورفوسور معلومه جنابعالی خیلی مغرور تشریف دارین که با تمسخر جواب دیگرانو میدین!!! امضاءمو برای خوندن کسی مثل شما گذاشتم.
    اولا" شما اونقده شوق ضایع کردن داشتین که مطلبو درست نخوندین.کسی نگفت که این مودم جواب میده. امکاناتمو نوشتم و سوال کردم با این اوصاف چگونه میشه اینکارو کرد! به اضافه اینکه هیچ ادعای معلوماتی هم ندارم. نمیدونستم ، سوال کردم. عیبه؟
    دوما" شما که خیلی واردین ،احتیاج به هیچ هدستی هم نیست. چون نه فاکس میکروفون میخواد و نه منشی تلفنی (پیغام گیر) !!!!! در ضمن هدست اسپیکر نداره! اسپیکر به بلندگو وباندهای رومیزی کامپیوتر میگن.
    سوما" منوط به .... چیه؟! یه دونه ورودی و خروجی صدا رو همه کیس ها دارن وهمون کافیه. خودم توی خونه دارم از برنامه منشی تلفنی استفاده میکنم.
    در آخر اینکه سوالم هم در مورد نوع مودم و مشخصات و کارایی شه که به این قسمت ربط داره چرا نداره؟ ADSL قسمتی از عنوان این تاپیکه. خرید مودم، نصب و رفع عیب مودم یعنی مشاوره در مورد انواع مودم!!!

11. این کاربر از p30surff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ahmadatom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشید که بین صحبتاتون پریدم

یک سوال دارم که شاید بتونید کمکم کنید

من یک مودم 2640 دی لینک دارم
    از حالت PPPoE/PPPoA استفاده میکنم (کانکت شدن داخل مودم)
    میخوام IP رو به خود سیستم بده یعنی 192.168.1.2 نباشه چون میخوام یک از نرم شبیه ساز سرور استفاده کنم
    گزینه DMZ رو هم فعال کردم ولی عمل نکرد

در ضمن نمیخوام از حالت Bridge Mode استفاده کنم

اگه راهی هست لطفأ بگید ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •