اره ...
الان همه چيو بستم ٨٠ مگ خاليه !!! ولي رو ايفون ١٦٠ به بالاست !!!
اعصابمو خورد كرده ميخوام اينو بازي كنم
راهي نيس ؟؟
اره ...
الان همه چيو بستم ٨٠ مگ خاليه !!! ولي رو ايفون ١٦٠ به بالاست !!!
اعصابمو خورد كرده ميخوام اينو بازي كنم
راهي نيس ؟؟
تو آیفان باکس برای اینکه اسمارو درس نشون بده باید از قسمت Recovery Music and Video برید.فکر نمیکنم همچین چیزی ممکن باشه ! مخصوصا در مورد موزیک ها ! چون من اصلا تابحال هیچ چیزی ندیدم که حتی به موزیک های آیپاد مربوط باشه ! قضیه موزیک ها تو آیپاد کلا فرق داره ! وقتی با آیتونز موزیک به آیپاد میزنیم موزیک های بصورت پوشه هایی به این شکل و اسم های عجیب و غریب درمیان :
کلا بازی های سنگین رو باید رو Safemode اجرا کنید که theme ها و tweak ها رمو اشغال نکنن، مث یه آیپاد جیلبرک نشده. برای Safemode هم که می دونید باید:
SBSettings --> Power --> Safemode
برای خارج شدن از Safemode هم ریسپرینگ...
Last edited by {sahand}; 18-06-2011 at 17:38.
چجوری میشه میزان رم باقیمونده رو دید؟
میشه یه مثال بزنید؟
Infinity blade هم که میخواید بازی میکنید قبلش باید همه چیز رو ببندید؟
خوب من صدتا کار کردم این بازی dream scape رو روی آیپاد اجرا کنم نشد:(
البته اینو هم در نظر بگیرید ممکنه کسی که بازی رو ک ر ک میکرده ممکنه تو یه جایی به بازی آسیب زده باشه ها !
نه با اون مشکلی ندارم ( البته خوشم نمیاد زیاد بازی نمیکنم : دی )
شما فکر نکنم بتونی میزان رم رو بفهمی ! SBsetting میخواد !
حالا وقتی میخوام بازی کنم یه دور ریبوت میکنم درست میشه ! اما باز مخیلی کمبود رم داره !
----
SaFe M0De هم خیلی کاربرد داره !![]()
واس دیدن باقی مونده رم باید جیل کنین و برین توی SBSettingsدر نتیجه به درد شما نمی خوره
![]()
خدا رو شکر همه قضیه ما رو میدونن
تا حالا کلا من حدود 40 تومن برا برنامه ها خرج کردم. فکر کنم ارزشش رو داشت ، حداقلش اینه که از دست سیدیا و پکیج و اینا راحت شدم. آپدیت هم که میاد بدون ترس و لرز آپدیت میکنم. حراج بازیها هم که خیلی حال میده به آدم
به شما هم توصیه میکنم امتحان کنید![]()
منم دارم وسوسه میشم برم تو کار اینا... ولی خدایی خیلی برنامه ها گرونن... مثلا خدا دلار باید بدیم بالای همین گودریدر چرتدر حالی که من الان هم میتونم گود ریدر مجانی داشته باشم هم این یارو iFile جواب میده
موقع حراجی ها حدودا چه قد حراج می شن؟؟؟
باید یه خبری بشه ، فوتی جشنی چیزیشوخی کردم مثلا عید پاک که نمیدونم اسمش چیه EA اومده بود تمام بازیهای گنده شو مثل Dead space و Hot pursuit و ... که 6 7 دلار قیمت دارند رو یه دلار میفروخت. مطمئن باش هزینه ای که برنامه نویس میکنه اگه خودت هم برنامه نویس باشی راضی نمیشی برنامه ت کرک بشه. خیلی ها هم که جیلبریک میکنند اصلا به خاطر قیمت برنامه ها نیست و فقط برای بعضی امکانات جانبی که با جیلبریک اضافه میشه این کار رو میکنند و باز هم برنامه ها رو میخرند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)