Happy Anniversary
![]()
Happy Anniversary
![]()
با سلام
به دو کلمه living و dining توجه کنید، تلفظ اولی لیوینگ و دومی داینینگ هست.
هر دو کلمه از ساختار یکسانی برخوردارند اما چرا در اولی حرف i بصورت 'ی' و در دومی 'آی' آمده ؟
یعنی چرا هر دو بصورت لایوینگ و داینینگ نیستند؟ یا لیوینگ و دینینگ
Anniversary کلا سالگرده
فکر کنم این بهتره
Happy Your Wedding Anniversary
![]()
سلام به همه اساتید معنی این جمله دقیق چی میشه " must meet qouta " salesman are told
واین جمله family pets perish in four-alaram fire
کسی برای راهنمایی نیست ؟؟؟؟
زبان انگلیسی کلاچندتازمان داره؟۱۷یا۱۸؟تاپیکی هست که این زمان هاروکامل آموزش داده باشه؟اگه نیست منبع آموزشی دیگه ای میشناسین معرفی کنین.من تویادگیری زمانهایی که توفارسی معادل ندارن مشکل دارم.سخته برام تشخیص اینکه کجابایداستفادشون کنم.یکی راهنماییم کنه.
بگردی تو همین تاپیک پست زیاد داده شده در مورد زمانها ... کلید واژههای tense و زمان و past و future و ... رو سرچ کن ...
این پست شاید به دردت بخوره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دو پست هم تقریباً تمام زمانهای مهم رو با ترجمهی فارسی نوشتم ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پ.ن: مدیریت عزیز لطفاً دو پست من رو ادغام کنین، ممنون![]()
سلام
مگه فعل resent معنی اش نمیشود خشمگین شدن از...خوب یعنی به شکل passive نمیشه بیارمیش درسته؟خوب پس این جمله
که من تو دیکشنری دیدم چیه؟ the policy was resented by american voters یعنی اینجا یه معنی دیگه میده ؟چرا به شکل مجهول اومده؟اگه معنی خشمگین شدن رو بده که نیازی به مجهول اوردن اون نیست
و سوال بعدی اگه میشه این رو ترجمه کنین
so many automibile owners feel that mechanics deceive them that the clinics; even though they undoubtedly charge high fees.
دوستان دو تا سئوال مبتدی داشتم که حدس میزنم چی باشن. ولی میخوام مطمئن بشم :
The new car is parked outside
کلمه "is" چرا باید اون وسط بیاد مگه simple past نیست ؟
در simple percent برای منفی کردن از dont , doesnt استفاده میشه. ولی چرا وقتی دو اسم کنار هم با and جدا میشن از
dont استفاده میکنند ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)