نميدونم بلكه چون اكانت من 2 مگ نامحدود بود و رئيس بايد دستور ميداد اونجا دادن![]()
نميدونم بلكه چون اكانت من 2 مگ نامحدود بود و رئيس بايد دستور ميداد اونجا دادن![]()
[QUOTE=hani89;7848215]چطوري به اين نتيجه رسيديد كه تركانت سرعتش بيشتره ؟
اينجا اكثرا از مخابرات گرفتن و اگه مشكلي خاصي نباشه تقريبا قابل تحمله البته اكانت 2 مگ من هر روز عصر چند ساعتي افت سرعت داره ولي با توجه به قيمت پايينش كلا بد نيست
البته من از آنا اينترنت هم اكانت 2 مگ دارم كه بهتر از مخابراته و نوسان و قطعي خيلي كمتري داره ، اما تو سرعتهاي پايينتر نميدونم كه اينجوريه يا نه!؟
موفق باشيد.
امروز رفتم امور مشترکین تو همین فلکه مخابرات...
بعد کلی جر و بحث آخر سر حرفشون این بود که همینه که هست ، میخوای بخوا ، نمی خوای نخواه ....
مجبورا یه 512 نامحدود سه ماهه تمدید کردم که الان بعد 3 ساعت هنوز وصلش نکردن و فقط سرویس قیلی رو قطع کردن (همون 2 گیگی که به زور تو پاچم کرده بودن) ...
شوت تر از این مخابرات ISP ندیده بودم ...
شما این همه دست دست کردی آخرش باز رفتی فلکه مخابرات! کارکنای اونجا وضعشون خیلی بدتر از کارکنای دفتر خ امام هست. بی ادب تر و به قولی ناشی تر!
اشتباه کردم ...
هنوزم که هنوزه وصلش نکردن ...
من که بهت گفتم نامحدود داری برو دفتر خیابون امام ، اینایی که تو فلکه مخابرات هستن بشدت ناشی هستن حتی نمیدونن ساعات رایگان چند تا چنده !!!
ساعت 1 بامداد ، دانلود رایگان مخابرات شروع شده ، اینترنت من دوباره به فنا رفت![]()
باز خوبه .
مال من الان 24 ساعته که قطعه ...
دیشب که اینترنت داغون بود. اینم از وضعیت امروز صبح !
![]()
پینگت درست نضف مخابراته ...
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=275ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=273ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=283ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=274ms TTL=47
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 273ms, Maximum = 283ms, Average = 276ms
بالاخره مخابرات من بعد 3 بار مراجعه حضوری و کلی جنگ و دعوا وصل شد .....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)