اگه از ماکس بگیری تخفیف داره
بدین صورت که مثلا شما میگیرین
و برای هر نفر معرفی فکر کنم 1 ماه بران رایگان میده اینترنتو
با احترام
تیم مدیریت انجمن
اگه از ماکس بگیری تخفیف داره
بدین صورت که مثلا شما میگیرین
و برای هر نفر معرفی فکر کنم 1 ماه بران رایگان میده اینترنتو
ئوستان ببخشید واسه اسپم اگه ممکنه اینو جواب بدین پارس انلاین اونقد سرویس داره گیج شدمباشه قانع شدم محدود می گیرم
ولی یه سوال پارس چطوره البته من و 4 تا از دوستام با هم می خوایم بخریم میگم یه طوری بشه یه تخفیفی هم بدن ها؟
راستی اگه از پارس انلاین به صورت انلاین بگیریم 50% تخفیف میده؟
و این که سری مختلف سرویسای پارس چه فرقی باهم دارن و اینکه کدوم بهتره ؟![]()
چرا اینجوریه سرعت؟ افتضاحه
128 محدود ماکسنت 37 تومنی
Last edited by TopGear; 01-11-2010 at 13:00.
اقا جون داری با شی پی ان تست می دی خیال می کنی سرعت خودت رو نشون میده . وقتی به سرور چیز پی ان وصل می شی بسته به شلوغ بودن یا نبودن سرعتت متغیره .
پینگشو ببین
---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
رزمجو جان درسته متوجه شدم و ادیت کردم
---------- Post added at 03:16 PM ---------- Previous post was at 03:14 PM ----------
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:16 PM ----------
فایده نداره
---------- Post added at 03:21 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
---------- Post added at 03:23 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------
---------- Post added at 03:24 PM ---------- Previous post was at 03:23 PM ----------
---------- Post added at 03:26 PM ---------- Previous post was at 03:24 PM ----------
---------- Post added at 03:28 PM ---------- Previous post was at 03:26 PM ----------
---------- Post added at 03:29 PM ---------- Previous post was at 03:28 PM ----------
---------- Post added at 03:31 PM ---------- Previous post was at 03:29 PM ----------
---------- Post added at 03:32 PM ---------- Previous post was at 03:31 PM ----------
![]()
الان سیم تلفنو مستقیم وصل کردم
---------- Post added at 03:56 PM ---------- Previous post was at 03:55 PM ----------
اشکال از کجاس که سرعت پایینه؟ از مودم میتونه باشه؟
---------- Post added at 03:58 PM ---------- Previous post was at 03:56 PM ----------
![]()
باز این مین نت قاطی کرد.خیلی جالبه وضعیت سرویس هم زده سبز.
![]()
بچه ها توجه کنین :
وقتی تست می گیرین و می بینین سرعت کمه یه فایلی رو بگذارین دانلود ببینین سرعت با idm چنده . من مشکل رو از ماکس نمی بینم . چون دارم با 122 دانلود می کنم . ولی تو speedtest سرعتم کم میفته .
مثلا الان تست خوب شد ولی این متناسب با سرعتم نیست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 01:40 AM ---------- Previous post was at 01:35 AM ----------
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)