تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 542 از 905 اولاول ... 42442492532538539540541542543544545546552592642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,411 به 5,420 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

سلام من یه پراید مدل87دارم پارسال خودش روشن می شد (همه ماشین به غیر از موتور)چراغ زرد هم چشمک می زد (CHECK)بردم دیاگ کردم گفت 2تا کدخطا داره پاک کرد خوب شد ولی وقتی کلاج می گرفتم که دنده تعویض کنم دورموتور زود میومد پایین وموتور خاموش می شد
    بردم تعمیر گاه گفت اسپش کثیفه تمیزش کرد خوب شد ولی الان وقتی داغ کنه نیم کلاج باهاش برم زود خاموش میشه .
    شما دوستان میدونید مشکل چیه؟میشه کمکم کنید؟
    شرمنده یکم زیاد نوشتم

ناظر بخش فنی و تخصصی انجمن اتومبیل kasra2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام من یه پراید مدل87دارم پارسال خودش روشن می شد (همه ماشین به غیر از موتور)چراغ زرد هم چشمک می زد (CHECK)بردم دیاگ کردم گفت 2تا کدخطا داره پاک کرد خوب شد ولی وقتی کلاج می گرفتم که دنده تعویض کنم دورموتور زود میومد پایین وموتور خاموش می شد
    بردم تعمیر گاه گفت اسپش کثیفه تمیزش کرد خوب شد ولی الان وقتی داغ کنه نیم کلاج باهاش برم زود خاموش میشه .
    شما دوستان میدونید مشکل چیه؟میشه کمکم کنید؟
    شرمنده یکم زیاد نوشتم
    درود بر شما معمولا مشکل از استپره و می تونه خراب شده باشه یا ضعیف که باید جنس مرغوب بیابید

آخر فروم باز ali_mohandes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    IN System

پيش فرض

درود بر شما معمولا مشکل از استپره و می تونه خراب شده باشه یا ضعیف که باید جنس مرغوب بیابید
    ممنون که جواب دادید میشه یه اسپ خوب معرفی کنید قیمت هم بگید وبگید کجامیشه تهیه کرد جای خاصی باید برم ویا همه جا دارن؟

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوستان بالابر شیشه در راننده صدا میده ، هم موقعی که داره پایین میاره و هم موقعی داره بالا میبره
    از اوایلی که ماشین رو گرفتم همینطوری بود ، بعد تو فصل تابستون به کلی قطع شد ولی الان باشروع شدن فصل سرما دوباره صدا افتاده
    چیکارش میشه کرد ؟؟
    یکی میگفت باید کلا تعویش شه

در آغاز فعالیت saaeghe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام دوستان، فن رادیاتور پراید انژکتوری کار نمیکنه(در هیچ حالتی) ولی وقتی دو سیمش به باطری میزنم روشن میشه چرا؟

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

ممنون که جواب دادید میشه یه اسپ خوب معرفی کنید قیمت هم بگید وبگید کجامیشه تهیه کرد جای خاصی باید برم ویا همه جا دارن؟
    متاسفانه دوست من برند خاصی نیست که بگم گیرتون میاد و راحت تهیه می کنید اگر فیلیپس باشه که فکر نمی کنم از همه بهتر و زیمنس هم بد نیست ولی
    یکی اینکه کیفیت خوب ممکنه گیرتون نیاد
    و اینکه اگر هم تعویض کردید حتما اون قدیمی تون رو نگه دارید
    و اینکه با توجه به سوال شما ابتدا با تمیز کردن و مقدار بسیار کمی روغن در حل روغن خورش ( یک سوراخ ریز داره ) و سرویس دریچه وو محل نصبش ممکنه فعلا مدت طولانی حتی کار کنه و نیاز به خریدن نداشته باشید

7. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان بالابر شیشه در راننده صدا میده ، هم موقعی که داره پایین میاره و هم موقعی داره بالا میبره
    از اوایلی که ماشین رو گرفتم همینطوری بود ، بعد تو فصل تابستون به کلی قطع شد ولی الان باشروع شدن فصل سرما دوباره صدا افتاده
    چیکارش میشه کرد ؟؟
    یکی میگفت باید کلا تعویش شه
    چه ماشینی گرامی؟
    و صداش چجوریه؟
    بعضی ماشین ها ریل پلاستیکی و سیم بکسلی هستند که با خشک شدن بخصوص سرما و رطوبت فصلی صداشون بیشتر می شه و با یک سرویس و شاید تعویض یک قطعه کوچک پلاستیکی درست می شه
    اگر صدای موتورش زیاده هم باز ممکنه با سرویس و گریسکاری چرخ دنده و یا تعویض بوش با دقت حل بشه
    و اینکه می گید در تابستان قطع شده بدلیل گرمای هوا و اتصالات پلاستیکیه
    ممکنه حتی گریس خشک شده در قطعات باعث سفتی بشه
    که اگه خودتون حوصله ندارید یک تعمیرکار با سابقه و حوصله که فقط کار درب و قفل و بالا بر انجام میده و قدیمیه می تونه براتون حلش کنه
    بعضی وقت ها صدا به دلیل شک بودن چند پیچ و پیچیدن صدا در درب بدلیل عایق بندیه فقط

9. این کاربر از kasra2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام دوستان، فن رادیاتور پراید انژکتوری کار نمیکنه(در هیچ حالتی) ولی وقتی دو سیمش به باطری میزنم روشن میشه چرا؟
    دوست گرامی ممنون از شما برای همکاری تون ...

وقتی فن کار می کنه یعنی موتورش سالم هست پس مرحله دو احتمال خیلی زیاد رله اون خراب شده پس اون رو تست کنید تا برسیم به به بقیه مراحل
    در من کار نکردن فن چه تاثیری روی درجه آب داره ین رو حتما چک کنید و اطلاع بدید

در آغاز فعالیت saaeghe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوست گرامی ممنون از شما برای همکاری تون ...

وقتی فن کار می کنه یعنی موتورش سالم هست پس مرحله دو احتمال خیلی زیاد رله اون خراب شده پس اون رو تست کنید تا برسیم به به بقیه مراحل
    در من کار نکردن فن چه تاثیری روی درجه آب داره ین رو حتما چک کنید و اطلاع بدید
    من نمیدونم رله فن کجا قرار داره؟ چجوری باید تستش کرد که سالمه؟ قبلا که امپر ی خورده بالا می رفت فن روشن میشود اما الان امپرش از وسطم که میگذره روشن نمیشه، سریع جوش میاره از همه بدتر کولر که نمیشه روشن کرد چون که خیلی زودتر امپر بالا میره،تعمیر کارای ما فقط بلدن قطعه عوض کنن و ی مشکل دیگه بهش اضافه کنند.

از فن فقط دو سیم خارج شده (ابی قرمز و ابی سیاه) که به دو سیم [زرد و سبزقرمز (یکیشون برق داره)] وصل میشود (یعنی فن تک دور) یا سیم مشترکش از زیر به بدنه وصلن ؟
    Last edited by saaeghe; 12-10-2014 at 01:53.

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه ماشینی گرامی؟
    و صداش چجوریه؟
    بعضی ماشین ها ریل پلاستیکی و سیم بکسلی هستند که با خشک شدن بخصوص سرما و رطوبت فصلی صداشون بیشتر می شه و با یک سرویس و شاید تعویض یک قطعه کوچک پلاستیکی درست می شه
    اگر صدای موتورش زیاده هم باز ممکنه با سرویس و گریسکاری چرخ دنده و یا تعویض بوش با دقت حل بشه
    و اینکه می گید در تابستان قطع شده بدلیل گرمای هوا و اتصالات پلاستیکیه
    ممکنه حتی گریس خشک شده در قطعات باعث سفتی بشه
    که اگه خودتون حوصله ندارید یک تعمیرکار با سابقه و حوصله که فقط کار درب و قفل و بالا بر انجام میده و قدیمیه می تونه براتون حلش کنه
    بعضی وقت ها صدا به دلیل شک بودن چند پیچ و پیچیدن صدا در درب بدلیل عایق بندیه فقط
    ممنون عزیز
    ماشین هم 405 هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •