تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 542 از 691 اولاول ... 42442492532538539540541542543544545546552592642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,411 به 5,420 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

دوست عزیز بله این پک اول هست باید ابتدا این رو نصب کنی بعد بتونی پک های دیگه رو نصب کنی
    که پکی که شما دارین late night هست که بعد سیمز اول این پک رو نصب کنید بعد کرک رو در محلی که نصب کردی در فولدر bin بریز....
    گفتین بعد از پک اول اونو نصب کنم؟
    پک اول یعنی همونی که عکسشو گذاشتم؟
    یعنی لیت نایت پک دوم هستش؟(راستی لیت نایت من 4تا دی وی دی هست،به نظر شما زیاد نیست؟توی سایتا زده 2تا دی وی دی؟!!!)
    راستی چقدرررررررررررررررر پیچیدست...
    میشه یک نفر راهنمایی کنه باید چکار کرد.... اول باید کدوم گزینه رو بزنم؟؟؟
    creat a new sims
    یا اون یکی؟
    کلا باید چه کار کنم؟ چطوری پول در بیارم کلا هیچی نمیدونم و بلد نیستم میشه یک راهنمایی مبسوط بفرمایید؟!!

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

یعنی لیت نایت پک دوم هستش؟(راستی لیت نایت من 4تا دی وی دی هست،به نظر شما زیاد نیست؟توی سایتا زده 2تا دی وی دی؟!!!)
    creat a new sims
    یا اون یکی؟
    کلا باید چه کار کنم؟ چطوری پول در بیارم کلا هیچی نمیدونم و بلد نیستم میشه یک راهنمایی مبسوط بفرمایید؟!!
    شما یه ده دقیقه بشینی پای بازی همیچیز رو یاد میگیری ولی من چنتا راهنمایی میکنم

برای پول در اوردن راه های زیادی هست ولی بهترینش اینه که یک شغل متناسب با شخصیتتون انتخواب کنید
    مثلا کسی که دنبال علم دانش هست ازمایشگاه بدردش میخوره نه بار !!!

برای شغل هم میتونید روی روزنامه ای که هر روز براتون میاد کلیک کنید و find a job رو بزنید که هر روز 3 شغل مختلف داخل روزنامه هست روش دوم هم به همین صورت ولی با استفاده از کامپیوتر

( شانس نداری بیشتر توضیح میدم برات باید برم جایی خخخخخخ)

3. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

شما یه ده دقیقه بشینی پای بازی همیچیز رو یاد میگیری ولی من چنتا راهنمایی میکنم

برای پول در اوردن راه های زیادی هست ولی بهترینش اینه که یک شغل متناسب با شخصیتتون انتخواب کنید
    مثلا کسی که دنبال علم دانش هست ازمایشگاه بدردش میخوره نه بار !!!

برای شغل هم میتونید روی روزنامه ای که هر روز براتون میاد کلیک کنید و find a job رو بزنید که هر روز 3 شغل مختلف داخل روزنامه هست روش دوم هم به همین صورت ولی با استفاده از کامپیوتر

( شانس نداری بیشتر توضیح میدم برات باید برم جایی خخخخخخ)
    مرسی آرمان جان...
    ایشالا در فرصت های بعدی حالا وقت زیاده...
    راستی اول بازی کدوم گزینه رو باید بزنم...
    راستی عکس سلنا گومزم خیلی خوشگله من که عاششششقشم
    creat a new sims
    یا اون یکی؟
    Last edited by Kit_Kat; 15-08-2011 at 19:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندر ماهشهر

پيش فرض

سلام دوستان.
    من تا سيمز generation رو pc يم نصب بود .ولي وقتي سيمز3 townlife رو دانلود كردم و نصب كردم . وقتي اپديت شد ومي خواستم برم تو بازي ارور داد و مي گفت cd بازي پيدا نميكند.براي همين من همه ي سيمز هامو از روي كامپيوترم پاك كردم.وحالا كه همه رو مي خواستم نصب كنم و برم تو بازي همشون ارور ميداد والان هيچ سيمزي روكامپيوترم نيست بجز the sims3 خالي كه هيچي تو بازيش نداره.لطفا كمكم كنيد.
    برو داخل پوشه C:\Program Files\InstallShield Installation Information و آپديت بازي رو پاك كن بعد بازي رو نصب كن و دوباره آپديت كن.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مرسی آرمان جان...
    ایشالا در فرصت های بعدی حالا وقت زیاده...
    راستی اول بازی کدوم گزینه رو باید بزنم...
    راستی عکس سلنا گومزم خیلی خوشگله من که عاششششقشم

اول بازی یکی از شهر ها رو انتخواب میکنی و واردش میشی دوم هم میتونی خودت شخصیت درست کنی هم از شخصیت های اماده باز یاستفاده کنی که خیلی جالب نیست (خودت درست کنی بهتره)
    برای این کارم روی گزینه create a sim رو انتخواب کن بقیشم خیلی معلومه از مرحله 1-6 فکر کنم میتونی طراحی کنی
    بعدشم که ساختی گزینه تیک پایین صفحه رو بزن و وارد نقشه شو و براش یه خونه اماده بخر که کلی توی هر شهر هست بعدشم لوازم ضروری خونه مثل دست شویی حمام یه تلوزیون و .... رو بزار و با اونها سر کن بعد که شغل پیدا کردی و پولدار شدی ! لوازمو تعویض کن و بهترشو بخر البته اگه میخوای بازی رو تست کنی و بیشتر یاد بگیری بعد از زدن ctr+shift+c توی بازی تایپ کن motherlode که 50000 بهت پول میده

7. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

pets کی میاد تاریخش کیه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    United of Persia

پيش فرض

اول بازی یکی از شهر ها رو انتخواب میکنی و واردش میشی دوم هم میتونی خودت شخصیت درست کنی هم از شخصیت های اماده باز یاستفاده کنی که خیلی جالب نیست (خودت درست کنی بهتره)
    برای این کارم روی گزینه create a sim رو انتخواب کن بقیشم خیلی معلومه از مرحله 1-6 فکر کنم میتونی طراحی کنی
    بعدشم که ساختی گزینه تیک پایین صفحه رو بزن و وارد نقشه شو و براش یه خونه اماده بخر که کلی توی هر شهر هست بعدشم لوازم ضروری خونه مثل دست شویی حمام یه تلوزیون و .... رو بزار و با اونها سر کن بعد که شغل پیدا کردی و پولدار شدی ! لوازمو تعویض کن و بهترشو بخر البته اگه میخوای بازی رو تست کنی و بیشتر یاد بگیری بعد از زدن ctr+shift+c توی بازی تایپ کن motherlode که 50000 بهت پول میده
    مرسی...
    واسه ی نصب لیت نایت فقط همون کارایی که اون دوستمون چنتا پست بالاتر گفت رو انجام بدم کافیه؟
    یعنی اون توضیحات صفحه ی اول رو نمیخواد؟
    راستی لیت نایت پک دوم از سری سیمز هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

برای نصب مال من چون پک رو کامل خریده بودم خیلی راحت نصب شد ولی پست اول به صورت کامل توضیح داده اگه اونارو نمیفهمی بگو من فایل اموزشی سیدیم رو برات بزارم که فکر نکنم زیاد بدردت بخوره چون اونجا فقط برای نصب از سی دی توضیح داده

پروفشنال wolfman_741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

Oct 18, 2011
    23 مهر

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

خانم مگی و سایر دوستان لطفا کمک کنید
    من پریروز پک Town Of Life رو تهیه کردم ولی موقع نصب این پیغام رو بهم میده :
    setup has detected tat the sims 3 corrupt or not proberly installed , setup is unable to countinue
    و خلاصه اصلا نصب نمیشه ، طبق راهنمایی پست اول این تاپیک هم "فایل اول" رو گرفتم و بعد از خارج کردن از حال زیپ ، در محل نصب سیمز 3 کپی کردم و بعدا همونجا اینستالش کردم که چند تا فایل رو جایگزین فایلهای اصلی کرد اما بعدا همان طور که خانم مگی راهنمایی کردن روی آیکون "update" کلیک کردم ولی دقیقا مشابه خانم "ghazalpoem" برای من هم به صورت مکرر ارورهایی با مضمون " unable to find source file" و "unable to find patch file" نمایش داده شد
    ممنون میشم اگه بگید ایراد کار از کجاست
    کسی راهنمایی نمیکنه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •