تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 542 از 1081 اولاول ... 424424925325385395405415425435445455465525926421042 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,411 به 5,420 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

11

من میخوام مثل کاسپر 2009 با استفاده از آپدیت موجود در روی کامپیوتر یک emergency cd درست کنم نه اینکه دانلود کنم
    یه گرینه داره که درحواست فایل iso میکنه میخوام ببینم کسی میدونه اون فایلiso رو چطور میشه درست کرد ؟l مثل کاسپر 2009 که با pe builder این کارو میکرد
    دوست عزیز با روشی که عرض کردم در واقع همان فایل ISO رو کاسپرسکی 2010 دانلود می کنه و در ویندوز ایکس پی در مسیر:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Data\Rdisk
    و در ویندوز ویستا در مسیر:
    C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP80\Data\Rdisk
    قرار می دهد. در واقع با اینکار یک فایل ISO با نام rescuecd.iso می سازه که این فایل رو شما می تونید توسط برنامه های رایت مثل نرو روی سی دی رایت کنید. ظاهرا" در کاسپرسکی 2010 برای ساختن Rescue Disk از فایلهای سیستمی لینوکس استفاده می شه و باید برای بار اول آنها را توسط خود برنامه دانلود کنید بر خلاف نسخه 2009 که برای بوتیبل کردن اون از سی دی ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 با برنامه PC Builder استفاده می شد.

داره خودمونی میشه ssima's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

نوشته شده توسط hamilton
    در صورت امكان عكسهاي خود را در سايتهاي مخصوص آپلود عكس آپلود كنيد تا بتوانيم همينجا محتواي عكسها را ببينيم
    این چند تا عکس رو از details اسکن های قبل گرفتم.

http://www.postimage.org/image.php?v=aVquTcr
    http://www.postimage.org/image.php?v=aVqvyBS
    http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1mPESA
    اینو بازم یادآوری می کنم که وقتی می خوام اسکن کنم در کنار درآیو ها درآیو j با یه علامت سوال قرمز کنارش نشون داده میشه در حالی که من درآیو j ندارم فقط موقع وصل شدن فلش مموری هستش.
    http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1mXkMi

متاسفانه لینک ها اصلا فعال نمیشن نمی دونم چرا!
    خواهش می کنم به عکس هایی که گفتین بگیرم یه نگاهی کنید! این تروجان ها اصلا پاک شده؟ چطور اونارو پاک کنم؟
    Last edited by ssima; 04-08-2009 at 10:41.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من یه مشکلی با کسپرسکایم دارم
    ورژن 9 رو ریختم ( مشکلی با ورژن 8 نداشتم )
    بعد از نصب دیدم وقتی دی وی دی رایت می کنم دی وی دی هام می سوزه بعد که تو اینترنت سرچ کردم متوجه شدم مشکل از کسپرسکای هستش و مجبورم برای رایت کردن غیر فعالش کنم
    آیا راهی هست که این مشکل بر طرف بشه؟ چون من زیاد رایت می کنم
    مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه elfy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شیراز کاکو

پيش فرض

شلام دوستان من internet security دارم نسخه 2010 اما متاسفانه فایل update افلاینشو دانلود کردم بهش که میدم تا 10 15 در صد میره یهو قطع میشه من نسخه 2009 هم داشتم این مشکل رو داشتم دوستان خواهشا کمک کنید خیلی مهم خواهشن سریع که یه ویروسه دهن منو صاف کرده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوست عزیز با روشی که عرض کردم در واقع همان فایل ISO رو کاسپرسکی 2010 دانلود می کنه و در ویندوز ایکس پی در مسیر:
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP9\Data\Rdisk
    و در ویندوز ویستا در مسیر:
    C:\ProgramData\Kaspersky Lab\AVP80\Data\Rdisk
    قرار می دهد. در واقع با اینکار یک فایل ISO با نام rescuecd.iso می سازه که این فایل رو شما می تونید توسط برنامه های رایت مثل نرو روی سی دی رایت کنید. ظاهرا" در کاسپرسکی 2010 برای ساختن Rescue Disk از فایلهای سیستمی لینوکس استفاده می شه و باید برای بار اول آنها را توسط خود برنامه دانلود کنید بر خلاف نسخه 2009 که برای بوتیبل کردن اون از سی دی ویندوز ایکس پی سرویس پک 2 با برنامه PC Builder استفاده می شد.
    ممنون از اینکه پاسخ میدین ول هنوز یه مشکل هست
    فایلی که از سرور کسپرسکی دانلود میشه 114 mb مربوط به تاریخ 2009 jul 20 هست و من میخوام یه emergency cd با آپدیتهای روز بسازم چون مرتب کاسپرو آپدیت میکنم چطور میشه یه فایل iso با آپدیتهای روز تهیه کرد ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام جناب hamilton مرسی که پیگیر مشکل من هستید من امروز متوجه شدم که گویا فایر وال من که Outpost Pro هست با انتی ویروس کسپر اسکی مشکل پیدا کرده البته این مشکل قدیم نبود اما گویا جدیدا این دو محصول با هم هماهنگیشون رو از دست دادن یعنی وقتی که باهم روی سیستم اینیستال میشن همین مشکل برای کسپر پیش میاد اما بدون Outpost Pro کسپر اسکی بخوبی کار میکنه
    خوب من الان نمیدونم باید چیکار کنم ایا میشه که انتی ویروس کسپر رو با Outpost Pro هماهنگ کرد؟ اگر میشه به چه صورت؟

و اگر نمیشه هماهنگ کرد من قصد دارم که اینترنت سیکیوریتی 2010 کسپر اسکی رو خریداری کنم اما متاسفانه تمام نمایندگی ها نسخه 2009 رو داشتند !! چرا نسخه 2010 کسپر نیست؟ ایا نماینگی هست که این نسخه رو بشه با لایسنس معتبر خریداری کرد؟ ایا شما خرید این نسخه از کسپر اسکی رو الان صلاح میدونید یا من صبر کنم؟

hamilton جان میبخشید که سوالهام زیاد شد نسخه انتی ویروس کسپر اسکی من الان 8.0.0.506 هست

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

این چند تا عکس رو از details اسکن های قبل گرفتم.

http://www.postimage.org/image.php?v=aVquTcr
    http://www.postimage.org/image.php?v=aVqvyBS
    http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1mPESA
    اینو بازم یادآوری می کنم که وقتی می خوام اسکن کنم در کنار درآیو ها درآیو j با یه علامت سوال قرمز کنارش نشون داده میشه در حالی که من درآیو j ندارم فقط موقع وصل شدن فلش مموری هستش.
    http://www.postimage.org/image.php?v=Pq1mXkMi

متاسفانه لینک ها اصلا فعال نمیشن نمی دونم چرا!
    خواهش می کنم به عکس هایی که گفتین بگیرم یه نگاهی کنید! این تروجان ها اصلا پاک شده؟ چطور اونارو پاک کنم؟
    عكسها را ديدم.شما كارهاي زير را انجام بديد:
    1-شما بايد ابتدا System Restore همه درايوها را غيرفعال كنيد.
    2-برنامه Autorun Virus Remover v2.3 را از انجمن نرم افزار دانلود و نصب كنيد و سيستم خود را با آن اسكن كنيد.
    3-برنامه آنتي اسپايور قدرتمندي مانند Malwarebytes' Anti-Malware نسخه 1.40 و نيز Super Antispyware را دانلود و نصب كنيد و پس از آپديت آنها سيستم خود را كامل اسكن كنيد.
    4-نسخه 2010 كاسپر را دانلود و فعال كرده و بعد از آپديت سيستم خود را كاملا اسكن كنيد.
    نتيجه را اعلام بفرماييد.

من یه مشکلی با کسپرسکایم دارم
    ورژن 9 رو ریختم ( مشکلی با ورژن 8 نداشتم )
    بعد از نصب دیدم وقتی دی وی دی رایت می کنم دی وی دی هام می سوزه بعد که تو اینترنت سرچ کردم متوجه شدم مشکل از کسپرسکای هستش و مجبورم برای رایت کردن غیر فعالش کنم
    آیا راهی هست که این مشکل بر طرف بشه؟ چون من زیاد رایت می کنم
    مرسی
    شما از كدام برنامه رايت استفاده ميكنيد؟

شلام دوستان من internet security دارم نسخه 2010 اما متاسفانه فایل update افلاینشو دانلود کردم بهش که میدم تا 10 15 در صد میره یهو قطع میشه من نسخه 2009 هم داشتم این مشکل رو داشتم دوستان خواهشا کمک کنید خیلی مهم خواهشن سریع که یه ویروسه دهن منو صاف کرده
    شما فايلهاي آپديت كاسپر نسخه 2010 را از كجا و با چه حجمي دانلود كرديد؟

سلام جناب hamilton مرسی که پیگیر مشکل من هستید من امروز متوجه شدم که گویا فایر وال من که Outpost Pro هست با انتی ویروس کسپر اسکی مشکل پیدا کرده البته این مشکل قدیم نبود اما گویا جدیدا این دو محصول با هم هماهنگیشون رو از دست دادن یعنی وقتی که باهم روی سیستم اینیستال میشن همین مشکل برای کسپر پیش میاد اما بدون Outpost Pro کسپر اسکی بخوبی کار میکنه
    خوب من الان نمیدونم باید چیکار کنم ایا میشه که انتی ویروس کسپر رو با Outpost Pro هماهنگ کرد؟ اگر میشه به چه صورت؟

و اگر نمیشه هماهنگ کرد من قصد دارم که اینترنت سیکیوریتی 2010 کسپر اسکی رو خریداری کنم اما متاسفانه تمام نمایندگی ها نسخه 2009 رو داشتند !! چرا نسخه 2010 کسپر نیست؟ ایا نماینگی هست که این نسخه رو بشه با لایسنس معتبر خریداری کرد؟ ایا شما خرید این نسخه از کسپر اسکی رو الان صلاح میدونید یا من صبر کنم؟

hamilton جان میبخشید که سوالهام زیاد شد نسخه انتی ویروس کسپر اسکی من الان 8.0.0.506 هست
    اگر هماهنگي و سازگاري بين اين 2 برنامه اي كه اشاره كرديد وجود نداره چاره اي نداريد بجز اينكه Outpost را از سيستم خود uninstall كنيد.
    نسخه نهايي 2010 مدت زمان زيادي نيست كه به بازار عرضه شده.اگر چه از سريال نسخه 2009 ميتوان بدون هيچ مشكلي در نسخه 2010 استفاده نمود در صورتيكه عجله اي براي استفاده از نسخه 2010 نداريد صبر كنيد تا نسخه 2010 در اختيار نمايندگيهاي ايران نيز قرار بگيره.در غير اينصورت با داشتن سريال نسخه 2009 بدون مشكلي از نسخه 2010 استفاده كنيد.
    ليست نمايندگيهاي كاسپر در ايران را قرار ميدم.به وبسايت آنها مراجعه كنيد و پيگير قضيه باشيد:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 2 کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Makan_noor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

احتمال بروز مشكل براي شما اينه كه هنوز AVG بطور كامل از سيستم شما پاك نشده و اين قضيه باعث بروز مشكل و كند شدن اسكن و نيز هنگ كردن سيستم در موقع اسكن شده.شما راهكاري را كه خدمت شما آموزش ميدم را انجام بديد و نتيجه را اعلام بفرماييد:

1-ابتدا برنامه زير را كه AVG Remover نام داره را دانلود كنيد و آنرا اجرا كنيد تا AVG را بطور كامل از روي سيستم شما پاك كند:

کد:
    2-سپس در منوي Run تايپ كنيد Regedit و اينتر را بزنيد تا وارد محيط رجيستري بشيد.سپس مسيرهاي زير را دنبال كرده و در صورت وجود آنها را حذف كنيد.پس از اينكار يكبار سيستم خود را ريست كنيد:

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG7Uninstall
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG6INSTALL
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Uninstall\AVG8Uninstall
    HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\AVG\Avg8
    ممنون.من خودم قبلا این رجیستری ها رو پاک کرده بودم و با برنامه ای که دادید سرعت سیستم عادی شده ولی هنوز با فول اسکن مشکل دارم.وقتی اسکن به یه فایل مخصوص در درایو C میرسه کامپیوتر هنگ میکنه.من خود اون فایل رو جداگانه اسکن کردم و مشکلی نداشت.جالبه که وقتی روی هر درایو راست کلید میکنم و با برنامه اونو اسکن میکنم مشکلی پیش نمیاد و اسکن تا انتها میره ولی وقتی میخوام با فول اسکن یا ویروس اسکن در پنجره ی اصی برنامه تمام درایوها رو اسکن کنم سیستم هنگ میکنه.ایراد از چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما از كدام برنامه رايت استفاده ميكنيد؟
    از نرو 8 و 9
    هر جفتش هم مشکل داشتم
    توی 8 ارور رو می گفت ولی توی 9 نمی گه
    ارورش دقیقا یادم نیست
    کد:
    منم دی وی دی رایتر پایونیر هستش
    البته امروز یدونه با سامسونگ زدم نسوخت ولی با با پایونیر سوزوند

آخر فروم باز hamidrezaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    T*E*H*R*A*N

پيش فرض

شما تصويري از مربوط به قرار دادن IDM در بخش Trusted كاسپر قرار بديد.پوشه Tonec مربوطه به برنامه IDM بايد در بخش Trusted قرار داشته باشه.
    مرسی از راهنماییت دوست عزیز والا من هر چی گشتم پوشه tonec رو ندیدم که بزارمش توی trusted اگه میشه یه خورده بیشتر توضیح بده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •