با سلام خدمت اساتيد.من چند وقته دارم درباره خريد دوربين سخت تحقيق ميکنم اما هنوز نتونستم انتخاب کنم.به يه ليست کلي رسدم و چند تا سوال که از دوستان خواهش ميکنم راهنمايي کنن.
nikon p100 ------ sony hx1-----cano sx20 ---fuji hs10----fuji s200exr----panasonic fz35
کاربرد و علايق .............من بيشتر براي عکاسي تو طبيعت و مناظر و ........نياز دارم.کمي هم ماکرو.خيلي هم دوربين به دست نيستم.اما يه چيزي ميخوام با کيفيت عکس خيلي خوب بدون نويز با رنگهاي زنده و شارپ و زومشم زير 12 نباشه بيشترم شد بهتر و فيلمبرداريه خيلي خوب با زوم اپتيکال و صداي استريو.من ميخوام در واقع هم نيازهاي عکاسيم رو برطرف کنه هم فيلمبرداري و هر دو با کيفيت.من قبلا با canon a630 و canon g10 عکاسي و فيلمبرداري کردم.ميخوام کيفيت عکاسي از اينا کمتر نباشه همچنين فيلمبرداريش.
من ميخواستم يه نيمه حرفه اي بگيرم مثلا مثل کانن 50d يا 550d يا نيکون d5000 يا gh1 که ميدونم کيفيت عکس خيلي عاليتري داره اما نميدونم اين لنز کيتشون با زوم 3 (البته gh1 و 550d فرق دارن)چقدر کارمو با توجه به نيازم راه ميندازه و اگه نياز به لنز باشه ميتونم بخرم و فيلمبرداريشم بسته به لنز ميزانه زومش تغيير ميکنه و اين چيزا.خواهشا راهنمايي کنين ممنون ميشم.![]()