تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 542 از 2014 اولاول ... 4244249253253853954054154254354454554655259264210421542 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,411 به 5,420 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

بفرما بردیا جان پاکیدم
    Last edited by Ice Star; 24-08-2008 at 22:39.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

راستش تو فروم خبر گزاری باشگاه نمی دونم میرید یا نه ولی ما تو اونجا طرف دنیزلی را گرفتیم
    با یه سری از دوستان خلاصه دعوا شد که به قسمت نظرات هم ادامه پیدا کرد اما بنظرم حالا که قطبی اومده باید تا آخر پاش وایستیم و ازش حمایت کنیم
    البته اگه نمیومد می شد مثل علی پروین بت که هر وقت یه مربی دیگه نتیجه نمی گرفت می گفتن قطبی برگرد به تیمت که فلانی گند زده تو تیمت
    Last edited by Ice Star; 24-08-2008 at 22:34.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بی خیال حجت
    ویرایشش کن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خبرگزاري پرسپولیس : مسئول تداركات پرسپوليس در پايان مسابقه سرخپوشان با ذوب‌آهن با بخشي‌زاده درگير فيزيكي پيدا كرد.

به گزارش خبرگزاري پرسپولیس ، سعيد بخشي‌زاده كه مسئوليت تيم‌هاي پرسپوليس و ذوب آهن را بر عهده داشت، در پايان مسابقه با چند مسئول تداركات درگيري فيزيكي پيدا كرد كه با دخالت ماموران نيروي انتظامي اين حادثه به پايان رسيد.
    دست اندكاران و هواداران به شدت به عملكرد داوري اعتراض داشتند.
    همچنین در پايان مسابقه ذوب آهن و پرسپوليس در حدود 300 هوادار ذوب آهن كه به ورزشگاه آزادي آمده بودند، براي جلوگيري از بروز هرگونه درگيري به مدت 30 دقيقه ورزشگاه را ترك نكردند

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: از مربي‌گري در پرسپوليس خسته شدم و خوشحال مي‌شوم كه محروم شوم.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي پس از تساوي 2 بر 2 پرسپوليس برابر ذوب‌آهن با عصبانيت در جمع خبرنگاران حاضر شد و در ابتدا گفت: در اين بازي به دليل اشتباه هاي خودمان پيروز نشديم. نيمه نخست پنج موقعيت طلايي داشتيم و پس از اين كه نتيجه را از حريف گرفتيم، مي‌توانستيم بازي را سه بر يك كنيم، كه متاسفانه داور در ابتدا سوت پنالتي را به نفع ما زد، اما بلافاصله پشيمان شد و در ادامه كار روند بازي را به ضرر ما كرد. مطمئنا تيمي كه با اختلاف بيشتري به رختكن برود، روحيه‌ي بالاتري داشته و در نيمه دوم مي‌تواند، بهتر كار كند.

قطبي افزود: داور پنالتي صددرصد را براي ما نگرفت و اين براي چندمين بار است كه داورها به ضرر پرسپوليس سوت مي‌زنند. من واقعا از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم. چرا كه نمي‌دانم با مشكلات خارج از زمين تيم پرسپوليس چه كار كنم. اگر داوران مي‌خواهند، امتيازي از پرسپوليس كم كنند، بهتر است پيش از شروع بازي اين كار را انجام دهند تا ما تكليف خودمان را بفهميم.

قطبي ادامه داد: من امروز از اين كه داور بازي دستيار برزيلي‌ام را اخراج كرد، به عنوان يك ايراني بسيار خجالت كشيدم. او داور را درباره يك سوت اشتباه crazy (ديوانه) خطاب كرد كه اين لغت در فوتبال معني بسيار بدي ندارد و من خيلي خجالت كشيدم كه داور به خاطر چنين كلمه‌اي او را از روي نيمكت اخراج كرد. اين كلمه اصلا بد نيست؛ من هم يك crazy هستم. اصلا همه فوتبال دوستان و هواداران هم crazy هستند. اصلا من هم crazy هستم كه به ايران آمدم.

قطبي در ادامه با انتقاد شديد از مسئولين باشگاه پرسپوليس و دست‌اندركاراني كه به او قول امكانات بيشتر براي اين تيم را داده بودند، گفت: من تصميم نداشتم به ايران باز گردم، اما زماني كه با من مذاكره كردند، به من قول دادند كه تمام امكانات لازم را براي موفقيت در ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا فراهم كنند. اما متاسفانه مي‌بينم كه دستيارانم دستمزد دو ماهه خود را نگرفته‌اند. به آن‌ها قول مي‌دهند كه پولشان را بدهند، اما بعد زير قولشان مي‌زنند. چك‌هاي بازيكنان برگشت مي‌خورد و برخي از آن‌ها خانه ندارند؛ بسيار نارحت مي‌شوم كه همسر پترويچ را به هتل راه نمي‌دهند و او مجبور است در لابي هتل بنشيند و صحبت كند. بازيكنان خارجي ما نه خانه و نه ماشين و نه راننده دارند. بازيكن برزيلي كه قرار است به تيم ما بيايد ماه‌ها پيش صحبتش بوده، اما بودن آنكه پولي به او بدهند، مدام زير قول‌شان مي‌زنند. واقعا از مربيگري در پرسپوليس خسته شدم و چندين بار استعفا دادم و هنوز هم دارم فكر مي‌كنم كه شايد ديگر سرمربي پرسپوليس نباشم. آن‌هايي كه به من قول امكانات بيشتر را دادند، اكنون زير قولشان زده اند و پول نمي‌دهند.

وي در پايان تاكيد كرد: هنوز هم در باخت پرسپوليس خودم را مقصر مي‌دانم. چرا كه در نيمه دوم خوب كار نكرديم و اين تيم حريف بود كه بهتر از ما ظاهر شد. اما سوت‌هاي داوري تاكنون چهار امتياز را از ما گرفته وگرنه پرسپوليس در اين چهار هفته بهترين تيم ليگ برتر بوده است.

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خبرگزاري پرسپولیس : مسئول تداركات پرسپوليس در پايان مسابقه سرخپوشان با ذوب‌آهن با بخشي‌زاده درگير فيزيكي پيدا كرد.

به گزارش خبرگزاري پرسپولیس ، سعيد بخشي‌زاده كه مسئوليت تيم‌هاي پرسپوليس و ذوب آهن را بر عهده داشت، در پايان مسابقه با چند مسئول تداركات درگيري فيزيكي پيدا كرد كه با دخالت ماموران نيروي انتظامي اين حادثه به پايان رسيد.
    دست اندكاران و هواداران به شدت به عملكرد داوري اعتراض داشتند.
    همچنین در پايان مسابقه ذوب آهن و پرسپوليس در حدود 300 هوادار ذوب آهن كه به ورزشگاه آزادي آمده بودند، براي جلوگيري از بروز هرگونه درگيري به مدت 30 دقيقه ورزشگاه را ترك نكردند
    این تدارک چیه اسمش حسین هست فک کنم
    خیلی چاق هست هیچ وقت یادم نمیره زمان وینگو می رفتیم استادیو م و لیدر علی پروین بود و علیه تیم (پرسپولیس)شعار می داد
    فک کنم بهش می گفتن حسین سیاه تو فیلم مردان پرسپولیس هم هست
    Last edited by Ice Star; 24-08-2008 at 22:46.

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همون سیبیلوه که حتی توی مراسم اهدای کاپ رفت روی سکو؟
    فکر کنم دیدمش
    قطبی نباید برمیگشت و باید دنیزلی رو میاوردن ولی حالا که اومده باید تا آخر بمونه
    دنیا به آخر نرسیده.30تا بازی دیگه مونده

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

بد بازی نکردیم نیمه ی اول فوق العاده بودیم اما داوری خیلی خیلی بد بود باید دوبار عیسی ان دوی اخراج میشد اما نشد
    من کاری ندارم میدونم میتونیم راحت همرو ببریم و خیلی و هم قطبی رو دوست دارم اما بچه ها احساس نمیکنین قطبی اخلاقش عوض شده خیلی هم عوض شده

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آره
    اخلاقش عوض شده
    به قول یکی اونم داره مثل خود ما میشه

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

همون سیبیلوه که حتی توی مراسم اهدای کاپ رفت روی سکو؟
    فکر کنم دیدمش
    قطبی نباید برمیگشت و باید دنیزلی رو میاوردن ولی حالا که اومده باید تا آخر بمونه
    دنیا به آخر نرسیده.30تا بازی دیگه مونده
    درسته !
    پدر تیم را زمان وینگو در اورد
    ----------------------------------
    آره بابا داره خودش را خراب می کنه این قطبی
    نه به اون پارسالش که اون همه مصیبت را تحمل کرد نه به امسالش که این طوری از کوره در رفت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •