آقا اگه میشه یکی بگه چه جوری باید پی اس پی رو downgrade کنم راستیتش این تاپیک زیادی طولانیه و حوصله ی گشتن نداشتم
آقا اگه میشه یکی بگه چه جوری باید پی اس پی رو downgrade کنم راستیتش این تاپیک زیادی طولانیه و حوصله ی گشتن نداشتم
شما بای تبدیل فایل cso به iso یا بر عکس میتونی از برنامه PSP ISO Compresser استفاده کنی.
شما منظورت کپی خور کردنه psp هست یا الان یک psp کپی خور با ورژن بالا داری میخواهی به ورژن پایین تر تبدیل کنی؟؟؟؟؟؟؟
Last edited by choory; 10-08-2008 at 17:03.
راستیتش میخوام یه psp بخرم که کپی خور نباشه بعد به جای این که 30 هزار تومن اضافه بدم خودم کپی خورش کنم به نظر شما بهترین مدل psp چقدره و اگه امکان داره مدلشم بگید و یه سواله دیگه که آیا دوربین داره ؟
نه یادم نمیاد ...اصلا کار هم نکرد...
شما یه دور گاد آف وار رو تموم کن درست می شه!
جدی می گم پی اس پی فت من اینجوری بود بعد وقتی با حاش گاد آف وار رو تموم کردم درست شد!
دوست عزیز اینجا جاش نیست اما بهترین برنامه F*r*e*e*G*a*t*e هست.
اگه از داخل ایران بخواهی بخری که همش کپی خور هست.و باید بیشتر از قیمت جهانی پول بدی.هیچ جاهم گیرت نمیاد که کپی خور نباشه و ارزون تر بهت بدن.
اما اگه بخواهی از خارج ایران بخری حدودا برات170 تومن در میاد.
مدل خاصی نداره فقط یک مدل هست fat و یک مدل هم slim تفاوت اصلی slim با fat توی وزن و ضخامت هست و خروجی tv که اسلیم سبک تر نازکتر و دارای خروجی tv هست.
این دو مدل پک های زیادی داره که هر کدوم با یک یا چند تا بازی باندل شده.که به درد نمیخوره چون شما میتونی همون بازی ها را ته صورت کپی تهیه کنی.
به نظر من پک ساده psp slim با رنگ piano black بگیر و لوازم جانبی هم خواستی جدا تهیه کن.
خیر دوربین نداره باید جداگانه براش تهیه کنی.دوربین 1.3 مگاپیکسل حدود 60 تومن.
برای کپی خور کردن هم میتونی از آموزش های زیر عمل کنی که راحت ترین روش ها هستند.
اگه بخواهی ورژن 3.90m33-3 را نصب کنی از این روش که توی پست های زیر هست میتونی بری.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه هم بخواهی ورژن 4.01m33-2 را نصب کنی از روشی که توی پست زیر هست برو.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته 3.90m33-3 با 4.01m33-2 تفاوت چندانی ندارن.به نظر من روش 3.90m33-3 فعلا راحت تره شما میتونی با اون روش کپی خور کنی بعد به 4.01m33-2 آپدیت کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازم سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید.
من از یکی از دوستام راجع به بازیهای psp سوال کردم بعد گفت که بازیهاش مسخره است نظر شما چیه ؟
به نظر من که بازی های خوبی داره.
مثل :
-Syphon ***** Logans Shadow
-Syphon ***** Dark Mirror
-Tomb Raider
-God Of War Chains Of Olympus
-Final Fantasy.VII Crisis Core
-patapon
-Killzone Liberation
-Manhunt 2
-princ of persia
-locoroco
-Tekken- Dark Resurrection
-lego indiana jones
-Medal of Honor-Heroes 2
-Metal Gear Solid-Portable Ops
-Need for Speed Carbon- Own the City
-silent hill-origins
-Burnout Legends
و......
و در آینده
-patapon 2
-Final Fantasy AGITO XIII
-locoroco 2
-resistance retribution
-lego batman
و....
Last edited by choory; 11-08-2008 at 13:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)