یه سوال!
وقتی میخوایم برای اولین بار به لایو وصل بشیم (من پریمیوم دارم) کارتی توی جعبه هست که اشتراک لایو رو با شماره ای که توی اون نوشته تایید کنه یا نه؟
یه سوال!
وقتی میخوایم برای اولین بار به لایو وصل بشیم (من پریمیوم دارم) کارتی توی جعبه هست که اشتراک لایو رو با شماره ای که توی اون نوشته تایید کنه یا نه؟
لطفا یکی جواب من روبده.
یه سال دیگه هم دارم.
آیا سرعت 128 برای راحت بازی کردن توی لایو خوبه؟
نه وقتي اولين بار وصل ميشي خود بخ خود اشتراك گلد يك ماهه فعال ميشه.
بد نيست ولي اگه 256 يا 512 باشه بهتره ولي سرعت پينگ اينترنت مهمه كه هر چي كمتر باشه سرعت بهتري داره.
دمت گرم داداش
راستی یکی میگفت مثلا آرکیدمین جاسپر باز هم چند مدل داره! یکی با آداپتور و ...
حقیقت داره؟
راستی من شهرستان هستم و دوستانم در همین تاپیک بهم آدرس و شماره مغازه ها در تهران رو دادند!
به نظر شما اگه تماس بگیرم با صاحب مغازه و ازش شماره حساب بگیرم و بگم واسم تی باگس کنه بهتره یا اینکه بیام تهران!
چون تهران بزرگه شاید نتونم اونجا پیدا کنم و هزینه اش هم خیلی بیشتر میشه
تو جمهوری یه پاساژ هست که لوازم عمده ی خانگی میاره(نزدیکای پل هست) یه مغازه به نام فروشگاه یگانه هست که کارش کنسول های بازیه خیلی هم تو این کار خبره هست.اینم شمارش:02166703648/02166703846
Last edited by anf-b; 08-04-2009 at 08:26.
سلام
بنده توی بازی dark sector توی اون قسمتی که داخل کلیسا هستی و یه موجودی مثل گوریل آهنی رو بکشی گیر کردم یعنی موقعی که بالا بود آتشش زدم اومد پایین وچند بار روش فینیشر زدم حالا کلا اومد پایین نمیدونم میا چه کنم؟
آرکد هیچ مدل دیگری نداره.دمت گرم داداش
راستی یکی میگفت مثلا آرکیدمین جاسپر باز هم چند مدل داره! یکی با آداپتور و ...
حقیقت داره؟
راستی من شهرستان هستم و دوستانم در همین تاپیک بهم آدرس و شماره مغازه ها در تهران رو دادند!
به نظر شما اگه تماس بگیرم با صاحب مغازه و ازش شماره حساب بگیرم و بگم واسم تی باگس کنه بهتره یا اینکه بیام تهران!
چون تهران بزرگه شاید نتونم اونجا پیدا کنم و هزینه اش هم خیلی بیشتر میشه
بهترین جا برای خرید مجید شامی هست.. که فکر نکنم تو ایران کسی با این قیمت دستگاه بفروشه..
تاپیک فروش اون رو میتونی تو سایت ---------- تو بخش فروشگاه مجازی پیدا کنی..(نوشته پیش فروش جاسپر)
البته الان تصمیمم عوض شده و میخوام پریمیوم بگیرم
چون فکر میکنم به صرفه تر هست!
پریمیوم چطور؟ مدل دیگه ای نداره؟
ممنون
برو تو خود تاپيك Dark Sector اينجا جاش نيست![]()
پرمیوم هم خیلی عالیه.یه مدل 20 گیگ هم داشت ولی الان نه پیدا میشه داخل بازار نه توصیه می کنم.الان پرمیوم فقط 60 گیگ پیدا می شه.و مثل تمام مدل های ایکس باکس عالیه
موفق باشید دوست عزیز![]()
سلام دوستان هارد از کجا بگیرم اگر هارد لپ تاپ برای فروش با قاب میشناسین بگین الان 20 هست میگه 45 تومان تو توپخونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)