تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 542 از 616 اولاول ... 42442492532538539540541542543544545546552592 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,411 به 5,420 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

شرط بخشودگي اضافه خدمت مشمولان

جانشين اداره منابع انساني ستادکل نيروهاي مسلح شرايط بخشودگي اضافه‌خدمت ناشي از غيبت سربازان را تشريح کرد.

سردار موسي کمالي در گفت‌وگو با ايسنا، درباره تسهيلات در نظر گرفته شده براي سربازان متاهل که در فراخوان چندي پيش ايسنا براي طرح مشکلات مردم حول محور سربازي نيز به آن اشاره شده بود، گفت: درگذشته در مقاطعي اضافه خدمت‌هاي سربازي‌هاي غايب را بخشيديم که در ارزيابي که بعدها انجام داديم، متوجه شديم که اين موضوع چندان آثار مثبتي نداشته است.
    کمالي با بيان اينکه بخشش اضافه‌خدمت سربازان غايب مورد انتقاد افرادي بود که به سربازي مراجعه کرده بودند، گفت: اين انتقاد وارد بود، چرا که آنان معتقد بودند که چرا بخشش شامل حال افرادي مي‌شود که قانون را رعايت نمي‌کنند.
    جانشين اداره منابع انساني ستادکل نيروهاي مسلح با بيان اينکه در ارزيابي‌هايي که انجام داديم نيز ضرورت تغيير سياست‌ها را احساس کرديم، گفت: در همين راستا سياست‌ها را تغيير داده و دستورالعملي را تدوين کرده‌ايم که بر اساس آن اضافه‌خدمت آن دسته از سربازان غايبي که خود را براي انجام خدمت سربازي به نيروهاي مسلح معرفي کنند، بر اساس ضوابط و شرايطي بخشيده شود.

متاهلان اولويت اول بخشش اضافه خدمت

وي درباره شرايط بهره‌مندي از بخشش اضافه‌خدمت سربازان نيز گفت: جديت و اهتمام در انجام وظيفه، مسئوليت‌پذيري و ... از شرايطي است که به موجب آن و به تشخيص فرماندهان سبب مي‌شود تا اضافه‌خدمت ناشي از غيبت سربازان بخشيده شود.
    به گفته کمالي، اولويت اول ستادکل نيز در اين موضوع "سربازان متاهل" است.
    جانشين اداره منابع انساني ستادکل نيروهاي مسلح همچنين با اشاره به محدوديت‌هايي که براي پذيرش سربازان متاهل غايب در استان محل سکونتشان وجود داشت نيز گفت: بر اساس قانون آن دسته از افرادي که وارد غيبت شده باشند، از برخي تسهيلات در نظر گرفته شده محروم مي‌شوند که از جمله آن امکان بکارگيري سربازان در استان يا نزديک‌ترين استان محل سکونتشان است که اين موضوع براي سربازان متاهلي که وارد غيبت شده‌اند نيز برطرف مي‌شود.وي افزود: استفاده از تسهيلات براي افرادي که وارد غيبت نشده‌اند، منعي ندارد.
    کمالي گفت: اين آيين‌نامه از ابتداي تيرماه در سراسر کشور اجرايي مي‌شود.

آفرینش...../

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

باشه.خیلی ممنونم.به محض اینکه فرصت کردم باید برم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

مشکل من در مورد قانون سنواته که میگن از یه حدی نباید بیشتر شده باشه
    ولی از یه نفر شندیم که قانونشو برداشتن.اما مسئول آموزش دانشگاهمون که میگفت هنوز قانونش هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان میشه یه مقداری اطلاعات راجع به انصراف از تحصیل دانشجوهای روزانه بدین
    شرط سنوات گذشته و قانون 4 ترم و .... هنوز هم هست؟

داره خودمونی میشه mohsen137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

چی شد لطفا جواب بدید

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان
    من متولد 21 اسفند 1372 هستم خرداد سال پیش مدرک پیش ریاضی رو گرفتم کنکورم دادم ولی نرفتم دانشگاه.
    الان باز باید کنکور بدم همین تیر ماه.
    ایا خردادا باید مدارک سربازی رو بفرستم تا بعد کنکور برم سربازی و در صورت قبولی مرخصی بگیرم یا راهی داره که سربازی نرم دانشگاه هم گیر نده و منو پذیرش کنه؟
    اخه شبکه 6 گفت یه ماده جدید تصویب شده که میگه مشمولانی که 1 سال مرخصی تحصیلیشون تومو شده و بار دوم دارن کنکور میدن میتونن بعد اعلام نتایج که شهریور اعلام میشه و در صورتی که در دانشگاه پذیرفته نشن اون موقع پست کنن
    راسته یا نه؟
    سلام
    به خبرها زیاد اعتماد نکن

باید دفترچه بفرستید و بعدا در صورت قبولی می تونید ترخیص بشید

یا برید نظام وظیفه حضوری بپرسید ...

.

7. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    من دانشجوی ترم 8 کارشناسی روزانه یه دانشگاه دولتی هستم
    با توجه به قانون یک سال مهلت نظام وظیفه واسه انصرافی ها میخوام ترم دیگه انصراف بدم و دوباره کنکور سراسری شرکت کنم.
    یعنی میشه،یا به مشکل سنوات بر میخورم؟

تو سایت نظام وظیفه که هیچ صحبتی از سنوات نکرده فقط گفته :

"دانشجويان انصرافي در صورتي كه در سقف سنوات مجاز تحصيل انصراف داده و همچنين از تاريخ انصراف آنان در دانشگاه و رشته قبلي تا زمان پذيرش در دانشگاه و رشته جديد بيش از يك سال سپري نشده باشد
    "

میتونن شرکت کنن

سالهای مجاز واسه کارشناسی رو هم نوشته 5 سال

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با قسمت مشاورشون تماس گرفتم گفت :میتونی به شرط اینکه مدرک معادل نگیری

با مشاور سازمان سنجش تماس گرفتم گفت :

با سلام بطور کل داوطلبی که از معافیت تحصیلی استفاده کرده باشد یعنی در صورت قبولی از سوی حوزه معاونت وظیفه عمومی برای وی معافیت تحصیلی جهت ادامه تحصیل در دانشگاه یا موسسات اموزش عالی صادر شده باشد دیگر نمی تواند متقاضی ثبت نام در ازمون سراسری شود مگر اینکه دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت دایم باشد.برای کسب اطلاعات و راهنمایی های بیشتر با حوزه معاونت وظیفه عمومی شهرستان محل سکونت خود تماس حاصل فرمایید. با تشکر

حالا چیکار میتونم بکنم به نظرتون؟
    سازمان سنجش یه سازمان دولتی هست که فقط وظیفه داره قوانین نظام وظیفه رو اجرا کنه در این مورد. خودش اصلا صلاحیتی برای پرسش و پاسخ در خصوص معافیت تحصیلی و قوانین نظام وظیفه نداره. شما با نظام وظیفه باید صحبت کنی همیشه نه با سنجش.

9. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از تمدید مهلت بهره‌مندی از کسر خدمت‌های مربوط به ایثارگری برای مشمولان متولد سال 72 و قبل از آن خبر داد.

به گزارش انتخاب به نقل از ایسنا، سردار موسی کمالی در تشریح جزئیات این خبر گفت: بر اساس تصمیم ستاد کل نیروهای مسلح و با توجه به اینکه امکان بهره‌مندی از کسر خدمت‌ها تا پایان سال 90 وجود داشت، در بررسی‌هایی که انجام دادیم متوجه شدیم که عده‌ای از افرادی که کسر خدمت خود را دریافت کرده بودند، به علت اشتغال به تحصیل، امکان استفاده از آن را نداشتند.

وی اضافه کرد: در همین راستا تصمیم بر این شد تا کسر خدمت‌های مربوط به فرزندان جانبازان، رزمندگان و آزادگان که متولد سال 72 و قبل از آن هستند، تمدید شود.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه این طرح برای آن دسته از سربازان متولد 72 و قبل از آن که در حال حاضر مشغول خدمت در یگان‌های نظامی هستند نیز قابل اجراست، اضافه کرد: این دسته از سربازان می‌توانند مدارک خود را به یگان محل خدمت خود برده و از کسر خدمت‌های مربوطه استفاده کنند.

کمالی درباره آن دسته از مشمولان متولد سال 72 و قبل از آن که کسر خدمت‌های ایثارگری شامل حال آنان می‌شده اما در حال حاضر به علت اشتغال به تحصیل، آن را دریافت نکرده‌اند نیز به ایسنا گفت: والدین این افراد می‌توانند با مراجعه به رده‌های خدمتی خود و دستگاه‌های مربوطه، نسبت به دریافت مدارک کسر خدمت فرزندانشان اقدام کنند.

وی با بیان اینکه زمانی برای مراجعه این افراد برای دریافت کسر خدمت در نظر گرفته نشده است، خاطر نشان کرد: واجدان شرایط که به سربازی اعزام نشده‌اند، می‌توانند هر زمانی که قصد اعزام به سربازی را داشتند، درخواست و مدارک خود را در دفاتر پلیس +10 ثبت کنند.

جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه حداکثر این کسر خدمت‌ها تا 9 ماه است، به ایسنا گفت: مشمولان متولد پس از سال 72 امکان استفاده از این کسر خدمت را ندارند.

کمالی همچنین درباره گفت‌وگوی چندی پیش خود با ایسنا پیرامون شروط بخشش اضافه خدمت سربازان و مشمولان نیز گفت: این افراد در صورتی که خود را برای انجام خدمت سربازی به یگان‌های نظامی معرفی کنند، به فرمانده‌های آنان این اختیار داده شده که با توجه به فاکتورهایی نظیر تعهد، مسوولیت‌پذیری، حسن اخلاق، حسن رفتار و ... اضافه خدمت ناشی از غیبت آنان بخشیده شود.
    بچه ها قانون جدید اومده !

11. 2 کاربر از eblisandenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouyasony's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام دوستان من متولد نیمه اول 71 هستم قبلا تو مقطع کاردانی یه بار انصراف دادم و دوباره کنکور دادمو الان دارم تو شهر خودم کاردانی میخونمو ترم 3 هستم .میخواستم بدونم من الان کاردانیم تموم شه میتونم واسه کارشناسی ادامه بدم یا نه باید برم خدمت؟با توجه به اینکه قبلا به بار تو مقطع کاردانی انصراف دادم.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام دوستان

من ورودی 87 کارشناسی هستم و این ترم ترم اخرمه و دیگه فارغ التحصیل میشم . بعد میخوام واسه ارشد امسال بخونم .

از طرفی جدیدا مثل اینکه یه بیماری گرفتم که شامل معافیت دائم میشه . حالا اگه بخوام برم واسه گرفتن معافیت چجوریه ؟ فرق نمیکنه بعد از فارغ التحصیلی برم یا قبلش ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •