سلام آقا شاهین.خوساتم در مورد سیم کارتم سوال بپرسم.تونستید کاری بکنید؟
سلام آقا شاهین.خوساتم در مورد سیم کارتم سوال بپرسم.تونستید کاری بکنید؟
به نظر شما ایرانسل میخواد جلوی Tci چی کار کنه ؟
اون که از یه طرف هی سیم کارت واگذار میکنه ایرانسل هم که خیلی کاراش و بد قولی هاشو هم چنان ادامه میده
خنگه این ایرانسل به جای اینکه فکر شبکه ش باشه که هر روز بهتر از دیروز باشه تا وقتی با این حجم Tci رید این حرفی واسه گفتن داشته باشه هر روز هم بدتر از دیروز میشه.
با این ارزش افزوده هایی که هیچ کدوم اساسی کار نمیکنه
به روز رسانی سایت و هم که کلا بی خیال شدن![]()
سرويس gprs ايرانسل مجانيه؟؟
من تا الان 4 ساعت ازش استفاده كردم ولي چيزي از اعتبار سيم كارتم كم نشده!
دوست عزیز GPRSساعتی نیست,کیلو بایتی حساب میشه یعنی چند کیلو بایت میخری,البته به شرط چاقو,میبری خونه حالشو میبری
![]()
بله کاملا درسته. این بدقولیا ایرانسل خیلی بهش ضربه زده.واقعا من که هنوز کسیا توی خارج از این فروم ندیدم از ایرانسل راضی باشه . حتی یکی از فامیلامم که تهرانه اون هم راضی نبود.ارتباطات سیار با این ثبت ناماش میلیونی به شبکش اضافه میکنه ! همش تقصیر خود ایرانسله ! یادمه موقع شروع کار ایرانسل همراه اول 14000000 مشترک داشت اما الان ایرانسل 3 میلیون اضافه کرده و همراه اول نزدیک 5 میلیون !
در اینده نزدیک ir_tci(ir_mci) حرفی برای گفتن نخواهد داشت!![]()
بعد از یه مدت که واگذاری این سیم کارت های هدیه و تعرفه های تشویقیش تموم بشه فروشسش هم افت میکنه.چون اون موقع میشه مثل TCI.البته با پوشش کمتر و آنتن دهی ضعیفتر از TCI.
سلام...
من از اصفهان هستم...
البته از شهر بهارستان...
20km با اصفهان فاصله داره...
ضمنا اگر نمی دونید بدونید که جزء اصفهانه...
یعنی جزء نواحی اصفهان هستش...
اما متاسفانه هنوز که هنوزه آنتن دهی اصلا نداره...
ميشه يه كمي توضيح بدي.
ساعتي نيست يعني چي؟؟؟
من تو اين چند ساعتي كه از gprs استفاده كردم حداقل چند كيلوبايتي دريافت داشتم پس چرا از اعتبارم كم نشده؟
خوب دیگه شانست گفته کم نشده .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)