کسی رینگی داره که وسطش بچرخه . مثل nfs یعنی بک قسمت متحرک و یک قسمت ثابت داشته باشه که وقتی گاز میدی شروع کنه به چرخیدن . وقتی هم که ترمز میگیری آروم آروم وایسه.
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
کسی رینگی داره که وسطش بچرخه . مثل nfs یعنی بک قسمت متحرک و یک قسمت ثابت داشته باشه که وقتی گاز میدی شروع کنه به چرخیدن . وقتی هم که ترمز میگیری آروم آروم وایسه.
آیا تو سایتهای خارجی دنبالش گشتی؟
code]kb
حذف شده
Last edited by king of the kings; 10-09-2008 at 15:47.
دستت درد نکنه
چطوری میتونم دانلودش کنم؟
اگر نیست بدون حذف اضافه کن.نه نبود البته خیلی هم مهم نیست مساله مهمتر اینه که بازی من اصلا سیو ها رو نمیشناسه و میگه no save file available یه همچین چیزی و اگه بازی رو از اول هم شروع کنی فولر gta san andreas user file رو در my dacument نمیسازه...... حالا من چه کار کنم...... کمکککک.![]()
مشکل Save به خاطر تغییر فایل Main,scm هست. اصلی رو بزاری درست میشه.
آیا کسی وانت میوه فروش را داره تا برای من یک بار دیگه آپلود کنه؟ممنون میشم اگه تو راپیدشیر آپلود نکنین.
منم از این به بعد سعی میکنم سوالاتمو تو یک پست بیان کنم.
Last edited by امین گرامی; 02-08-2008 at 15:28.
اينه
contachou1_lae2.txd
خيلي از دوستان با دانلود از سايت هاي mihd.net و ifile.it مشكل دارند. براي همين آموزش دانلود از اين ها رو ميذارم.
اميدوارم مفيد بوده باشه.![]()
برای اینه که درایوی که بازیت رو داخلش ریختی پر هست و باید حداقل 2 گیگی خالی داشته باشه تا بتونی این کار رو بکنی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)