همه خسته نباشيد
ميشه به من كمك كنيد تا شماره سريال ابتدايي بازي Counter Strike 2008 كار شركت HI-VU رو داشته باشم
آخه روي جعبه نوشته بود من هم فقط ايميج CD رو دارم ممنون
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
همه خسته نباشيد
ميشه به من كمك كنيد تا شماره سريال ابتدايي بازي Counter Strike 2008 كار شركت HI-VU رو داشته باشم
آخه روي جعبه نوشته بود من هم فقط ايميج CD رو دارم ممنون
چقدر خلوت شده!!!!
ميشه پينگ رو كم كرد؟
بچه ها كسي سريال كانتر رو نداره ؟
من ديدم يكي از بچه ها اين بازي رو گرفته بود و توي همين فروم پست داده بود
اگه ميتونيد كمك كنيد دمتون گرم
آقا من چند تا ورژن کانتر1.6رو دارم میخوام انلاین بازی کنم تو قسمت internet که میرم یه سری سرور میاد یکی رو انتخاب میکنم بعد که میره تو اون بالا اینو مینویسه:warring:cl_flushpacketentity یا یه موقع هایی کیک میشم .راهنمایی کنید که از این سرورهای ایرانی یا garena چگونه استفاده کنم . و ورژن خوب کانتر اگه لازمه از کجا بگیرم.در ضمن من adsl 128 دارم.
سلام
من وقتی دنبال سرور می گردم اینو نشون می ده مشکلش چیه
![]()
دوست عزیز من یه یکی از دوستان در اینجا این سریال رو دادم مشکلش حل شد
5RP2E-EPH3K-BR3LG-KMGTE-FN8PY
دوست عزیز این اخطار رو بنده تجربه کردم اگه درست گفته باشم دربالای تصویر بازی در سمت راست قرمز رنگ هستقا من چند تا ورژن کانتر1.6رو دارم میخوام انلاین بازی کنم تو قسمت internet که میرم یه سری سرور میاد یکی رو انتخاب میکنم بعد که میره تو اون بالا اینو مینویسه:warring:cl_flushpacketentity یا یه موقع هایی کیک میشم .راهنمایی کنید که از این سرورهای ایرانی یا garena چگونه استفاده کنم . و ورژن خوب کانتر اگه لازمه از کجا بگیرم.در ضمن من adsl 128 دارم.
مربوط به پینگ هست من چند دفعه اینجوری شدم و پینگم خیلی بالا رفت و دیگه نتونست ارتباط قابل نوجهی با سرور داشته باشم چون به یه سرور خارجی وصل شده بودم ولی با سرور های ایرانی فقط با یک دفعه مشکل این جوری روبهرو شدم اونم بعداز چند دقیقه خوب شد
به یکی از سرور های ایرانی مانند مستر یا گیم زون وصل شو ببین همین جوریه؟
این ای پی مستر هست
82.115.23.10:27015
ورژن که شما میتونید بازی کنید 1.6 هست که اکثرا" اونو بازی میکنن اینترنتت هم خوبه مال من هم 128 هست
موفق باشی
ما هم ديگه هيچ.نه؟
ميشه كاري كرد كه پينگ كم شه؟
اینم لینک مستقیم کاندیشن زیرو برای دوستمونGregar
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دوست عزیز چرا ناراحت میشی با دایل اپ نمیشه بازی کرد حالا خودت یهزره سماجت بخرج بده و به یه سرور ایرانی وصل شو در اونجا به ادمین بگو چه دستوراتی برای بهتر شده پینگ شما وجود داره این تنها راهی هست خب امتحان کن ضرر ندارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزيز (( khelane )) از بابت راهنماييت بسيار ممنونم اما سريال شما با اون سريال فرق داشت
اون يه سريال 15 يا 16 تايي بود كه روي جعبه بازي بود .الان وقتي بازي رو اجرا ميكنم سريال رو ميخواد يه سريال هم تو بازي ميخواست كه aaaaaaaaaaaaa بود .
اين بازي مال شركت hi-uv هستش كه تمام بازيهاي خراب فارسي رو ميسازهو توي اين آدرس هم پك بازي هستش كه ميتوني ببيني
اگه سريالش رو پيدا كني لطف بزرگي به من كردي . در هر صورت يه دنيا ممنونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا من اینو کپی زدم ولی همیشه فوله یا کیک میکنه میتونی سرورهای ایرانی رو معرفی کنی یا راهنمایی کنی چجوری با GARENA بازی کنم؟
در ضمن با این سرور هم این ارور میاد.راجع به پینگ هم توضیح بده . مرسی
Last edited by bardiya_em; 14-07-2009 at 17:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)