بله. میتونید تو "گارنا" این بازی و چند بازی دیگه رو بصورت انلاین بازی کنید. اگه توضیحات بیشتری هم در این مورد خواستید بگید تا من و دوستان دیگه, تا جایی که میتونیم بهتون کمک کنیم![]()
بله. میتونید تو "گارنا" این بازی و چند بازی دیگه رو بصورت انلاین بازی کنید. اگه توضیحات بیشتری هم در این مورد خواستید بگید تا من و دوستان دیگه, تا جایی که میتونیم بهتون کمک کنیم![]()
دوستان الان گیم نت بودم داشتم دوتا میزدم بعد دیدم health همه خود به خود نشون داده میشه و وقتی Alt رو میگیرفتی حذف می شد ! دقیقا برعکس اون چیزی که عادت دارم ! چطوری اینطوری شده ؟
تو ستینگ بازی یه تیک هست بزن ه این حالت میشه
برو اینجا و این برنامه رو دان کن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممون از هرکی سریع جواب بده :
من فردا می رم گیم نت و هیرو Gurd (گارد ) رو برمیدارم . لطفا آیتم های مناسب و طریقه ی Kill گرفتن رو بگید .
خواهشن سریع .
طرف مقابل شدوشومن و بین المنتا است .
یارم هم وایپر است .
دوست من بن المتال تو بازی دو نفره باگ هست خیلی سخت میشه بازی رو برد ولی اگه سعی کنید بازیو طول بدید راحت می برید چون هروهای سما هروهای اخر بازی هستن
واسه گارد توصیه میشه اول بازی دوتا استرنج و بعد کلوینک بعد باید بتونید یه داگر ( شمشیر بلینک ) بگیرید که بتونید بپرید وسط و شرتکات r رو بزنید
بهد اسالت
دوستتون اگه انتی میج بره کارشون تمومه
اگه میبینید با مجیک خیلی ازیت شدید میتونید هود ببندید
و یا ردیوس مجیک این کاملا به شرایط بازی ربط داره که چی ببندید
ولی باید یا خیلی زود جمع کنید یا طول بدید که ایتماتون رو بسازید
لازمه بگم جفتتون باید اواتار بسازید اون موقع همه درگیریا ماله
شماست
شادباشید
ممنون از شما من برنامه رو دانلود و نصب کردم میشه تو مراحل لعدی هم کمکم کنید
باز هم ممنون
خبرهایی که Icefrog راجع به 6.60 منتشر کرد
امروز Icefrog تو بلاگ خودش خبرهای جالبی رو راجع به 6.60 منتشر کرد. یک سری از این اطلاعات جالب رو براتون از بلاگ Icefrog نقل کردم. تغییرات جالبی هست که Icefrog برای این که کار مپ کمی طول کشیده با ما در میون گذاشته.
ابتدا Icefrog گفته که می دونه که ما چه قدر منتظر ورژن جدید هستیم ولی تغییرات جدید که شامل هیرو ها و آیتمم های جدید می شه وقت زیادی می بره تا حسابی Balance بشن.
در مورد هیرو ها مهمترین چالشی که هست اینه که بعضی از هیرو ها تغییر توانایی داشتن که هم طرفداران قدیمی هیرو رو راضی نگه می داره و هم باعث می شه تا بقیه از این هیرو ها لذت ببرند. هیرو های زیادی هستند که حد اقل یک تغییر در توانایی هاشون به وجود آمده ولی خوب تعدادی شون به نسخه نهایی راه پیدا نمی کنن. در مورد آیتم ها هم وقتی یک آیتم جدید اضافه می شه بقیه آیتم ها هم باید چک بشن، آیتم های قدیمی گاهی نیاز به تغییر بیشتری دارند تا با تغییرات دیگه بازی هماهنگ بشن.
تغییرات زیادی به جز هیرو و آیتم جدید/تغییر یافته هستند که بازی رو جذاب تر می کنند. از اونجایی که خیلی صبور بودیم Icefrog مقداری از این تغییرات رو با ما در میون گذاشت.
آیتم Aghanim's Scepter علاوه بر این که تغییر عملکرد داشته به لیست هیرو های خودش مقداری اضافه کرده که دیگه فقط هیروهای Intelligence رو در بر نمیگیره! (بیچاره شدیمفرض کنید مثلاً هیروی Earth shaker این قابلیت رو پیدا کنه!)
و تغییر دیگر این که شما می تونید زمین و درختان جنگل رو با یک دستور تغییر Theme بدهید.
اگر پیشنهادی برای ورژن جدید دارید و زبان انگلیسی تون خوبه برید به بلاگ Icefrog و با Icefrog درد دل کنید.
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by S.E.S; 10-04-2009 at 07:26.
بعد از دانلود و نصب, برنامه رو اجرا کنید (اگه روی دسکتاپتون شرتکاتش نیست به محل نصب برنامه برید و از فایل Garena یک شرتکات برروی دسکتاپ قرار بدید)
مرحله بعدی, ساخت اکانت هست برای اینکارم دو راه وجود داره اولیش اینه که از خود برنامه استفاده کنید (دکمه Register, راه دوم هم استفاده از ادرس زیره
فقط نکته ای که در این مورد وجود داره اینه که حتمآ ایمیل اصلی خودتون رو وارد کنید چون از طرف سایت یک لینک فعال سازی براتون ارسال میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مرحله بعدی هم ورود به برنامست برای اینکارم بعد از اجرای برنامه مشخصات خودتون رو وارد کنید و بعد هم Login (قبل از Login حتمآ باید انلاین باشید) البته دو گزینه هم وجود داره که می تونید اونها رو تیک بزنید, یکیش Remember Password (همونطور که حتمآ میدونید پسوردتون رو ذخیره میکنه) و دیگری Automatically Login (که بصورت اتوماتیک وارد برنامه میشید)
بعد از ورود به برنامه یک صفحه باز میشه که در سمت چپش لیست بازی هایی که "گارنا" ساپورت میکنه وجود داره. برای "دوتا" شما باید روی War3 RPG کلیک کنید که درکنارش عددی وجود داره که نمایان گر افرادیه که تو قسمته مربوط به اون بازی هستند. قبل از ادامه کار باید به قسمت Settings (بالای صفحه) برید و در پنجره ای که باز میشه بازم War3 RPG رو انتخاب و در قسمت Executable Settings بوسیله دکمه Browse بازی رو در مسیر نصبش به برنامه نشون بدید و در انتها OK (قسمت آخر برای من که بصورت اتوماتیک پر شده بود فکر کنم برای شما هم بصورت اتوماتیک پر شده باشه)
بعدش باید منطقه مورد نظر رو انتخاب کنید (برای بازی تو رووم های ایران باید International رو انتخاب کنید)
و در مرحله بعد باید رووم مورد نظر رو انتخاب کنید (ایران دارای چندین روم هست ) فقط نکته ای که وجود داره اینه که برای ورود به بعضی رووم ها یک حداقل لولی در نظر گرفته شده (که با رنگ سبز, در قسمت مربوط به هر روم نوشته شده و برای مشاهده لول خودتون میتونید به بالای صفحه سمت راست مراجعه کنید) بعد از حداقل لول هم تعدا افرادی که تو هر رووم هستند ذکر شده (که این اتاقها یک حداکثری دارند که اگه پر شده باشند هنگام ورود, یک پیغام خطا دریافت میکنید)
روی رووم مورد نظرتون دابل کلیک کنید تا وارد اون روم بشید. تو صفحه جدید یک مکانی برای چت کردن وجود داره. در سمت راست هم لیست افرادی که تو رووم هستند با مشخصاتشون دیده میشه که مهمترین مشخصه هر فرد پینگش نسبت به شماست (هرچقدر این خطوط کمتر باشند شما موقع بازی با اون فرد دچار دردسره کمتری میشید و بازی روان تر اجرا میشه)
خوب, حالا کافی دگمه Start Game رو بزنید تا وارد بازی بشید و در بازی به قسمت Local Area Network برید و در اونجا میتونید هاستها (و تعداد افراد و حداکثر تعداد افراد رو برای هر هاست) مشاهده کنید. برای ادامه کار روی هاست موردنظر دابل کلیک کنید (باقی کار هم که حتمآ خودتون بهتر از من میدونید)
فقط یک نکته, اگه پچتون 1.23 (جدیترین پچ باشه) و هیچ هاستی ندیدید تعجب نکنبد چون ظاهرآ هیچ کس تو رووم های ایران با این پچ بازی نمیکنه و تو رووم های خارجی هم بخاطر پینگمون ما رو...
بازم اگه سوالی داشتید خوشحال میشم تا جایی که میتونم کمکتون کنم![]()
Last edited by S.E.S; 10-04-2009 at 09:05.
منبع: دوتا ال استار بلاگفا
فعلا علاقه مندان به دوتا بی صبرانه منتظر مپ جدید 6.60 هستند که گفته میشه این مپ با ورژن های قبلی تفاوت چشمگیری خواهد داشت. خود Ice Frog هم در مراحل و مصاحبه های مختلف برخی از تغییرات رو پرده برداری کرده و در مصاحبه ای جدید شرکت کرده و باز هم تاکید کرده که مپ جدید نیازمند وقت زیادی خواهد بود. کم و بیش با دیکشنری متن زیر رو ترجمه کردم. امیدوارم اشتباهی نداشته باشه.
Hey guys. I'm here to give a quick update on development status. I'm still working very hard each day to try and get 6.60 to you guys as soon as possible, I know you are all waiting. While there are indeed new heroes and items in the next version, there are also lots of hero and item remakes which can be very time consuming to get right sometimes.
For Heroes, the main challenge is getting just the right mix of changes and new abilities that will both keep the existing fans of that hero happy and satisfied while also making the hero more enjoyable to other players. There are many heroes getting at least one changed ability this time around, but not every change ends up making it to the final version if they don't pass those requirements after some play testing. For Items, whenever one is added or changed, all other items need to get checked. Sometimes older items require more changes to be consistent with other game balance adjustments that are done. This is a process that items go through many times during the beta phase and it makes the exact timing of updates a bit hard to predict because the goal isn't to just change something, but to make sure it offers something enjoyable to the players in the end.
Of course there will also be lots of balance improvements as well, and not just new/remade heroes and items. However, to try and make up for the long wait, I'll share with you guys some more specific information about the next version.
Aghanim's Scepter has been remade and in addition to its new functionality, it will also provide ultimate upgrades to many other heroes that didn't get it before (and not just Intelligence heroes).
Another new feature is a dynamic terrain morphing command available on a per user basis (including trees). For example, you will be able to change to snow terrain and snow trees at any point in the game while the other players are still using the standard forest theme. The way the new system has been developed allows easy addition of more terrains without much work, so if there is a specific terrain style you like, let me know.
Thanks again for the patience, I'll do my best to give you guys an update as soon as it feels ready and when it is only a day or two away from release. My hope is that it doesn't take too much longer. I've also been receiving some pretty nice ideas through the email, so keep them coming.
در متن بالا اومده که Ice Frog هم پس از شنیدن نظرات و سوالات طرفدارن دوتا منتظر بودن طرفداران رو درک میکنه.همچنین به تغییرات زیاد در مورد هروها و آیتمها اشاره کرده و گفته که واقعا برای تغییرات جدید نیازمند وقت زیاد هستیم . ما باید طرفدارن قدیمی و جدید رو با تغییرات جدید جذب کنیم و آنها لذت کافی را ببرند.
همچنین باز هم به تغییرات زیاد در هروها اشاره کرده و گفته بیشتر هروها حداقل یک یا چند تغییر داشته و امکان حذف یا تعویض برخی هروها وجود دارد.حتما درمپ 6.60 بتا تغییرات هروهای Razor و Viper رودیدید.
در اشاره به آیتمها هم به تغییراتی در مورد آیتمهای قبلی برای تناسب با تغییرات جدید و اضافه شدن آیتمهای جدید دیگری اشاره کرده.در مورد آیتم عصای آبی یا همان Aghanim's Scepter هم گفته که این آیتم دوباره طراحی شده و عملکرد جدیدی خواهد داشت ، و در لیست این آیتم هروهای دیگری هم اضافه شدن و این آیتم مختص هروهای Intelligence نخواهد بود.
نکته دیگری که اشاره شده اضافه شدن Mode جدید هست. این Mode باعث تغییر در افکت گرافیک و Them مپ میشه که شما به دلخواه افکت مورد نظر رو میتونید تنظیم کنید.
در آخر هم از طرفدارن درخواست شده که منتظر بمانند تا بهترین مپ Dota با تغییرات جالب عرضه بشه.هر گونه نظر یا پیشنهادی هم اگه داشته باشید میتونید به سایت IceFrog.com مراجعه کنید و ایمیل کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)