تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 859 اولاول ... 41441491531537538539540541542543544545551591641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 8582

نام تاپيک: TD-LTE Irancell / اینترنت ثابت نسل 4 ایرانسل

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

والا ما از عصر دیال اپ تا همین امروز اینو میدونیم اینترنت کابلی فاقد ثباته و خواهد بود ولی دکلی همیشه ثبات داره
    تو ایران منظورتونه دیگه ؟؟؟
    یعنی ثبات خط فیبر از نت همراه کمتره ؟
    Last edited by albertxx; 03-01-2018 at 22:00.

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

تو ایران منظورتونه دیگه ؟؟؟
    یعنی ثبات خط فیبر از نت همراه کمتره ؟
    بله منهای وقایع این چند روزه من یکبار هم برای FDD قطعی و تغییر ای پی ندارم و کیفیت سرعت در شبانه روز قابل قبول هست و فاقد هرگونه هارمونیک ناهنجاری مانند نویز و در نتیجه تغییرات دریافت دیتا و پینگ هستم.

3. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بله منهای وقایع این چند روزه من یکبار هم برای FDD قطعی و تغییر ای پی ندارم و کیفیت سرعت در شبانه روز قابل قبول هست و فاقد هرگونه هارمونیک ناهنجاری مانند نویز و در نتیجه تغییرات دریافت دیتا و پینگ هستم.
    منظورم این بود تو ایران همچین شرایط نابی اتفاق می افته دیگه ؟
    وگرنه فکر کنم اگه واقعا زیرساخت مناسب کابلی وجود داشته باشه فیبر بی رقیب باشه

البته اطلاعاتی در زمینه TD ندارم واسه همینم پرسیدم
    هر جا هم خوندیم کل دنیا به سمت فیبر منازل میرفت

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان یه سوال

شما که سمت TD LTE رفتید دلیلتون چیه ؟؟
    من تو سایت ایرانسل دیدم قیمت ها نسبت به ADSL خیلی بیشتر بوده ! ( نسبت حجم رو مقایسه کردم )

چون تا اونجایی که اطلاع دارم نت کابلی ( حالا چه ADSL و چه VDSL و حتی FTTH ) کلا ثبات بیشتری داره و به قول دوستان فنی استیبل تر هست !
    چون وایمکس و کلا نت بدون سیم به ثبات کابلی نمیرسه !

دلیل استفاده از TD فقط سرعت بالاتر هست ؟؟
    دلیل، نداشتنتلفن ثابت!!!!

6. 2 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2016

پيش فرض

سلام به همه دوستان
    مقایسه کلی بین مودم dt350 و i60 برای دوستانی که قصد انتخاب دارند:
    من حدود یکسال هست که یه مودم dt 350 دارم و چند روزی هم میشه که یک i60 دریافت کردم.
    در مقایسه باید بگم که قدرت وایرلس (منظورم خط آنتن هست) i60 از 350 بهتره. در خصوص آنتن دهی شبکه (تی دی) هم، مکانی که من هستم معمولا 350 یک خط (از سه خط) و i60 دو خط (از 5 خط) را پر می کنند.i60 یک مشکل بزرگی که داره این هست که سرعت آپلودش فوق العاده پایین هست طوری که در تست، گاهی اوقات ارور میده! ولی در دانلود تفاوت خاصی با هم ندارند.
    اینو اضافه کنم که مودم i60 رو در چند مکان مختلف تهران امتحان کردم در مکانهایی که آنتن دهی قوی تری وجود دارد، مشکل سرعت کم آپلود وجود نداشت. یعنی به نظرم این مودم در زمان ضعیف بودن آنتن دهی، نسبت به مودم dt 350 حساس تر هست و ضعیف تر عمل میکند. (حداقل در آپلود)

بله من فهمیدم منظور پست شما رو . راستش من مودم dt350 رو نداشتم که بخوام نظری راجع بهش بدم. اما منم اوایل استفاده مشکل نوسان SINR (یا همون کم و زیاد شدن خطوط سیگنال مودم) رو داشتم بعدش صحبت شما راجع به گذاشتن رو روی حالت only tdd دیدم گفتم تجربه ای که خودم داشتم رو توضیح بدم شاید کمک کنه به حل شدن مشکل شما.
    من هم در حالت عادی مشکل شما رو دارم.
    اما وقتی مودم رو خاموش روشن میکنم تا به یه IP خوب وصل شه و کیفیتش رو با پینگ گرفتن چک می کنم. مشاهده میکنم که SINR ثابت شده و عدد بالاتری رو هم نشون میده(خطوط سیگنال مودمم ثابت میشه و 4 چراغ دستگاه هم وصل میشه در صورتی که در حالت عادی 3 چراغ وصل میشه و هی می پره رو 2 چراغ)
    حالا اگه این راه حل برای شما جواب نمیده شاید از مکان مودم باشه.(اگه کسی از جلو مودم رد شه امکان داره این اتفاق بیوفته یا حتی چیز های دیگه) شما مطمعن بشید که مودم رو به یه پریز جدا زدید که چیز دیگه ای به اون وصل نیست بعد هم جایی قرار بدید که کمترین رفت و آمد بشه مثل کنار پنجره ای که سمتش نمی رید. بعدم اگه حوصله داشتید با LTEwatch وارد شید و جای مودم رو تغییر بدید تا میانگین SINR تون حدود 6 بشه. اون جا بهترین جا میشه برای گذاشتن مودمتون. (توضیح کامل LTEwatch پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
    امیدوارم با انجام این ها مشکلتون حل شه اما اینکه مودمتون اشکال داشته باشه بعید می دونم.
    بعد یه سوال هم ازتون داشتم. این کم و زیاد شدن خطوط سیگنال مودمتون کیفیت اینترنت رو هم کاهش میده براتون یا باعث Time out تو پینگ میشه ؟
    به قول شما، نوسان خطوط آنتن رو مخه!
    وگرنه غیر از آپلود مشکل دیگه ای نداشتم. در حال حاضر پینگ گوگل برای مودم i60، حدود 130 هست، با این پارامترها و سه خط آنتن:

rsrp -105
    rssi -81
    rsrq -8
    sinr 5
    Last edited by Reza7857; 04-01-2018 at 11:27.

داره خودمونی میشه farhadhttp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اینو اضافه کنم که مودم i60 رو در چند مکان مختلف تهران امتحان کردم در مکانهایی که آنتن دهی قوی تری وجود دارد، مشکل سرعت کم آپلود وجود نداشت. یعنی به نظرم این مودم در زمان ضعیف بودن آنتن دهی، نسبت به مودم dt 350 حساس تر هست و ضعیف تر عمل میکند. (حداقل در آپلود)

به قول شما، نوسان خطوط آنتن رو مخه!
    وگرنه غیر از آپلود مشکل دیگه ای نداشتم. در حال حاضر پینگ گوگل برای مودم i60، حدود 130 هست، با این پارامترها و سه خط آنتن:

rsrp -105
    rssi -81
    rsrq -8
    sinr 5
    جای مودمت رو عوض کن تا RSSI به 70- برسه. مشکل آپلودت حل میشه به احتمال زیاد.

آخر فروم باز *Forgotten*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ?What

پيش فرض

سلام
    کدوم یک از مودم های tdlte هم همراه و هم ثابت رو باهم سپورت میکنه؟

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

الله اکبر ازین سوالای تکراری

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام
    کدوم یک از مودم های tdlte هم همراه و هم ثابت رو باهم سپورت میکنه؟
    همه مودم ها با سیم عادی هم کار میکنن

12. این کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه سجاد23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام دوستان اونایی که وایمکس تعویض کردن بجاش I60گرفتن میشه لطفا ادرس یا شماره بدید کجا انجام شده میخوام بطور قطعی با این مودم تعویض کنند نه اینکه شانسی باشه.... چندتا نمایندگی تماس گرفتم گفت حضوری نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •