تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 755 اولاول ... 41441491531537538539540541542543544545551591641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

m_2t_ab عزیز شما هم بی زحمت جوهرها رو از طریق باربری برام بفرستید...اگه امکانش رو دارید کارتریجی که خراب شده و گذاشتید کنار رو هم بفرستید.
    درب سه تا از جوهرها که پلمپ هست و استفاده نکردید...جوهر مشکی رو هم به دقت ببندید و بزارید داخل کارتن و محکم چسبکاری کنید....پرسیدن بگید لوازم پرینتر هستش مشکلی نداره....همیشه میفرستم.
    اینجوری ازتون قبول میکنن.
    باربری هم برید ترمینال مشهد بپرسید مشخصه...بگید میخوام بفرستم زنجان راهنمایی میکنن...اگه جوهرها و کارتریج خراب شده رو بفرستید هزینه باربری بعهده ما خواهد بود.
    این پست شما رو بعد از اینکه پست قبلی رو ارسال کردم دیدم
    اما بازم از پیگیریتون متشکرم. گرچه ارسال با باربری زحمت داره، اما موردی نیست، انجام میشه. امیدوارم گیر ندن. ضمن اینکه جزئیات ارسال روبصورت خصوصی براتون می فرستم.
    اون کارتریج خراب شده رو هم میفرستم. اما اون رو خودم باز کردم مگر اینکه بتونم مشکلشو حل کنم که نشد اما الان گرچه چاپ نمی کنه اما اگر نباشه دستگاه چند کاره کلا کار نمی کنه.
    بنابراین می خوام که اگر حتی درست نشد، همونو یا یک سالشمو برام بفرستید تا دستگاهم حداقل فکس و اسکنش کار کنه.
    باز هم متشکر اما کاش اینقدر طول نمی کشید همکاری شما!!!
    موفق باشید

2. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

من باز هم میگیم آقای نوید من اصلا قصد توهین یا ناراحت کردن شما رو ندارم جراکه شما یکی از بهترین دوسان بنده هستید. فقط میگم تا وقتی که مشکلم حل نشه پیگیری رو ول نخواهم کرد.

داره خودمونی میشه raico's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    FaraCD.com

پيش فرض

این پست شما رو بعد از اینکه پست قبلی رو ارسال کردم دیدم
    اما بازم از پیگیریتون متشکرم. گرچه ارسال با باربری زحمت داره، اما موردی نیست، انجام میشه. امیدوارم گیر ندن. ضمن اینکه جزئیات ارسال روبصورت خصوصی براتون می فرستم.
    اون کارتریج خراب شده رو هم میفرستم. اما اون رو خودم باز کردم مگر اینکه بتونم مشکلشو حل کنم که نشد اما الان گرچه چاپ نمی کنه اما اگر نباشه دستگاه چند کاره کلا کار نمی کنه.
    بنابراین می خوام که اگر حتی درست نشد، همونو یا یک سالشمو برام بفرستید تا دستگاهم حداقل فکس و اسکنش کار کنه.
    باز هم متشکر اما کاش اینقدر طول نمی کشید همکاری شما!!!
    موفق باشید
    شما جزو معدود مشتریان اینترنتی من از سال 85 هستید که حضوراً محصولتون رو تحویل گرفتید.
    مشکل شما و مشتریان مشکل منم هست...من به هیچ عنوان حاضر نیستم بخاطر سود مادی دنیوی ، آینده واقعی خودم رو خراب کنم.

هدفم از فروش جوهر همونجور که قبلاً هم گفتم در درجه اول کمک به یک ایرانی پرتلاش که با دست خالی و فقط پشتکار و امیدبه خدا و تلاش و تلاش و تلاش...تونسته جوهری تولید بکنه که با جوهرهای خارجی قابل رقابت باشه.
    و بعد اینکه سایر هموطنان هم با قیمت مناسب جوهر مورد نیازشون رو بتونن تهیه بکنن.

من قبل از همکاری در فروش جوهر بمدت یکسال بصورت تست جوهر گاما رو جایگزین جوهر وکسی که کردم که قبلاً استفاده میکردم و تو این یکسال کلیه نیازهای من رو برآورده کرد...تا به امروز که بصورت واقعی و عینی بهترین جوهری هست که من استفاده کردم.
    من هر روز چاپ دارم...هم روی کاغذ معمولی و هم سی دی ... خیلی کم و به ندرت میشه که مجبور به هد کلین بشم.

این یکسال تست برای این بود که از کیفیت جوهر مطمئن بشم...من قول تبلیغ کسی رو نخوردم چون اصلاً قرار نیست کسی قول بخوره یا کسی قول بزنه...کاملاً بصورت اتفاقی و تو یک برنامه تلویزیونی با مهندس نبوی آشنا شدم.بعد هم مثل همیشه گوگل کردم...شما هم میتونید گوگل کنید...کلمات مختلفی رو میتونید گوگل کنید...این پروژه برای یکی دو سال اخیر نیست.این سایت رو ببینید:
    این هم مجله نانو انگلیس:
    همه مطالبی که تو سایت عنوان شده واقعی هستش و هیچ دروغی توشون نیست....کسی هم قصد فریب نداره و نخواهد داشت...اگه قصد ما فریب بود که سایت فروش مستقیم نمیزدیم و من اینجا تک تک جواب دوستان رو نمیدادم.
    مشکلات پیش اومده نفی نمیشه...قطعاً تو پروژه ای به این عظمت مشکلات بوده و هست...هدف اینه که این نقایص برطرف بشه.
    پس دوستان خواهشاً به جای برخوردهای شخصی و تخریب از انتقاد صحیح و مفید استفاده کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

شما جزو معدود مشتریان اینترنتی من از سال 85 هستید که حضوراً محصولتون رو تحویل گرفتید.
    مشکل شما و مشتریان مشکل منم هست...من به هیچ عنوان حاضر نیستم بخاطر سود مادی دنیوی ، آینده واقعی خودم رو خراب کنم.

هدفم از فروش جوهر همونجور که قبلاً هم گفتم در درجه اول کمک به یک ایرانی پرتلاش که با دست خالی و فقط پشتکار و امیدبه خدا و تلاش و تلاش و تلاش...تونسته جوهری تولید بکنه که با جوهرهای خارجی قابل رقابت باشه.
    و بعد اینکه سایر هموطنان هم با قیمت مناسب جوهر مورد نیازشون رو بتونن تهیه بکنن.

من قبل از همکاری در فروش جوهر بمدت یکسال بصورت تست جوهر گاما رو جایگزین جوهر وکسی که کردم که قبلاً استفاده میکردم و تو این یکسال کلیه نیازهای من رو برآورده کرد...تا به امروز که بصورت واقعی و عینی بهترین جوهری هست که من استفاده کردم.
    من هر روز چاپ دارم...هم روی کاغذ معمولی و هم سی دی ... خیلی کم و به ندرت میشه که مجبور به هد کلین بشم.

این یکسال تست برای این بود که از کیفیت جوهر مطمئن بشم...من قول تبلیغ کسی رو نخوردم چون اصلاً قرار نیست کسی قول بخوره یا کسی قول بزنه...کاملاً بصورت اتفاقی و تو یک برنامه تلویزیونی با مهندس نبوی آشنا شدم.بعد هم مثل همیشه گوگل کردم...شما هم میتونید گوگل کنید...کلمات مختلفی رو میتونید گوگل کنید...این پروژه برای یکی دو سال اخیر نیست.این سایت رو ببینید:

این هم مجله نانو انگلیس:

همه مطالبی که تو سایت عنوان شده واقعی هستش و هیچ دروغی توشون نیست....کسی هم قصد فریب نداره و نخواهد داشت...اگه قصد ما فریب بود که سایت فروش مستقیم نمیزدیم و من اینجا تک تک جواب دوستان رو نمیدادم.
    مشکلات پیش اومده نفی نمیشه...قطعاً تو پروژه ای به این عظمت مشکلات بوده و هست...هدف اینه که این نقایص برطرف بشه.
    پس دوستان خواهشاً به جای برخوردهای شخصی و تخریب از انتقاد صحیح و مفید استفاده کنید.
    آقا حمید رضا من قصد تخریب ندارم فقط میگم مشکل من باید حل بشه.شما فکر میکید با نادیده گرفتن مشکل من به چه کسی ضرر میزنید ؟ به من ؟
    شما مطمئنا به تجهیز گاما آسیب میزنید.چراکه من این مشکل رو در همه انجمن ها پخش میکنم.من تنها هم نیستم.و تا وقتی " یک جواب منطقی " به من و مشکلم ندید من دست بردار نیستم.

حرف های من فقط جنبه آگاه کردن مردم رو دارن و اینکه انتقاد و این به نفع شماست که ایراداتتون رو بدونید و رفعش کنید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

آقا حمید رضا من قصد تخریب ندارم فقط میگم مشکل من باید حل بشه.شما فکر میکید با نادیده گرفتن مشکل من به چه کسی ضرر میزنید ؟ به من ؟
    شما مطمئنا به تجهیز گاما آسیب میزنید.چراکه من این مشکل رو در همه انجمن ها پخش میکنم.من تنها هم نیستم.و تا وقتی " یک جواب منطقی " به من و مشکلم ندید من دست بردار نیستم.

حرف های من فقط جنبه آگاه کردن مردم رو دارن و اینکه انتقاد و این به نفع شماست که ایراداتتون رو بدونید و رفعش کنید.
    دوستان میبینید آقای نوید جواب نمیده ؟ چون میدونه چه ریگی به کفششه.تا وقتی " یک جواب منطقی " به من و مشکلم ندید من دست بردار نیستم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

داداش این هم برنامه ریست پرینتر شما.8500 تومان خریدم.روی سایت خودم آپلودش کردم.امیدوارم به دردتون بخوره

این هم لینکش : iran-sharj.ir/reseter/CLX-3175_(V64).zip
    دوست عزیز من هزینه شما را می پردازم مشکلی نیست

فقط مشکل اینکه این فایل را بنده قبلا از این لینک بصورت رایگان دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتهای مراتب نحوه کارش را بلد نیستم کد فعال سازی و رمز عبور میخواد

این فایلی هم که شما 8500 دادید براش اونم دقیقا همین مشکل را داره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

دوست عزیز من هزینه شما را می پردازم مشکلی نیست

فقط مشکل اینکه این فایل را بنده قبلا از این لینک بصورت رایگان دانلود کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] منتهای مراتب نحوه کارش را بلد نیستم کد فعال سازی و رمز عبور میخواد

این فایلی هم که شما 8500 دادید براش اونم دقیقا همین مشکل را داره
    داداش من برای خودم لازم بود خریدم.لازم نیست پول بدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

داداش پول لازم نیست واسه خودم خریده بودم لازم بود

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام. من یه پرینترسه کاره گرفتم ونصب کردم . وقتی میخوام پرینت بگیرم این پیام رومیده.type=plain saize .paper=a4..........درضمن مدلش 1132hp

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام. من یه پرینترسه کاره گرفتم ونصب کردم . وقتی میخوام پرینت بگیرم این پیام رومیده.type=plain saize .paper=a4..........درضمن مدلش 1132hp
    سلام دوست عزیز
    خطا میده و کار نمی کنه؟
    منظورش اینه که کاغذ عادی در اندازه A4 توش بذارید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •