ما نفهمیدیم دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباسو!
[SPOILER][/SPOILER]
ما نفهمیدیم دم خروس رو باور کنیم یا قسم حضرت عباسو!
[SPOILER][/SPOILER]
هنوز محدوده و محدود خواهد ماند...دیشب بعد 20 گیگ تموم شده نامردا 4000 تومن شارژم بردن...شما به این حرکت چی میگین؟
تحت هیچ شرایطی با دائمی سمت این دوستان د... نیانین که جوری داغتون میکنن که .............
محدودیت فقط برای بسته یک روزه نامحدود هست؟ چون من از یکی از دوستان شنیده بودم یک ماهه نامحدود از یک تا 11 واقعا نامحدوده و سقف نداره!
چه فایده 4G نیست. مگه با تری جی چقدر بتونی دانلود کنید؟
قبلا که سرویس ADSL سرعت کمی داشت از این سرویس استفاده میکردم بعد
از مخابرات 16مگ گرفتم ماهی8000 تومان شبانه 2 تا 6 20 تا 22گیگ دانلود میکنم.
ماهیانه میشه 600گیگ
بدون احتساب 4گیگ روزانم اینجوری برام گیگ 13 تومان می افته حتی اگر نصف اینو دانلود کنم میشه26 تومان که خیلی به صرفه است
کسی به سوال من پاسخ نداد . از 4G همراه اول میشه بدون داشتن بسته اینترنتی به صورت آزاد استفاده کرد یا نه ؟ اصلا بدون بسته الفا + و به صورت آزاد در محدوده شبکه 4G همراه اول و با گوشی و سیم کارت 4G شبکه میره رو 4G و رو استاتوس گوشی مینویسه 4G یا نه ؟
من الان محدوده 4G هستم و سیم کارت هم 4G تشریف دارن با گوشی دو تا داداشبا هم . اتومات نمیره رو 4G دستی هم پیدا میکنم و انتخاب هم میکنم و ثبت هم میشه ولی خبری از 4G رو استاتوس گوشی اون بالا نیست ! فقط 3G مینویسه ؟
رو ایرانسل اینطوری نیست راحت خودش میره رو 4G .
![]()
بسته آلفا پلاس ماهانه باید بگیری تا 4g رجیستر بشه
ای خاک بر سر این اپراتور . کسی هم ندونه فکر میکنه چیه که اینطوری براش قانون و قاعده وضع کردن و آزاد نمیشه استفاده کرد حتی نامحدود شبانه هم فکر نکنم بشه استفاده کرد ؟الله اکبر اینها تکنولوژی رو قایم میکنن ! هنر نزد ایرانیان است و بس .
![]()
دوستان پینگ تایم 4جی همراه اول رو میتونید با آی پی های زیر برام بگیرید ؟
بسیار ممنون میشم .
4.2.2.4
8.8.8.8
146.66.152.2
146.66.158.1
5.9.171.229
91.98.98.98
سلام، من تازه از طریق سامانه 195 تونستم 95 هزار تومانی که بابت عدم رعایت مصرف منصفانه رو قبضم اومده بود رو پس بگیرم، امروز هم با 9990 تماس گرفتم گفت این بسته های سی روزه محدودیت حجمی نداره. چون سیم کارتم دائمی هست میترسم دوباره این بسته نامحدود رو بگیرم. . کسی اطلاعات دقیق تری داره یا امتحان کرده این بسته ی 30 روزه رو؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)