کدوم مدلش برای ترنس خوبه؟ حالا تا 100 تومن ایراد نداره .... هزینه میکنم!
برند بهتر باقیمت پایینتر نیستش برای ترنس؟
کدوم مدلش برای ترنس خوبه؟ حالا تا 100 تومن ایراد نداره .... هزینه میکنم!
برند بهتر باقیمت پایینتر نیستش برای ترنس؟
دوستان برای سبک راک ومتال با هزینه 120-150 چه ایرفنی رو پیشنهود میدین.برا بار سوم درام میپرسم
Audio-Technica M30
Klipsch image s4
ببخشید اگه دیر جواب می دم (:
تقریبآ خیر مگر استفاده از سری (TIP) سیلیکونی فشرده که اینجا بعید می دونم حتی غیر فشرده هم گیر بیاد البته یک علت اینکه حتی با سری بهتره نمی شه صدای محیط رو به طور کامل حذف کرد بخشی از اون بر می گرده به نشتی صدا از بدنه یا کابل به به سری یا بخشی از لاله گوش که با بدنه هدفون در تماس هست و این موضوع برای کاربرهای مختلف متفاوته و بستگی به حساست اونها داره
در حال حاظر بهترین توگوشی هایی که ضریب حذف نویز زیادی دارند در حدود 40 دسی بل هستند نه بیشتر ولی اگه خیلی اسرار به حذف نویز محیط با IE8 دایرد بهترین پیشنهاد استفاده از ماژول نویزکنسلینگ فعال هست که سر راه هدفون قرار میگیره و ضریب حذف نویز رو خیلی بیشتر از بهترین سری ها می رسونه
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:12 PM ---------- Previous post was at 06:10 PM ----------
بی شک IE8 ارزش خرید بالاتری داره ولی این کاربرد شماست که تعیین کننده خواهد بود نه بهترین مدل موجود
مطمئنن استفاده از ابزار تخصصی هر کاری نتیجه بهتری خواهد داد و در غیر اینصورت تقریبآ رضایت بخش ممکنه نباشه
شما هم موفق باشید.
قیمت دقیقش تو بازار ایران چقدره؟ از کجا میشه تهیه کرد؟
آیا از اون سنهایزر بهــتره؟
خیلی خلاصه چون واقعآ فرصتم کمه و باید سریع برگردم (:
تا وقتی در ایران هستید سعی کنید از مدلهای Costums دوری کنید دلیلش اینه که احتمال بسیار زیاد قالب گیری هر چقدر هم دقیق انجام بشه ممکنه اون هدفون درست توی گوش شما فیت نشه و مجبور به ترمیم بشید که کلی هزینه روی دستتون میزاره و اگر در سن رشد هستید ترجیحآ سفارشتون رو عقب بندازید تا با مشکلی مثل کوچیک و بزرگی در دراز مدت هدفون مواجه نشید به هر حال هزینه ارسال قالب و قالب گیری به حدی زیاد هست که تقریبآ روی دوبرابر قیمت مدل مشخصی باید حساب کنید
صدای 535 گرم و فان هست به خصوص در مید و Westone 4 صدای مانیتور تری داره که حرفه ای تر به نظر میاد
هیچ وقت دست ساز بودن دلیل و تضمین بر کیفیت ساخت هیچ محصولی نیست اتفاقآ گاهی اوقات برعکس هم هست
پیشنهاد می کنم قبل از انتخاب مدل خاصی یک بار دیگه با خودتون کاربرد و هدف تون رو از خرید هدفون نه مدل خاصی مرور کنید تا بعدآ پشیمون نشید
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:21 PM ----------
حدود 400 تومن و هم اصل و هم تقلبی و هم Highcopy داره و تشخیص هر سه از هم تقریبآ مشکله به خصوص اصل و Highcopy
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:22 PM ----------
پد = روکش ابری یا فوم برای هدفونهای با استایل یا ظاهر Earbud
سری یا Tip = سری ابری یا فوم یا سیلیکونی یا گاهی اوقات لاستیک نرم برای هدفونهای با استایل توگوشی یا inear
اینجا گیر نمیاد مگر سفارش بدید از خارج براتون بیارن که به صرفه نیست تصور کنید برای یک جفت سری خوب که قیمتش حدود 20 تون می شه شما باید 100 تومن هزینه کنید بابت کرایه و سود وارد کننده
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:27 PM ---------- Previous post was at 06:25 PM ----------
به ترتیب و مناسب کاربرد شما
1. m50
2. Dt770 که بهتره به جای این Dt990 رو جایگزین کنید
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 06:29 PM ---------- Previous post was at 06:27 PM ----------
مشکل اصلی سنهایزر اینه که Dj ها از این برند زیاد خششون نمیاد (:
به هر حال مدل مورد نظر شما بسیار بهتر از محصولات مشابه از کریتیو هست اما کاربرد شما تعیین کننده مدل خاصی خواهد بود نه برند و سابقه و فروش بالای اون برند
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:29 PM ----------
بدون شک بهترین مدل توگشی در حتی سطح قیمت دوبرابر خودش هست و فعلآ خواهد بود و نه مثل بعضی از بهترین ها که توی یک خصوصیت صوتی بهترین هستند اما . . .
اگه براتون امکان داره که از خارج خرید کنید تا 200 تومن ارزش خرید داره
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
فلیپس ارزش خرید بالایی نداره البته با ارفاق زیاد چون واقعا ارزش خرید نداره
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 06:34 PM ---------- Previous post was at 06:31 PM ----------
در تکمیل فرمایش شما دوست عزیز (چون می ترسم پیوست جواب کنم (: )
Dt770 و سایر مدلهای مشابه این برند نمونه های با امپدانس پایین و مناسب کاربردهای متفاوت دارند مثلآ 32 و 80 و 250 و 600 اهم رنج معمول امپدانس قابل انتخاب هست که متاسفانه اینجا 250 اهم موجود دارند
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:34 PM ----------
نظرها متفاوته چون کاربرها گوشهای متفوتی از نظر ظاهر دارند ولی این هدفون چندان هم که فرمودید مشکل حذف نویز نداره و به نظرم در سطح خوبی هست و سنهایزر هم ادعایی به حذف زیاد نویز توسط این هدفون نداشته
شما هم موفق باشید.
---------- Post added at 06:39 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
سنهایزر هدفونهای سطح حرفه ایش بیشتر ارزش خرید دارند چون تخصص این برند هست و در سطح آماتور چندان مدلهای کاربرد پسند نداره شاید یک دلیلش این باشه که سنهایزر تصور می کنه همه از همون اول حرفه ای گوش میکنند و صدای مدلهای ارزون قیمتش هم مثل حرفه ای هاش با بیس خیلی ضعیف شنیده می شه که خوشایند یک کاربر آماتور طالب شنیدن صدای با توان بالا و بیس قوی نیست
می شه به طور کلی گفت بالی 400 تومن سنهایزر مدلهای اصلیش رو آماده برای انتخاب ما گذاشته و بقیه جهت جوری جنس ساخته شدند
شما هم موفق باشید
---------- Post added at 06:42 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------
آمپ اینجا به سختی گیر میاد و اینکه مدل Piq از سری محصولات سونی چندان هدفون با کیفیتی نیست ولی صرفآ داشتن آمپ دلیل بر توانایی راه اندازی و دریافت هر هدفونی نیست
به نظرم بهتره برای شنیدن بیس قوی و فان یه نگاهی به محصولات Audio Technica بکنید و برای بیس قوی و حرفه ای به Beyerdynamic و برای بیس متعادل به AKG فکر کنم همینا کافی باشه
شما هم موفق باشید
؟
یکی جواب بده !
با سلام خدمت شما دوست عزيز
من چند وقتي هست كه sj55 گرفتم . خواستم ببينم شماكه m50 داري پيشنهاد مي كنيد به m50 ارتقا بدم يا تفاوت چنداني حس نمي كنم ؟
سلام دوست خوبم .
راستش من صدای sj55 رو گوش نکردم که بتونم نظر قاطعی بدم ولی خب درباره m50 به اندازه کافی هم تو این فروم هم فروم های خارجی بحث شده و به نسبت قیمتش هدفون عالی ای هستش ، و یه صدای فان و نیمه حرفه ای داره .
اگه از صدای هدفونت راضی هستی که به نظر من فعلا ارتقا نده . چه کاریه !
اگه از صدای هدفونت راضی نیستی و کرم داشتن هدفون از برندای مختلف رو نداری به این هدفون میتونی جدی فکر کنی .
اگه از صدای هدفونت راضی نیستی و مثه من کرم داشتن هدفونای خوب از برندای مختلف رو داری خب میتونی یه مدل از beyer یا sennheiser فکر کنی .البته اگه به بازار خارج دسترسی داری به shure , grado هم میتونی فکر کنی .
محدوده (نگفتم رنج و فارسی را پاس داشتم) قیمتت رو مشخص کن تا آقا رضا یه هدفون خوب بهت معرفی کنه.
سلام دوستان...
برای pc میخوام هدفون بخرم...ترجیحا هدست...کاربرد موزیک و گیم و فیلم...به صورت حرفه ای نه میخوام صدای لذت بخشی رو بده...بیس کم نباشه خیلی زیاد هم نباشه...قابل تنظیم باشه...
میخوام راحت باشه و نرم و دور گوش قرار بگیره...و جنس بدنه با کیفیت...صدای شفاف
این مدل رو انتخاب کردم:
philips shc 8585
این مدل خوبه؟؟/
حدود 130 الی 140 هدست یا هدفونی بهتر از این وایرلس که پایه شارژر داشته باشه سراغ دارید..ممنون میشم راهنمایی کنید.
lمدل های زیادی تو تاپیک پیوست خورده قیمت گذاشتم. بهترین برند های موجو پاناسونیک سونی AGK و سنهایزر هستند.
مدلی که خودم خوشم اومده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که حدود 140-150 هستش.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)