-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با سلام به همه دوستان.
من حدودا 9 ماه پيش گيرنده ديجيتال ProVision X10 (به مدلش دقت كنيدX10 ) خريدم ، به نظر من از همه لحاظ خوبه ، فرمت هاي (MKV - AVI - MP4 - MPEG - FLV - DAT - MPEG2 - VOB) با هر اندازه و سايزي را باهاش تست كردم خيلي راحت جواب ميده ، فرمت WMV فقط ورژن 9 را جواب ميده - تا حالا بيش از 100 فيلم باهاش ديدم ولي خدا را شكر يك بار هم هنگ نكرده ، كنترلش خوبه از لحاظ برد تا 5 متر مستقيم و 4 متر 45 درجه را راحت جواب ميده ، قدرت گيرنده شم به نظرم خوبه چون با سيم دو تيكه و يه آنت هوايي از جنس لوله پليكا هر 21 كانال را آينه ميگيره و قدرت سيگنالش بين 90-100 تغيير ميكنه ،
زير نويس فارسي SRT كه به صورت ANSI ذخيره شده باشه را بدون هيچ مشكلي ميخونه ، البته حتما منوي دستگاه بايد فارسي باشه و الا زيرنويس فارسي نميخونه
فونت زير نويس Titr هست و سايز آن به كوچك ، متوسط و بزرگ ميتونه تغيير كنه
رنگ فونت ميتونه سفيد ، سياه ، قرمز ، سبز باشه و رنگ پس زمينه ميتونه سفيد ، سياه ، قرمز ، سبز و Transparent باشه
به نظرم قابليت خيلي خوبش ، پخش صداي AC3 - شش كاناله هست كه خيلي از دستگاهها باهاش مشكل دارند
هارد اكسترنال بدون پاور را تا ظرفيت 1T باهاش تست كردم خيلي راحت پشتيباني ميكنه
فقط به نظرم يه عيب نرم افزاري كوچيك داره ، اونم اينه كه بعضي وقتا ، هنگام اتصال هارد يا فلش به دستگاه ، بعد از پيغام شناسايي كه ميخوام يه فيلم ببينم تو منوي زيرنويس ، زيرنويس اون فيلم را نمياره و حتما بايد يه بار هارد را جدا كنم دوباره وصل كنم يا دستگاه را خاموش روشن كنم
يه نكته خيلي خوب ديگه كه داره اينه كه حتما نياز نيست زيرنويس هم نام فيلم باشه ، مثلا من تو يه شاخه يه فيلم ميزارم ، يه زيرنويس فارسي و يه زيرنويس انگليسي ، اسم فارسي و انگلسي را با حروف P , E به انتهاي نام زيرنويس مشخص ميكنم و هنگام پخش خيلي رلحت بين هر دوتا سوييچ ميكنم
زير نويس هاي Embeded شده تو فايلهاي MKV را نشون نميده ولي زيرنويس Embeded DVD را نشون ميده با قابليت انتخاب زيرنويس
از فايلهاي MKV كه هم زمان دو صدا (مثلا زبان انگليسي و فارسي) (مثل فيلم Tore) داشته باشند پشتيباني ميكنه و حتي وسط نمايش فيلم ميتونيد صدا را انگليسي يا فارسي كنيد.
اين كليه چيزايي بود كه تو اين مدت باهاش تست كردم.