تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 624 اولاول ... 41441491531537538539540541542543544545551591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض گيرنده ديجيتال

درود بر همه
    از اونجایی که تقریباً همه‌ی شرکت‌های عرضه‌کننده‌ی گیرنده‌ی دیجیتال فقط به ذکر عبارت «پشتیبانی از زیرنویس فارسی با فرمت ...» بسنده می‌کنن و اطلاعات دقیق‌تری در این باره ارائه نمی‌کنن، و حتی یک Screenshot از نحوه‌ی نمایش زیرنویس توسط این گیرنده‌ها ارائه نمی‌شه، تصمیم گرفتم این سؤال رو اینجا مطرح کنم، شاید به درد کسانی که اهل فیلم دیدن هستن و به کیفیت زیرنویس فیلم‌ها اهمیت میدن بخوره.

من از همه‌ی دوستانی که اطلاعات دقیق در مورد گیرنده‌های دیجیتال موجود در بازار دارن یا تجربه‌ای در این باره دارن درخواست می‌کنم نظرشون رو به طور خاص در مورد نحوه‌ی پشتیبانیِ این گیرنده‌ها از زیرنویس‌های فارسی مطرح کنن:

1. فرمت‌هایی که (واقعاً و در عمل) پشتیبانی می‌شوند. (srt ،sub/idx، ...)

2. امکان تغییر فونت. (Arial ،Nazanin ،Mitra، ...)
    اگر این امکان وجود نداره، لطفاً نام فونتی که دستگاه ازش استفاده می‌کنه رو ذکر کنید. (مثلاً Arial که معمولاً استفاده می‌شه -نمونه‌ی این فونت- یا فونت‌های استاندارد فارسی مثل نازنین، میترا و...، اگر هم اسمش رو نمی‌دونین لطفاً تصویرش رو بگذارین)

3. امکان تغییر (واقعیِ) اندازه‌ی فونت. (کوچک، متوسط، بزرگ، یا به صورت عددی)
    توضیح این‌که ظاهراً در بعضی از گیرنده‌ها تغییر اندازه‌ی زیرنویس در عمل هیچ تآثیری نداره و همچنان زیرنویس‌ها ریز نمایش داده می‌شن.

4. امکان تغییر رنگ زمینه و رنگ خودِ فونت. (با ذکر رنگ‌های موجود)

در نهایت بسیار ممنون می‌شم اگه هر کدام از دوستان یک تصویر (Screenshot) از زیرنویسِ پخش شده توسط گیرنده یا گیرنده‌های مورد نظرش بگذاره (با دوربین موبایل یا هر روش دیگه‌ای)، تا دیگه در خلأ حرف نزده باشیم و نمونه‌های عملی جلوی چشممون باشه.
    بی‌صبرانه منتظرم.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    با سلام به همه دوستان.
    من حدودا 9 ماه پيش گيرنده ديجيتال ProVision X10 (به مدلش دقت كنيدX10 ) خريدم ، به نظر من از همه لحاظ خوبه ، فرمت هاي (MKV - AVI - MP4 - MPEG - FLV - DAT - MPEG2 - VOB) با هر اندازه و سايزي را باهاش تست كردم خيلي راحت جواب ميده ، فرمت WMV فقط ورژن 9 را جواب ميده - تا حالا بيش از 100 فيلم باهاش ديدم ولي خدا را شكر يك بار هم هنگ نكرده ، كنترلش خوبه از لحاظ برد تا 5 متر مستقيم و 4 متر 45 درجه را راحت جواب ميده ، قدرت گيرنده شم به نظرم خوبه چون با سيم دو تيكه و يه آنت هوايي از جنس لوله پليكا هر 21 كانال را آينه ميگيره و قدرت سيگنالش بين 90-100 تغيير ميكنه ،

زير نويس فارسي SRT كه به صورت ANSI ذخيره شده باشه را بدون هيچ مشكلي ميخونه ، البته حتما منوي دستگاه بايد فارسي باشه و الا زيرنويس فارسي نميخونه
    فونت زير نويس Titr هست و سايز آن به كوچك ، متوسط و بزرگ ميتونه تغيير كنه
    رنگ فونت ميتونه سفيد ، سياه ، قرمز ، سبز باشه و رنگ پس زمينه ميتونه سفيد ، سياه ، قرمز ، سبز و Transparent باشه

به نظرم قابليت خيلي خوبش ، پخش صداي AC3 - شش كاناله هست كه خيلي از دستگاهها باهاش مشكل دارند

هارد اكسترنال بدون پاور را تا ظرفيت 1T باهاش تست كردم خيلي راحت پشتيباني ميكنه

فقط به نظرم يه عيب نرم افزاري كوچيك داره ، اونم اينه كه بعضي وقتا ، هنگام اتصال هارد يا فلش به دستگاه ، بعد از پيغام شناسايي كه ميخوام يه فيلم ببينم تو منوي زيرنويس ، زيرنويس اون فيلم را نمياره و حتما بايد يه بار هارد را جدا كنم دوباره وصل كنم يا دستگاه را خاموش روشن كنم

يه نكته خيلي خوب ديگه كه داره اينه كه حتما نياز نيست زيرنويس هم نام فيلم باشه ، مثلا من تو يه شاخه يه فيلم ميزارم ، يه زيرنويس فارسي و يه زيرنويس انگليسي ، اسم فارسي و انگلسي را با حروف P , E به انتهاي نام زيرنويس مشخص ميكنم و هنگام پخش خيلي رلحت بين هر دوتا سوييچ ميكنم

زير نويس هاي Embeded شده تو فايلهاي MKV را نشون نميده ولي زيرنويس Embeded DVD را نشون ميده با قابليت انتخاب زيرنويس

از فايلهاي MKV كه هم زمان دو صدا (مثلا زبان انگليسي و فارسي) (مثل فيلم Tore) داشته باشند پشتيباني ميكنه و حتي وسط نمايش فيلم ميتونيد صدا را انگليسي يا فارسي كنيد.

اين كليه چيزايي بود كه تو اين مدت باهاش تست كردم.

2. 5 کاربر از mjabarzare بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

327 پلیرش با مکسیدر و هم قیمتهاش هیچ فرقی نداره در کل ضعیفه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    با سلام به همه دوستان.
    من حدودا 9 ماه پيش گيرنده ديجيتال ProVision X10 (به مدلش دقت كنيدX10 ) خريدم ، به نظر من از همه لحاظ خوبه ، فرمت هاي (MKV - AVI - MP4 - MPEG - FLV - DAT - MPEG2 - VOB) با هر اندازه و سايزي را باهاش تست كردم خيلي راحت جواب ميده ، فرمت WMV فقط ورژن 9 را جواب ميده - تا حالا بيش از 100 فيلم باهاش ديدم ولي خدا را شكر يك بار هم هنگ نكرده ، كنترلش خوبه از لحاظ برد تا 5 متر مستقيم و 4 متر 45 درجه را راحت جواب ميده ، قدرت گيرنده شم به نظرم خوبه چون با سيم دو تيكه و يه آنت هوايي از جنس لوله پليكا هر 21 كانال را آينه ميگيره و قدرت سيگنالش بين 90-100 تغيير ميكنه ،

زير نويس فارسي SRT كه به صورت ANSI ذخيره شده باشه را بدون هيچ مشكلي ميخونه ، البته حتما منوي دستگاه بايد فارسي باشه و الا زيرنويس فارسي نميخونه
    فونت زير نويس Titr هست و سايز آن به كوچك ، متوسط و بزرگ ميتونه تغيير كنه
    رنگ فونت ميتونه سفيد ، سياه ، قرمز ، سبز باشه و رنگ پس زمينه ميتونه سفيد ، سياه ، قرمز ، سبز و Transparent باشه

به نظرم قابليت خيلي خوبش ، پخش صداي AC3 - شش كاناله هست كه خيلي از دستگاهها باهاش مشكل دارند

هارد اكسترنال بدون پاور را تا ظرفيت 1T باهاش تست كردم خيلي راحت پشتيباني ميكنه

فقط به نظرم يه عيب نرم افزاري كوچيك داره ، اونم اينه كه بعضي وقتا ، هنگام اتصال هارد يا فلش به دستگاه ، بعد از پيغام شناسايي كه ميخوام يه فيلم ببينم تو منوي زيرنويس ، زيرنويس اون فيلم را نمياره و حتما بايد يه بار هارد را جدا كنم دوباره وصل كنم يا دستگاه را خاموش روشن كنم

يه نكته خيلي خوب ديگه كه داره اينه كه حتما نياز نيست زيرنويس هم نام فيلم باشه ، مثلا من تو يه شاخه يه فيلم ميزارم ، يه زيرنويس فارسي و يه زيرنويس انگليسي ، اسم فارسي و انگلسي را با حروف P , E به انتهاي نام زيرنويس مشخص ميكنم و هنگام پخش خيلي رلحت بين هر دوتا سوييچ ميكنم

زير نويس هاي Embeded شده تو فايلهاي MKV را نشون نميده ولي زيرنويس Embeded DVD را نشون ميده با قابليت انتخاب زيرنويس

از فايلهاي MKV كه هم زمان دو صدا (مثلا زبان انگليسي و فارسي) (مثل فيلم Tore) داشته باشند پشتيباني ميكنه و حتي وسط نمايش فيلم ميتونيد صدا را انگليسي يا فارسي كنيد.

اين كليه چيزايي بود كه تو اين مدت باهاش تست كردم.
    بسیار ممنون از توجهت
    بالأخره یه نفر پیدا شد تشخیص بده اسم فونت زیرنویس دستگاهش چیه؟!
    هرچند من بیشتر مایلم بدونم فونت زیرنویس دستگاه سما و ایستر چیه؟
    اگه کسی اطلاع داره یا تصویری ازش داره ما رو هم در جریان بذاره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان مایه خبطی کردیم maxeeder-mx2 خریدیم موقع پخش بعضی از فایلا تصویر نشون میده اما صدا رو پخش نمی کنه
    حالا نمی دونم با کدک صدا مشکل داره یا با تعداد کانال
    زیرنویس هم که یه خط در میون نشون میده یعنی برای بعضی فیلما نشون میده برا بعضی نشون نمیده
    انگلیسی و فارسی هم فرقی نداره، من زیر نویس ها رو تو فولدر فیلم می زارم و هم اسم فایل فیلم. آخر زیرنویس انگلیسی en. و آخر فارسی fa. می نویسم فرمتشم که srt
    خلاصه سرتونو درد نیارم گفتم شاید اگه آپدیت بشه درس شه اما هر چی گشتم فایلی برای آپدیت پیدا نکردم، سایتشم که مفت نمی ارزه.
    ظاهرا قبلنا فایل اپدیتش بوده اما الان که هیچی نیست. اگه کسی داره یا آدرسی براش داره لطفا بزاره ما هم استفاده شو ببریم
    ممنون

6. این کاربر از cheshayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    برای کامپیوتر چه گیرنده ای را پیشنهاد میدین؟

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام دوستان
    برای کامپیوتر چه گیرنده ای را پیشنهاد میدین؟
    همین pcdvb-3100
    گارانتی معتبر . شرکت معتبر.

9. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    دستگاه ما دنای 513 هست
    چند روزه روی فرکانس 602 که مربوط به کانال های شبکه 3 و اینا هست سیگنال نیست . داشتیم برنامه شبکه 3 رو نگاه می کردیم که یک مرتبه دستگاه پیغام داد که سیگنالی وجود نداره .
    آنتنمون هم آنتن کار و کابلش هم کرمان هست اگر مشکل از خود آنتن بود که اصلا از روز اول نباید سیگنال می داشتیم .
    به خدمات زنگ زدیم گفتن اگر کانکتور که از پشت دستگاه سیم آنتن رو متصل میکنه از جنس پلاستیک هست عوضش کنین و یکی که کاملا از جنس فلزیه بگیرین . همین کار رو کردیم ولی هنوز روی فرکانس 602 سیگنالی نیست .
    فکر می کنم ایراد از همون پشت دستگاه باشه ، یعنی قسمتی که سیم آنتن به دستگاه وصل میشه ولی دقیقا نمی دونم چطوری میشه این مشکل رو برطرف کرد ؟
    یک نکته ی دیگه تا قبل از این وقتی دستگاه روی فرکانس 650 بود موقع روشن شدن ، سریع سیگنال داشت ولی وقتی روی 602 بود موقعی که دستگاه رو روشن می کردیم با تاخیر سیگنال داشتیم .

پروفشنال BEHZAD2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان من چند روز پیش xvison 535 گرفتم وقتی یارو بازش کرد روش خط و خش بود گفتم چرا این اینطوریه گفتش تو کارخانه اینطوری شده جعبه دستگاه پلمب بود و همه چی نو بودش امکان داره دست دوم به من انداخته باشه؟
    راستی دوستان وقتی روی یه کانال دگه میره برای چند لحظه فریز میشه ایا با اپدیت مشکل حل میشه؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

سلام دوستان من چند روز پیش xvison 535 گرفتم وقتی یارو بازش کرد روش خط و خش بود گفتم چرا این اینطوریه گفتش تو کارخانه اینطوری شده جعبه دستگاه پلمب بود و همه چی نو بودش امکان داره دست دوم به من انداخته باشه؟
    راستی دوستان وقتی روی یه کانال دگه میره برای چند لحظه فریز میشه ایا با اپدیت مشکل حل میشه؟
    با تشکر
    بهزاد جان
    اولا- روش خط و خش نیست. یه لایه بسیار بسیار نازک پلاستیک روی دستگاه هست که اگر اونو بکنی خطاش میره
    ولی در کل خط و خشی نداره برای من. منم اون پلاستیک رو ندیده بودم که بکنم

ضمنا اون فریز شدن نیست که اول میبینی. اطلاعات از فرستنده ارسال میشه و کمی طول میکشه که در دستگاه شما لود بشه. برای همین اولش فقط ه تصویر ثابت نشون میده بعد لود میشه

من هم قبلا این سئوالو از وبلاگ مادیران پرسیدم همینو گفتن:
    maadiran.mihanblog.com
    قبل از این یه تصویر مشکی میومد بعد با آپدیت کردنش عکس اول صحنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

سلام دوستان
    بنده 4 ماه پیش یه دستگاه دیجیتال سما خریدم و دستگاه خوبی بود یعنی هست !! الان میخوام یکی دیگه بخرم که دیگه این دستگاه موجود نیست !! و تا اخر شهریور نمیارن!! نمیدونم چرا !!!
    اگر میشه یه دستگاه دیجیتال بهتر از سما بهم معرفی کنید ممنون میشم
    پلیر خوبی داسته باشه و شبکه های رو هم خوب بگیره با کیفیت و راحت ضبط کنه و فایل های FHD رو پخش کنه و دستگاه FHD هم باشه
    ممنون از سما بهتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •