تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 1421 اولاول ... 414414915315375385395405415425435445455515916411041 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بله مخابرات لطف کرده برای همه ی سرویسهای نامحدود محدودیت 999 گیگ در نظر گرفته!!

تو خود سایت مخابرات نه
    تو قسمت یوزر اکانت همون جایی که اطلاعات اکانت و حجم باقی مانده رو نشون میده
    واسه من هنوز رانژه نشده ولی احتمال داره یه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه !!
    آخه یعنی چی 999 گیگ ؟؟

اینایی که اینترنت رو اینقدر گرون میفروشن با این کیفیت مسخره بیان همچین کارایی بکنن ؟؟ (( نسبت به کشور های دیگه ))
    با این همه محدودیت هایی که واسه اینترنت گذاشتن و هزار دلیل دیگه این کار خیلی تعجب داره

بعدشم با اون همه شایعاتی که تا الان شنیده میشد مثل اینترانت - حذف سرویس نامحدود و حذف ساعات رایگان غیر ممکن هست این کارشون بی دلیل باشه
    حتی یک موقع هم شایعه شده بود قراره ساعات رایگان رو تو همه شرکت ها حذف کنن تا هرکی هرچقدر مصرف کرد همون قدر پولشو بده

مخابرات هر گیگ اضافه رو 4 تومان داره میفروشه بعد بیاد اینقدر دست و دلباز بشه ؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام

ضمن عرض تسلیت و تعذیت شهادت خانم حضرت فاطمه زهرا (س) , سرعت و دانلود , انگاری امروز بعدازظهر سرعت 128 نامحدود نهایت (50 کیلوبایت) در ثانیه رسیده! ان هم در شهرستان بابل !

موفق باشید

یاعلی

Last edited by Javad0111; 15-04-2013 at 12:55.

3. 2 کاربر از Javad0111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

واسه من هنوز رانژه نشده ولی احتمال داره یه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه !!
    آخه یعنی چی 999 گیگ ؟؟

اینایی که اینترنت رو اینقدر گرون میفروشن با این کیفیت مسخره بیان همچین کارایی بکنن ؟؟ (( نسبت به کشور های دیگه ))
    با این همه محدودیت هایی که واسه اینترنت گذاشتن و هزار دلیل دیگه این کار خیلی تعجب داره

بعدشم با اون همه شایعاتی که تا الان شنیده میشد مثل اینترانت - حذف سرویس نامحدود و حذف ساعات رایگان غیر ممکن هست این کارشون بی دلیل باشه
    حتی یک موقع هم شایعه شده بود قراره ساعات رایگان رو تو همه شرکت ها حذف کنن تا هرکی هرچقدر مصرف کرد همون قدر پولشو بده

مخابرات هر گیگ اضافه رو 4 تومان داره میفروشه بعد بیاد اینقدر دست و دلباز بشه ؟؟
    درجواب این دوست عزیز و دوستان دیگه عرض کنم مخابرات لطف نکرده 999 گیگ بهتون نداده بلکه مهندسای مخابرات یه خورده ... تشریف دارن در واقع اینا اصلا سرویس نا محدود راه اندازی نکردن بلکه همون سرویس های محدود رو حجمش رو بردن بالا و اسمش رو گذاشتن نامحدود کاری که تو شرکت های دیگه انجام نمیشه در واقع سرویس 128 4 گیگ با سرویس 128 نا محدود از یه تخم و ریشن و دو سرویس مجزا تعریف شده نیست(یعنی بلد نبودن تعریف کنن) برای اثبات این حرف همینقدر بگم وقتی سرویس های نا محدود اوایل راه اوندازی شد هر سرویسی محدودیت سرعت داشت مثلا 128 از 60 بالاتر نمیرفت و دقیقا در همین زمان شاهد محدود شدن سرویس های حجمی به مانند نا محدود ها بودیم اما جالب تر اینجاست اینکه الان می بینین سرعت سرویس های نا محدودتون با چنتا لینک به 400 می رسه حاصل اعتراض سرویس داران حجمی بود که برا جلوگیری از اعتراض مجبور شدن محدودیت رو بردارن که در نتیجه نا محدود ها هم محدودیت برداشته شد
    اینهمه فک زدم خلاصش همون کلک رشتی مهندسای مخابرات بود یا به عبارت دیگه پاک کردن صورت مساله

5. 4 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

سلام

ضمن عرض تسلیت و تعذیت شهادت خانم حضرت فاطمه زهرا (س) , بعد از گذشت یکماه و عیدی و تخفیف به کاربران از لحاظ سرعت و دانلود , انگاری امروز بعدازظهر سرعت 128 نامحدود دوباره به حالت قبل یعنی نهایت (50 کیلوبایت) در ثانیه رسیده! ان هم در شهرستان بابل !

موفق باشید

یاعلی

جواد جان برا من که هنوز تا 380 میره ولی سرعت تک لین از 40 بالاتر نمیره دو حالت داره یا منطقتون دچار مشکل شده یا هنوز تغییرات رو سراسری اعمال نکردن

7. این کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

درجواب این دوست عزیز و دوستان دیگه عرض کنم مخابرات لطف نکرده 999 گیگ بهتون نداده بلکه مهندسای مخابرات یه خورده ... تشریف دارن در واقع اینا اصلا سرویس نا محدود راه اندازی نکردن بلکه همون سرویس های محدود رو حجمش رو بردن بالا و اسمش رو گذاشتن نامحدود کاری که تو شرکت های دیگه انجام نمیشه در واقع سرویس 128 4 گیگ با سرویس 128 نا محدود از یه تخم و ریشن و دو سرویس مجزا تعریف شده نیست(یعنی بلد نبودن تعریف کنن) برای اثبات این حرف همینقدر بگم وقتی سرویس های نا محدود اوایل راه اوندازی شد هر سرویسی محدودیت سرعت داشت مثلا 128 از 60 بالاتر نمیرفت و دقیقا در همین زمان شاهد محدود شدن سرویس های حجمی به مانند نا محدود ها بودیم اما جالب تر اینجاست اینکه الان می بینین سرعت سرویس های نا محدودتون با چنتا لینک به 400 می رسه حاصل اعتراض سرویس داران حجمی بود که برا جلوگیری از اعتراض مجبور شدن محدودیت رو بردارن که در نتیجه نا محدود ها هم محدودیت برداشته شد
    اینهمه فک زدم خلاصش همون کلک رشتی مهندسای مخابرات بود یا به عبارت دیگه پاک کردن صورت مساله
    شما مطمعا هستی ؟؟

اگه اینجوری باشه که خیلی حال میده

تابستون 1 مگ یا 2 مگ نامحدود میگیرم

////////////////////////////////////////////

دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دلیل این کار رو میدونی ؟؟
    احتمال داره این کار رو کرده باشن که مشتری جذب کنن ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

شما مطمعا هستی ؟؟

اگه اینجوری باشه که خیلی حال میده

تابستون 1 مگ یا 2 مگ نامحدود میگیرم

////////////////////////////////////////////

دوست عزیز
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دلیل این کار رو میدونی ؟؟
    احتمال داره این کار رو کرده باشن که مشتری جذب کنن ؟
    اون دوستانی که نامحدود دارن احتمالا عدد آخر ای پی اونها دو رقمی یا تک رقمی نیست؟
    فکر کنم محدود ها غالبا سه رقمیه عدد آخر- واگه این طور باشه میشه از لحاظ کیفیت سرویس میشه تفاوت ایجاد کرد

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

سلام. من نمی تونم یاهو میل و گوگل ریدر رو باز کنم. 512 یکساله مخابرات دارم. کسی می دونه چرا اینطور شده؟ یا راه حلش چیه؟ با Dolphin Browser و نرم افزار Google Reader موبایل میتونم، ولی با لپ تاپ نمی شه. لطفا کمک کنین. ممنون.
    دوست عزیز شما اگه میتونی یه مرورگر اینترنت اکسپلور ورژن 10 دان کن اگه هم ویندز 8 داری خودش نصبته
    من که کلا ازین مرورگر خوشم نمیومد ولی تو زمینه گوگل انگاری مشکلی نداره
    البته اگه تو زمینه هایی که به گوگل کار داشته باشم عالیه.

11. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

سلام

ضمن عرض تسلیت و تعذیت شهادت خانم حضرت فاطمه زهرا (س) , بعد از گذشت یکماه و عیدی و تخفیف به کاربران از لحاظ سرعت و دانلود , انگاری امروز بعدازظهر سرعت 128 نامحدود دوباره به حالت قبل یعنی نهایت (50 کیلوبایت) در ثانیه رسیده! ان هم در شهرستان بابل !

موفق باشید

یاعلی

برای منکه از دیشب سرعتم پایین اومده
    50 که نه حتی به 30 یا 40 نمیرسه!
    در ضمن 512 دارم

13. 2 کاربر از Serial Killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

برای منکه از دیشب سرعتم پایین اومده
    50 که نه حتی به 30 یا 40 نمیرسه!
    در ضمن 512 دارم
    سرعت پایین اومده ولی واسه من نه انقدر البته تو تک لینک 40 50 میرسه
    از سایت راسخون و تست سرعت هم که میبینم سرعت 150 تا 200 متغیره
    افت سرعت خیلی زیاده شاید به خاطر تعطیل بودن امروز باشه که همه ریختن تو نت.

15. این کاربر از majideblis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

سرعت پایین اومده ولی واسه من نه انقدر البته تو تک لینک 40 50 میرسه
    از سایت راسخون و تست سرعت هم که میبینم سرعت 150 تا 200 متغیره
    افت سرعت خیلی زیاده شاید به خاطر تعطیل بودن امروز باشه که همه ریختن تو نت.
    الان یکم بهتر شده
    تو تک لینک به 80 میرسه
    امیدوارم به خاطره تعطیلی باشه و دوباره به حالت قبلی برگرده... حداقل زیر 100 تا نباشه!
    چون اینجوری واقعا اعصاب خورد کنه

17. این کاربر از Serial Killer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •