تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 686 اولاول ... 41441491531537538539540541542543544545551591641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 6854

نام تاپيک: 3G & 4G Rightel / شرکت رایتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوستان کسی خبر نداره اصفهان کی تحت پوشش فورجی رایتل قرار می گیرد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه iDownload & iGame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2015
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رایتل فعلا" تو خواب زمستانیه!

3. 3 کاربر از iDownload & iGame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

Rightel رایتل:
    تخفیف_12_بهمن
    بسته‌های استثنایی برای همراهان رایتلی به مناسبت آغاز دهه فجر
    تنها تا ساعت 18:00 امروز فرصت دارید تا بسته‌های استثنایی جدول زیر را با ارسال کد خرید بسته به سامانه پیامکی 2020 ، خریداری نمایید.
    برای خرید بسته‌های منتخب سیم‌کارت اعتباری و دیتا، باید به میزان قیمت هر بسته شارژ (اعتبار ریالی) کافی داشته باشید.

5. 4 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

Rightel رایتل:
    تخفیف_12_بهمن
    بسته‌های استثنایی برای همراهان رایتلی به مناسبت آغاز دهه فجر
    تنها تا ساعت 18:00 امروز فرصت دارید تا بسته‌های استثنایی جدول زیر را با ارسال کد خرید بسته به سامانه پیامکی 2020 ، خریداری نمایید.
    برای خرید بسته‌های منتخب سیم‌کارت اعتباری و دیتا، باید به میزان قیمت هر بسته شارژ (اعتبار ریالی) کافی داشته باشید.

جون به جونش بکنن رایتل حالش خرابه و نمیخاد از خاب بیدار بشه هنوزم گرون فروشی میکنه این بسته هم مثلا خودشو ضرب زده به مناسبت دهه فجر افر گذاشتهمن نمیدونم با این بسته های گرونش چجوری هنوز سرپا مونده؟

Sent from my Lenovo K50a40 using Tapatalk

7. 2 کاربر از mr.arbab28 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

جون به جونش بکنن رایتل حالش خرابه و نمیخاد از خاب بیدار بشه هنوزم گرون فروشی میکنه این بسته هم مثلا خودشو ضرب زده به مناسبت دهه فجر افر گذاشتهمن نمیدونم با این بسته های گرونش چجوری هنوز سرپا مونده؟

با پول تامین اجتماعی خخخ

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

9. 4 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه EDWARD WHITE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

این بسته 6 ماه 30 هزار تومن ایراسل رو که پرید رایتل شکایت کرده بود که چرا ارزونه ! مصاحبه مدیر عاملش هست توی نت

11. این کاربر از EDWARD WHITE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

بسته دومی رو سیم کارت دیتا خدایی قیمت خیلی خوبی داده موندم چرا بعضی دوستان میگن گرون فروشه یا خوابه؟

۸۴ گیگ ۹۰ تومن میشه گیگی ۱۰۸۰

ایرانسل بدون احتساب مالیات بهترین بسته اش ۱۳۵۰ میفته گیگی (اونم بسته ۲۰۰+۱۰۰ روی TD-LTE و نه 4G)
    وگرنه 4G بسته ۲ ماهه ۷۲ گیگ (۳۶+۳۶) رو میده ۱۱۰ تومن ، ۱۲ گیگ کمتر و ۲۰ تومن گرونتر!!!

همون بسته اول هم قیمت خوبی داده، شما از کجا بسته میگیرید که به اینا میگین گرون؟ به ما هم بگید
    البته نمیگم بسته های معمولیش الان ارزون و خوبه،‌ اما به نظرم این بالایی ها خوب بود

حیف که تهران منطقه ما کلا رایتل ۴جی آنتن نمیده
    کلا اهمیتی به پوشش ۴جی نمیده
    Last edited by bzr350; 05-02-2017 at 22:29.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بسته دومی رو سیم کارت دیتا خدایی قیمت خیلی خوبی داده موندم چرا بعضی دوستان میگن گرون فروشه یا خوابه؟

۸۴ گیگ ۹۰ تومن میشه گیگی ۱۰۸۰

ایرانسل بدون احتساب مالیات بهترین بسته اش ۱۳۵۰ میفته گیگی (اونم بسته ۲۰۰+۱۰۰ روی TD-LTE و نه 4G)
    وگرنه 4G بسته ۲ ماهه ۷۲ گیگ (۳۶+۳۶) رو میده ۱۱۰ تومن ، ۱۲ گیگ کمتر و ۲۰ تومن گرونتر!!!

همون بسته اول هم قیمت خوبی داده، شما از کجا بسته میگیرید که به اینا میگین گرون؟ به ما هم بگید
    البته نمیگم بسته های معمولیش الان ارزون و خوبه،‌ اما به نظرم این بالایی ها خوب بود

حیف که تهران منطقه ما کلا رایتل ۴جی آنتن نمیده
    کلا اهمیتی به پوشش ۴جی نمیده
    از نظر منی که می تونم با بسته 2000 تومنی در شب 60 گیگ دانلود کنم ترافیک شبانه یعنی کشک پس در واقع اون بسته 42 گیگ می ارزه نه 82 گیگ . رایتل هم اگر می خواد از گردونه عقب نیفته برای مشترکینش مثل همراه اول و ایرانسل بسته های مجزای شبانه بزاره . البته به طور کلی قدم مثبتی برداشته اما من خودم بسته دو ماه سی گیگ 60 تومن و شش ماه صد گیگ 175 تومن رو ترجیح می دم

14. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2016

پيش فرض

از نظر منی که می تونم با بسته 2000 تومنی در شب 60 گیگ دانلود کنم ترافیک شبانه یعنی کشک پس در واقع اون بسته 42 گیگ می ارزه نه 82 گیگ . رایتل هم اگر می خواد از گردونه عقب نیفته برای مشترکینش مثل همراه اول و ایرانسل بسته های مجزای شبانه بزاره . البته به طور کلی قدم مثبتی برداشته اما من خودم بسته دو ماه سی گیگ 60 تومن و شش ماه صد گیگ 175 تومن رو ترجیح می دم
    صحبت درباره بسته حجمی هست و واقعا بسته های حجمی بالا از ایرانسل و همراه اول قیمت بهتری داره

اینکه شما ترجیح میدید هر گیگ ۱۷۵۰ تومن بدید به جای ۱۰۸۰ تومن به دلیل اینکه بسته شبانه ساعتی بهتون سرعت بالایی میده بیشتر مربوط به منطقه و به نظرم موقتی هست،‌ چون سرعت شما هم بعید میدونم اونطور بمونه بعد از مدتی که تعداد دانلود کننده ها زیاد بشن اونجا، البته امیدوارم هیچوقت مثل من نشید ولی به نظر محل شما عده کمی یکسره دانلود میکنند، وگرنه به نظر خودتون شبکه ۴جی کشش اون سرعت رو داره برای یک عده زیاد؟ حتی اپراتور Verizon آمریکا میانگین سرعتش زیر ۸ مگابیت هست ولی بعضی مناطق خلوت به ۵۰ مگ میرسه (جالبه تو اون تاپیک میدیدم بعضیا سرعت بالای ۴۰ ۵۰ تو ایران دارن و باز ناراضی هستن! یا میگن بد نیست ولی این کمه برای ۴جی! بهترین کشورهای دنیا از نظر اینترنت هم متوسط سرعت ۴جی شون به ۵۰ مگابیت نمیرسه)

محل ما چون به نظر شبکه شلوغ هست در اون ساعات سرعت من در ایرانسل به ۱ ، ۲ مگابیت یا حتی کمتر میرسه و عملا حتی ارزش پول بسته ساعتی هم نداره
    جالب اینکه یک بار امتحان کردم دقیقا ۸ صبح میره بالای ۱۰ مگابیت برای چند ساعت

به همین دلیل به نظر من هر اپراتوری ازین نامحدودهای شبانه و ساعتی نده بهتره و کیفیتش برای همه یکسان و بهتر خواهد بود ، حتی اگر سرعت خودم الان ۶۰ مگ بود باز همین حرف رو میزدم، همونطور که TD-LTE سرعتم بالای ۲۰ هست (راضی هستم) و واقعا خدا خدا میکنم بسته ساعتی و جایزه نده رو TD تا اون رو هم عده زیادی یکسره دانلود کنن و حتی نتونیم کارمون رو باهاش راه بندازیم مثل ۴جی

البته خودم چون رایتل ۴جی اینجا سیگنال نمیده زیاد استفاده نمیکنم و از پوشش رایتل ناراضی هستم کلا، اما دلیل نمیشه جایی واقعا بهتر بود باز ایراد بگیریم
    Last edited by bzr350; 05-02-2017 at 23:58.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

اخه 2 شب تا 7 صبح واقعا خیلی کم از اینترنت استفاده میشه و خیلی روی کیفیت کلی تاثیر نداره

17. این کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •