همیشه شب ها سرعت دانلود خرابه.
داداش اگه قبول نمیکنه احتمالا پورت شده افتاده دست شرکت جدیده( پاس ماناماد ) ادرس سایتش رو بهت میدم یه زنگ بزن بشون بگو اینترنت من دست شماست اگه گفت اره که ازش سوال کن دیگه برا همین تمدید بگو چکار کنم اگرم گفت دست ما نیست زنگ بزن 2020 مشکلتو بشون بگو
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش تقصیر شماست دیگه شما بشون میدی اینا هم یاد میگیرن هر جا رفتن پول مفت از ملت بگیرن پس پول راه اندازی و نصب رو برا چی میگیرن ؟
تولدم مبارک![]()
شما پست های قبلی رو نخوندی
اما بزار کل ما جرا رو تعریف کنم.
من رفتم دفتر که ثبت نام کردم یه خانم که انگار از دماغ فیل افتاده پشت میزه و بهش گفتم یوزر و پس ورد رو میخوم گفت یوزرو پسورد شما دست نصابه و خودش باهاتون تماس میگیره
بعدش گفتم باهام تماس گرفته اما خونه نبودم و حالا که باهاش تماس میگیرم اصلا گوشی رو بر نمیداره مرد تیکه احمق از صبح ساعت 10 دارنم بهش زنگ میزنم تا 2 ظهر انگار که نه انگار خانومه میگه ایشون خواب هستن .
بله دیگه
بعد اومدم خونه و منتظر شدم تماس بگیره
اما زنگ زدم 2020 گفتم یوزر و پس رو میخوام گفت با واحد فروش تماس بکیر (واقعا چرا یعنی اینقدر فکر میکنن ما چیزیم ) بهش گفتم ثبت نام کردم ها گفت من ندارم یوزر و پس رو واحد فروش داره
به واحد فروش زنگ زدم 30 دقیقه من نفره 7 بودم توی صف دوباره با خود پشتیبانی تماس گرفتم یارو گفت پورتال قطعه 1 ساعت دیگه زنگ بزن تا یوزر و پس رو بهت بدم
ومن1 ساعت دیگه تماس گرفتم اما یه خانومه گفت یوزر و پس شما دسته نصابه و من ندارمشون با نصابتون تماس بگیرید بهتون بدتش
ساعت 6 بود زنگ زدم نصاب با کمال تعجب گوشی رو برداشت .
بهش گفتم که یوزر پس رو بده گفت نمیشه روال عوض شده . بله خوب حالا کی میای ( یه جوری باهاش صحبت کردم که بابام پیشم نشسته بود گفت چرا باهاش اینجور برخورد کردی .
گفت تماس میگیرم و ...
ساعت 7.30 تماس گرفت و گفت بیام گفتم بیا .
بعد اومدیوزر پس رو وارد کرد و رفت بهش گفتم اگه یوزر و پس رو بهم میگفتی خودم هم بلد بودم. درستش کنم ( در حین وارد کردن
گفت تنظیمات خاص داره از این شرو ور ها منم حوصله جرو بحث نداشتم گفتم آره و شما تنها بلدی و8 تومن بهش دادم رفت.
این بود
مبارکه دیرو 1 مرداد تولد من بود
شرمنده داداش که دخالت کردماینقد این نصاب ها برا ادم کلاس میزارن که اعصاب رو داغون میکنن موقع نصب انقد منو اذیت کرده بود نیم ساعت پشت در نگهش داشته بودم جوش اورده بود دیگه
![]()
آقا به من این شماره رو دادن واسه پشتیبانی: 3732525 (0611)
این واسه چه شرکتیه؟
اينم فرق ما پاس مانامادي ها با شما 2020 ها
همون روزي كه وصل شد زنگ زد گفت خودت كانفيگ مي كني يا بچه ها بيان گفتم نه خودم مي تونم. بعد vpi/vci و يوزر و پسورد داد.
اينم تست الان:
ايمان جان تولدت مبارك انشالله 120 سال به خوشي سپري كني.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)