سلام
برام من ححجمش 210مگه البته ازش ایمیج گرفتم انقد حجم زده حجم واقعیش رو نمی دونم چون سی دیش
رو دیگه ندارم
اینی که شما گذاشتی دوتا از پارتاش تکراریه که حجمش میشه 185 مگ نه 240 مگ
سلام
برام من ححجمش 210مگه البته ازش ایمیج گرفتم انقد حجم زده حجم واقعیش رو نمی دونم چون سی دیش
رو دیگه ندارم
اینی که شما گذاشتی دوتا از پارتاش تکراریه که حجمش میشه 185 مگ نه 240 مگ
اقا ايمان سلام نه اشتباه ميكنين فايلاش تكراري نيستند extract كردم اين بازي رو حجمش 264 مگا بايت هستش من دانلودش كردم و اجراش كردم فضاي ورودي تفاوت داره اهنگ ورودي زده نميشه زياد تو بازي نرفتم اگه تونستم تفاوت هاي ديگه اي پيدا كنم حتما بهتون خبر ميدم اما از اينكه اين فايل با فايل هاي ديگري كه من دانلود كردم فرق داشته ميگم
تنها نسخه رايگان و بالاي 177 مگابايت حجم دار كه من پيداش كردم البته اين بك تو ناچر داراي دو زبانه تاثير زبان دومشو در حجم كلي نمي دونم اما فكر نكنم 90 مگ بخاطر يك زبان اختلاف باشه
البته خوبي ديگه اين بازي اينه كه با شبيه ساز هستش يعني به راحتي ميتونيد بازي رو اجرا كنيد منكه پيشنهاد ميكنم هركي تواناييشو داره اون رو دانلود كنه من بالاي 7 نسخه دانلود كردم همگي 177 مگي بودن اما اين فايل قابل اطمينان تره ممنون ميشم اگه جوابمو بديد
ورژن اصلی بازی که کدهای گیم شارک توش کارنمیکنه 544مگ هست من واسه بدست آوردنش20000پیاده شدم بعد آقایون تهمت میزنن میگن دروغ میگی....
مشکل این بازی ورژن اصلیشه......
چون از روش خیلی سانسوری داشته.....
سلام به همه
دوستان هاروست مون من 204 مگ هست ،شما ها از كجا ميفهميد كه نخه اورجينال رو داريد يا نه؟حتما بايد تا آخرش بريم تا بفهميم به شهر ميره يا نه؟
در ضمن كسياي كه ميتونن لطفا اين نسخه هاي 500 مگي رو از تورنت دانلود كنن ،ببينن درسته يا نه ؟به ما هم خبر بدين![]()
سلام دوستان.كسي صداهاي بازي مورتال كامبت را نداره؟؟؟اگه كسي ميدونه لطف كنه
من حرفاي اقاي علي هوندا رو منطقي ميدونم اخه نسخه 544 مگي رو پيدا رو پيدا كردم اما يا بايد شهروند كشور اروپايي باشي يا اكانت بين المللي داشته باشين اما هنوز درباره شهر نظري نميدم چون خودم به چشم نديدم خيلي هم دنبالش گشتم اما نديدم
اما اقاي علي 07 نسخه اي كه من برا دانلود گذاشتم حجم سي ديش 264 مگا بايت هستش (بدون احتساب شبيه سازي كه توش هم هست )
علي هوندا تمام اميدم تويي اگه ميتوني يه عكسي مستند و كامل از شهري خودت ميخواي بري بذار
ممنون از همه كساني كه تو بحثمون هستن
سلام كسي اطلاعاتي در مورد شهر رفتن نداره
سلام
چي شده؟
ديگ كسي در مورد اين بازي بحث نميكنه
مثل اينكه در اين فروم ديگه تخته شده ما اومديم همه رفتن
كسي نيست با من همدردي منه ؟منم ميخوام بفهمم اين بازي ورژن ناقصه يا نه من نسخه 544 مگي رو پيدا كردم بايد دلار خرجش كرد اما نسخه 264 مگي رو دانلود كردم فضاش يكم فرق ميكرد .كسي اطلاع دقيقي داره ارايي بده لطفا .اقا ايمان سانر و ساير مسيولين با شمام
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)