تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 4105 اولاول ... 4144149153153753853954054154254354454555159164110411541 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba6682's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    شما چرا اینطوری میکنی عزیز الان اضطراب چی رو داری ؟
    شما امریه هستی تحصیلات هم داره سپاه هم میخوای آموزشی رو بگذرونند
    چی نیشابور بیافتی چی یزد چی کرمانشاه و چی مدرس کرج همگی پادگان های عالی هستند و خوب
    نیشابور رو اگه من گفتم نیرو نمیگیره هنوز هم مشخص نیست شما الان مگه برگ سفید گرفتی که زده باشن باغرود روش ؟
    یا همینطور لفظی بهت گفتن ؟ اگه لفظی گفتن که بی خیال بابا اگه هم برگ سفیدی چیزی اومده که بعید میدونم ممکنه شما اعزام بشی به مدرس کرج
    در هر حال این اضطراب شما از دیدگاه من بی فایده هست و یک چیزی هم بگم اون موقع شما بخوای بیای باغرود بی نهایت سرد هست مگه امسال شانست هوا خوب باشه وگرنه ما پارسال شرایط سختی رو داشتیم همون موقع

!
    اظطراب چیزی رو ندارم فقط از بلاتکلیفی متنفرم.همیشه همینطور بودم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

ما از 06 اراک اومدیم مرخصی...

به نظر من که واقعا برخوردشون با ما خیلی خوب بود مخصوصا بعد از تقسیم؛

فقط روز آخر سرباز عقیدتی سیاسی بیخودی جلوی نمازخونه اسممو نوشت؛ کلا حمومم نفهمیدم کجا هست..

90 درصد ساک بیخودمم که دهنمم اونجا فقط به همین دلیل سرویس شد برگردوندم خونه...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من امریم قرارگاه شمال شرقی مشهد خورده کسی از بچه ها می دونه اونجا چه جوریه؟ کجای مشهده؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان میخواستم بدونم من که بچه مشهد وستوانسوم وظیفه هستم و امریم رسته استحکامات و عمران تو لشگره 21 پیاده تبریزه میتونم با یک نفره دیگه خودم رو جا به جا کنم و انتقالی بگیرم؟؟
    اگه پاسختون مثبته و کسی اهل تبریزه و مشهد (یا شهر های اطراف مشهد)افتاده سریعا من رو مطلع کنه
    با سپاس فراوان
    Last edited by q123457; 29-10-2011 at 14:03.

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

من هنوز متعجبم که چرا پست من حذف شد در صورتی که من جواب اشخاصی رو دادم که قصد توهین به دیگران رو داشتند.باشه مشکلی نیست دوباره میزارم منتهی با رعایت همه ی جوانب.........
    من جواب شما رو دادم منتهی پستم رو حذف کردن.در جواب بهتون میگم که اگه امریه ها واقعا مایه ننگ نیروی زمینی هستند،واقعا برای شما و برای افرادی با چنین طرز فکر متاسفم.چطور میشه که یک چنین اشخاصی برای کسانی که چند سال از بهترین سالهای زندگیشون رو صرف درس خوندن میکنن وبرای خدمت به مردم در آینده تلاش میکنن ارزشی قائل نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا برای شما متاسفم
    کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

از اونجایی که پست شما حذف شد ولی مجددا تاپیک رو به بیراهه و انحراف کشوندید بنابراین در همین محیط عمومی تاپیک به شما تذکر میدم :

1- محل اعتراض به حذف شدن پست ، تاپیک های عمومی انجمن نیست ، بلکه فقط و فقط از طریق پروفایل یا پیام خصوصی مدیران انجمن مربوطه و یا انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید پیگیری بشه /

2- اگر پستی دیدید که به هرنحوی مشکل ساز هست ، فقط و فقط و فقط از گزارش تخلف استفاده کنید یا از طریق پروفایل و پی ام اطلاع بدید ، نیازی به گرد و خاک کردن در محیط عمومی تاپیک نیست /

3- اینجا کسی مشکل بینایی نداره ، پس فونتتون رو متناسب انتخاب کنید تا نظم تاپیک به هم نخوره /

4- هرگونه بحثی در مورد این موضوع داشتید => یا انجمن ارائه پیشنهاد - انتقاد جدید ، یا پروفایل و پی ام / نقل قول گرفتن و ادامه دادن بحث در این تاپیک علاوه بر حذف پست موجب برخورد خواهد شد /

ممنون از توجه شما .

پی نوشت : این پست و پستهای نقل قول گرفته شده به زودی حذف خواهند شد .

معذرت از دوستان بابت انحراف تاپیک /

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

آقا برگه سفید چند روز بعد از برگه سبزه میاد.من تاریخ اعزامم 1 دی خورده؟یا خودم باید بگیرم از پلیس +10
    یه سوال دیگه اگه کسی غیبت خورده باشه رو تو برگه سبز اعلام میکنن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

آقا برگه سفید چند روز بعد از برگه سبزه میاد.من تاریخ اعزامم 1 دی خورده؟یا خودم باید بگیرم از پلیس +10
    یه سوال دیگه اگه کسی غیبت خورده باشه رو تو برگه سبز اعلام میکنن؟
    حدااکثر یک هفته قبل از اعزام.اگه عجله داری حدود 2 هفته قبل از اعزام میتونی از پلیس +10 بگیری.
    آره معمولا کسری بسیج یاکسری به خاطر جبهه پدر یا مادر و... و هم چنین اگه غیبت داشته باشی توی اون قید میشه.

8. این کاربر از q123457 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

دوستان من امریم قرارگاه شمال شرقی مشهد خورده کسی از بچه ها می دونه اونجا چه جوریه؟ کجای مشهده؟
    راستی اون قضیه که اگر از محل سکونت بیش از 800 کیلومتر دور باشی از خدمت کم میشه درسته را نه؟ کسی اطلاعی داره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

بچه ها در حین خدمت میشه برای معافی اقدام کرد یا نه؟
    معافی کفالت

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بچه ها در حین خدمت میشه برای معافی اقدام کرد یا نه؟
    معافی کفالت
    بله میشه دوست من

12. این کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •