اظطراب چیزی رو ندارم فقط از بلاتکلیفی متنفرم.همیشه همینطور بودم
اظطراب چیزی رو ندارم فقط از بلاتکلیفی متنفرم.همیشه همینطور بودم
ما از 06 اراک اومدیم مرخصی...
به نظر من که واقعا برخوردشون با ما خیلی خوب بود مخصوصا بعد از تقسیم؛
فقط روز آخر سرباز عقیدتی سیاسی بیخودی جلوی نمازخونه اسممو نوشت؛ کلا حمومم نفهمیدم کجا هست..
90 درصد ساک بیخودمم که دهنمم اونجا فقط به همین دلیل سرویس شد برگردوندم خونه...
دوستان من امریم قرارگاه شمال شرقی مشهد خورده کسی از بچه ها می دونه اونجا چه جوریه؟ کجای مشهده؟
با سلام
دوستان میخواستم بدونم من که بچه مشهد وستوانسوم وظیفه هستم و امریم رسته استحکامات و عمران تو لشگره 21 پیاده تبریزه میتونم با یک نفره دیگه خودم رو جا به جا کنم و انتقالی بگیرم؟؟
اگه پاسختون مثبته و کسی اهل تبریزه و مشهد (یا شهر های اطراف مشهد)افتاده سریعا من رو مطلع کنه
با سپاس فراوان
Last edited by q123457; 29-10-2011 at 14:03.
من هنوز متعجبم که چرا پست من حذف شد در صورتی که من جواب اشخاصی رو دادم که قصد توهین به دیگران رو داشتند.باشه مشکلی نیست دوباره میزارم منتهی با رعایت همه ی جوانب.........
کاربر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :من جواب شما رو دادم منتهی پستم رو حذف کردن.در جواب بهتون میگم که اگه امریه ها واقعا مایه ننگ نیروی زمینی هستند،واقعا برای شما و برای افرادی با چنین طرز فکر متاسفم.چطور میشه که یک چنین اشخاصی برای کسانی که چند سال از بهترین سالهای زندگیشون رو صرف درس خوندن میکنن وبرای خدمت به مردم در آینده تلاش میکنن ارزشی قائل نیستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟واقعا برای شما متاسفم
از اونجایی که پست شما حذف شد ولی مجددا تاپیک رو به بیراهه و انحراف کشوندید بنابراین در همین محیط عمومی تاپیک به شما تذکر میدم :
1- محل اعتراض به حذف شدن پست ، تاپیک های عمومی انجمن نیست ، بلکه فقط و فقط از طریق پروفایل یا پیام خصوصی مدیران انجمن مربوطه و یا انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید پیگیری بشه /
2- اگر پستی دیدید که به هرنحوی مشکل ساز هست ، فقط و فقط و فقط از گزارش تخلف استفاده کنید یا از طریق پروفایل و پی ام اطلاع بدید ، نیازی به گرد و خاک کردن در محیط عمومی تاپیک نیست /
3- اینجا کسی مشکل بینایی نداره ، پس فونتتون رو متناسب انتخاب کنید تا نظم تاپیک به هم نخوره /
4- هرگونه بحثی در مورد این موضوع داشتید => یا انجمن ارائه پیشنهاد - انتقاد جدید ، یا پروفایل و پی ام / نقل قول گرفتن و ادامه دادن بحث در این تاپیک علاوه بر حذف پست موجب برخورد خواهد شد /
ممنون از توجه شما .
پی نوشت : این پست و پستهای نقل قول گرفته شده به زودی حذف خواهند شد .
معذرت از دوستان بابت انحراف تاپیک /
آقا برگه سفید چند روز بعد از برگه سبزه میاد.من تاریخ اعزامم 1 دی خورده؟یا خودم باید بگیرم از پلیس +10
یه سوال دیگه اگه کسی غیبت خورده باشه رو تو برگه سبز اعلام میکنن؟
حدااکثر یک هفته قبل از اعزام.اگه عجله داری حدود 2 هفته قبل از اعزام میتونی از پلیس +10 بگیری.
آره معمولا کسری بسیج یاکسری به خاطر جبهه پدر یا مادر و... و هم چنین اگه غیبت داشته باشی توی اون قید میشه.
راستی اون قضیه که اگر از محل سکونت بیش از 800 کیلومتر دور باشی از خدمت کم میشه درسته را نه؟ کسی اطلاعی داره؟
بچه ها در حین خدمت میشه برای معافی اقدام کرد یا نه؟
معافی کفالت
بله میشه دوست من
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)