دوستان مال من مشکلی نداره بدون لگ و هیچی فقط بعضی وقتا ( خیلی کم) 1 ثانیه مینویسه atemping to reconnect اما سریع درست میشه ماکه فعلا داریم پشت سر هم بازی میکنیم جاتون خالی![]()
دوستان مال من مشکلی نداره بدون لگ و هیچی فقط بعضی وقتا ( خیلی کم) 1 ثانیه مینویسه atemping to reconnect اما سریع درست میشه ماکه فعلا داریم پشت سر هم بازی میکنیم جاتون خالی![]()
1...................
Last edited by smohsen; 09-06-2013 at 20:23.
این خدمت شما پینگم الان یکم بالا رفته معمولا بین 130 تا 140. من که چیزی ازش سر در نمیارم! چرا سه ستون داره و بعضی ها رو تایم اوت زده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
30 تا خیلی زیاد بود
اما الان 10 تا فرق ماست
اونم به خاطر خط اوله
تو به سرور حسابگر نزدیکتری به هر دلیلبرا همین خط اولت 39 هستش من 47
این دستور در واقع مسیری که طی میشه تا به سرور دی ان اس برسه رو میگه
صبح بگیری او خط 10 هم آذربایجانه
بچه ها این روش که گفته شده تاثیری داره ؟
من بخت که پینگم 360 هست چیکار کنم ؟![]()
dns رو گفتم برای مشکلات لانچر پیشنهاد شده عوض کنید منم از وقتی سرویس عوض کردم مشکلی با لانچر نداشتم dns عوض نکردم.
نه متاسفانه همچنان لگه ... یه دست بازی کردم 800 بار به صورت کوتاه مدت قطع و وصل شد که هر بار بازی به خاطر قطعی های متداوم قاطی میکرد و مجبور میشدم ری استارت کنم کلاینت رو. اگرچه برنده شدیم ولی اینقدر که لگ داشت اگه میباختیم و لگ نبود بیشتر لذت میبردم ... قطعی ها و لگ بیشتر در موقع استفاده از ابیلیتی ها شدید میشوند و توی درگیری های تیمی کاملا کپ میکنه
مشکل اون عکس فایروال و انتی ویروس همه باید خاموش کنی
من که 1 ماه فعلا کشیدم کنار کل بازی shift +delet کردم
این بازی با وضعیت لانچر که داره و و ضعیت خراب اینترنت فقط اعصاب ادم راه میره واقعا وقت حروم کردن
یک قطعی کل مسیر بازی تغییر میده فقط تهش اعصاب سر درد که میمونه....
بنده یه مدت مدیدی رو خیلی تو کف پینگ،افزایش سرعت اینترنت،حل مشکلات لوگین و لگ بازی و...بودم،و طی این مدت حتی چندین بار ویندوزمو
عوض کردم وهیچی توش نصب نکردم تا از تاثیر آنتی ویروس و نرم افزارای دیگه تو سرعت اینترنت جلوگیری بشه.
از جمله اقدامات بنده:
امتحان انواع و اقسام نرم افزارای افزایش سرعت مثل Ashampoo Internet Accelerator،BeFaster،cFosSpeed،DSL
Speed،Internet Cyclone،Modem Booster و...
تغییر DNS با نرم افزارایی مثل Namebench،Dns jumper،DNS Benchmarkواستفاده ازOpenDNS
تغییر DNSبه سرورهای عمومی مثل 8.8.8.8 و8.8.4.4
تغییر ودستکاری تنظیمات مودم مثل MTU،QoS،DNS
تغییر تنظیمات رجیستری ویندوز
استفاده از نرم افزارایی مثل PingZapper،BattlePing،WTFast،PingBuster،PingBe tter
Port Forwardingپورت های مورد نیاز برا لول
و...
و نتیجه این همه تلاش و پشتکار این شد:
فهمیدم وقتی نت خرابه یعنی خرابه و هیچ گهی هم نمیشه خورد!![]()
![]()
Last edited by mey123; 09-06-2013 at 23:56.
راه حلش رو میدونم
اینترنت اکسپلرر رو از حالت آفلاین دربیار منم دیروز همین مشکل رو داشتم و با این کار درست شد
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)