چندتا سوال دیگه از آقا میثم شطرنج باز صبور :
1 - این عکس برای شما نستالژیکه ؟
واااااااااااااااای ... بسیار زیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از این مدل عکس ها من زیاد دارم ، روز های بیاد ماندنی رو عکس میگیرم و نگه میدارم برای روز هایی که در آینده میاد
توی این عکس هم انجمن اندازه ی یک وجب بود
2 - اون موقع شما چند روز بود رجیستر بودین ؟ چه زود گذشت ؟
اگه اشتباه نکنم این عکس مال روزهای اول افتتاح انجمن هست ... ما حدود سه هفته قبل از افتتاح رسمی ، انجمن رو راه اندازی کرده بودیم و توش مشغول تدارکات و آمادگی و تمرین و آماده سازی و ... بودیم
آره واقعا ... چقدر زود گذشت
این سوال و این عکس منو یاد این شعر انداخت
زندگی گرمی دل های به هم پیوسته است
تا در آن دوست نباشد همه درها بسته است
3 - تابحال شده مهرهای شطرنج رو بهم بریزی چون نزدیک بوده ببازی ؟
زمانی که به صورت آماتور بازی میکردم آره ، خیلی ... ولی بعدا دیگه نه
4 - تابحال تو جوب محلهتون یا خیابونتو رو الکی دیدی و به قوطی هایی که تو جوب صدا می دن و قل می خورن ، یا ... !
آره ، بهش دقت کردم ...
به قول سعدی : بر لب جوی نشین و گذر عمر ببین !
5 - روزی چندبار می گید : " اعصابمونو خرد کردا " ..."اعصابم خرده " ... " اعصاب ندارما"
معمولا این جمله ها رو به کار نمیبرم ، چون زود اعصابم خورد نمیشه ... مثلا چطور بشه در طول هفته یک بار بگم ...
6 - چند نفر باالصطلاح " رو دیوار شما یادگاری می نویسند " ؟
مطمئن نیستم ... مثلا با وجود اینکه دو ، سه ، چهار سال از دوران دبیرستان میگذره بدون اغراق بگم که با همه ی بچه های دوران دبیرستان همچنان رابطه دارم و همشون رو میبینم و ازشون خبر دارم و باهاشون در تماسم ... یه برنامه ای داریم هر سه ماه یک بار یک هماهنگی کلی میکنیم بعد 20-30 نفری میریزیم توی یه رستوران و شام میخوریم و از گذشته میگیم و میخندیم و ... معمولا هم من بچه ها رو جمع میکنم
روی دیوارم زیاد یادگاری نوشتن ، منم روی دیوار خیلی ها یادگاری نوشتم و بازم مینویسم ، تا حالا از یادگاری نوشتن روی دیوار هیچ کدوم از دوستام پیشمان نشدم
امیدوارم و آرزو میکنم کسی هم از یادگاری نوشتن روی دیوار من پشیمون نشه
7 - اگر تو اتوبوس یا مترو یک بچه فسقلی شلوار شما رو بگیرو آویزونتون بشه که نیوفته و شما هم کمربند نبسته باشی چی کار می کنید ؟
دستش رو میگیرم و بهش میگم دستم رو نگه داره که نیوفته
خب امیدوارم سووالام بد نبوده باشه ! ارادتمند پیرمرد کنجکاو
خواهش میکنم ، منم امیدوارم جواب هام ارزش خوندن رو داشته باشه