تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 541 از 827 اولاول ... 41441491531537538539540541542543544545551591641 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,401 به 5,410 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

خداکنه مشکل سخت افزاری نباشه، چون زیاد نیست که لپ تاپم و خریدم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

مشکل ظاهرا حل شده
    جای پورت و عوض کردم دیگه قطع و وصل نمیشه
    در ضمن روی پورت دیگه usb2hub وصل بود که درش آوردم توصیه شما در این زمینه چیه؟
    دکمه ای برای روشن خاموش نداره؟برای روشن کردنش باید usb رو مدام در آورد و دوباره وصل کرد
    الان دارم یک فایل 64 گیگ رو منتقل میکنم با سرعت متوسط 9 MB !!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

آقا این مشکل من همچنان ادامه داره چکارش کنم
    هارد WD دائما قطع و وصل میشه البته از 4 تا پورت usb3 فقط یدنه جواب میده و بقیه قطع و وصلی داره

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگر به usb3 وصل کردید این سرعت خیلی پایین هست . در صورت امکان روی یک سیستم دیگر هم تست کنید . پیشنهاد میدم برنامه HD Tune رو دانلود و نصب کنید و یک تست Read بگیرید و ببینید سرعتش چطور هست . همچنین به قسمت Health این نرم افزار هم برید و از سلامتی هارد اکسترنال مطمئن بشید (گرچه بعید میدونم هارد اکسترنال مشکل داشته باشه) . دقت کنید که قبل از تست سرعت و سلامتی از قسمت سمت چپ و بالای این برنامه ، هارد مورد نظر رو انتخاب کنید .

چیپست usb3 شما intel و آخرین ورژن موجود هم 1.0.8.251 هست .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سایر دیوایسها (بغیر از هارد اکسترنال) که این مشکل قطع و وصلی داشتید به گارانتی نشون ندادید؟ (مخصوصاً اینکه از 4تا پورت فقط یکی جواب میده) . اگر این مشکل قطع و وصلی خیلی شما رو اذیت میکنه پیشنهاد میدم یه express card usb3 بخرید مشروط بر اینکه لپتاپتان اسلات سه سانتی pci express رو داشته باشه .

دکمه ای هم برای روشن کردن هارد پس از safely remove نداره ولی نیازی نست که دائماً خاموش و روشن کنید . اگر بطور مداوم به هارد نیاز دارید میتونید روی سیستم بذارید ولی از قسمت تنظیماتی که در برنامه WD apps موجود هست زمان sleep شدن هارد رو تنظیم کنید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 04-06-2013 at 17:11.

5. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

اگر به usb3 وصل کردید این سرعت خیلی پایین هست . در صورت امکان روی یک سیستم دیگر هم تست کنید . پیشنهاد میدم برنامه HD Tune رو دانلود و نصب کنید و یک تست Read بگیرید و ببینید سرعتش چطور هست . همچنین به قسمت Health این نرم افزار هم برید و از سلامتی هارد اکسترنال مطمئن بشید (گرچه بعید میدونم هارد اکسترنال مشکل داشته باشه) . دقت کنید که قبل از تست سرعت و سلامتی از قسمت سمت چپ و بالای این برنامه ، هارد مورد نظر رو انتخاب کنید .

چیپست usb3 شما intel و آخرین ورژن موجود هم 1.0.8.251 هست .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با سایر دیوایسها (بغیر از هارد اکسترنال) که این مشکل قطع و وصلی داشتید به گارانتی نشون ندادید ؟ اگر این مشکل قطع و وصلی خیلی شما رو اذیت میکنه پیشنهاد میدم یه express card usb3 بخرید مشروط بر اینکه لپتاپتان اسلات سه سانتی pci express رو داشته باشه .

دکمه ای هم برای روشن کردن هارد پس از safely remove نداره ولی نیازی نست که دائماً خاموش و روشن کنید . اگر بطور مداوم به هارد نیاز دارید میتونید روی سیستم بذارید ولی از قسمت تنظیماتی که در برنامه WD apps موجود هست زمان sleep شدن هارد رو تنظیم کنید .
    هارد من کلا 4 تا پورت usb3 داره دو تاش این مشکل و دارن و با هارد قطع و وصل میشن ولی بقیه وسایل که روشون نصب میکنم سالمن
    فقط روی یک پورت هارد بدون مشکل کار میکنه پس اگه هارد مشکل داشت نبایستی رو اون پورت کار میکرد
    در ضمن اون درایور رو هم دانلود کردم که موقع نصب ارور داد
    نتیجه تست هم این شد البته read :
    minimum = 55.5
    maximum=120.9
    average=92.5
    برای write یک اروری میده با این مضمون : writing is disable
    to enable writing please remove all partitions
    pleasw check the manual for more information

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هارد من کلا 4 تا پورت usb3 داره دو تاش این مشکل و دارن و با هارد قطع و وصل میشن ولی بقیه وسایل که روشون نصب میکنم سالمن
    فقط روی یک پورت هارد بدون مشکل کار میکنه پس اگه هارد مشکل داشت نبایستی رو اون پورت کار میکرد
    در ضمن اون درایور رو هم دانلود کردم که موقع نصب ارور داد
    نتیجه تست هم این شد البته read :
    minimum = 55.5
    maximum=120.9
    average=92.5
    برای write یک اروری میده با این مضمون : writing is disable
    to enable writing please remove all partitions
    pleasw check the manual for more information
    با توجه به اینکه روی یکی از پورتهای usb3 لپتاپتان بدون مشکل هست و با توجه به سرعت مناسب read هارد ، خیلی بعید میدونم مشکل شما از هارد اکسترنال باشه . پورتی که هارد اکسترنال بدرستی روی آن کار میکنه احتمالاً پورت اصلی هست و بقیه پورتها انشعابی از آن هست (مثل usb hub) . در هر حال یا باید هارد اکسترنال رو به پورت اصلی وصل کنید یا اینکه میتونید یک express card usb3 بخرید .

برای تست Write هم کلیه پارتیشنهای هارد بایستی delete شوند که فعلاً نیازی به انجام اینکار نیست .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    طبیعت سبز

پيش فرض

جناب ata.royalfalcon خیلی ممنون بابت اطلاعات بالا و ارزشمندتون که واقعا مشکل گشا بودن

در آغاز فعالیت 1897-31's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز ، چند سوال داشتم که اگه لطف کنید پاسخ بدید ممنون میشم:

هارد 1 ترا میخوام بخرم و بین WD و Seagate موندم.

یعنی تفاوت WD My Pasport و Seagate Back up Plus فقط قابلیت Lock کردن و نرم افزارهای WD یه؟

هیچ مقایسه دیگه ای نمیشه کرد؟ کیفیت ، ایمنی و دوام برام مهم تر از سرعت انتقاله.

دلایلی که هنوز به قطعیت نرسیدم بین این دو مدل اینها هستند:(طبق نوشته های شما و نظرات خریدارها)

seagate backup plus به خاطر دو پلاتر بودن آن پرفورمنس بهتری نسبت WD my passport دارد.

هاردهای وسترن my passport به اصطلاح usb on board هستند یعنی خبری از قسمت sata to usb نیست (مشکلی تو بازیابی اطلاعات ایجاد نمیکنه؟)

و یه سری مشکلات در نوع کابل و محل اتصال و تفاوت در اینتر فیس.

جناب عطا شما گاهی WD رو پیشنهاد کردید گاهی Seagate رو با اینکه خودتون WD دارید ، اگه بخواید با گارانتی یکسان یکی رو انتخاب کنید نظرتون چیه؟
    (دوست دارم نظر شما رو در مورد کیفیت برند A Data هم بدونم ، فارغ از قابلیت ضد ضربه یا ضد آب بودنشون)

----------------

سوال آخر هم اینکه انتخاب فعلیم هارد Usb یه اما چون هارد رو برای آرشیو میخوام و قیمت هاردهای آداپتوری مناسب تره ، به جز تفاوت توی قابلیت جابه جایی ، تفاوت یا برتری دیگه ای نسبت به هم دارن؟

و اینکه هاردهای آداپتوری و Usb تفاوتی توی امنیت اطلاعات دارن ( اگه فرض کنیم که ضربه نمیخورن)

---------------

ببخشید زیاد شد ، پیشاپیش متشکرم.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

کیفیت ، ایمنی و دوام برام مهم تر از سرعت انتقاله.
    حتی بهترین هارد هم ممکنه خراب بشه . کسانیکه بودند فقط چند دقیقه تونستند از هارد استفاده کنند و در نتیجه مجبور شدند به گارانتی ارسال کنند . اگر برای شما امنیت اطلاعات مهمه توصیه میکنم که اطلاعات رو روی چند هارد بریزید .

seagate backup plus به خاطر دو پلاتر بودن آن پرفورمنس بهتری نسبت WD my passport دارد.
    البته کمپانی وسترن مدلهای جدیدی ارائه کرده . یکی از مهمترین ویزگیهای مدلهای جدید مثل my passport ultra حجم بالا به همراه ضخامت پایین هست که این نشانده استفاده از پلاتر با چگالی بالاتر هست .

هاردهای وسترن my passport به اصطلاح usb on board هستند یعنی خبری از قسمت sata to usb نیست (مشکلی تو بازیابی اطلاعات ایجاد نمیکنه؟)

و یه سری مشکلات در نوع کابل و محل اتصال و تفاوت در اینتر فیس.
    من تو کار تعمیرات نیستم ولی مثلاً برای دسترسی به Firmware و فرستادن دستورات میشه کانکتورهای sata رو به قسمتهای خاصی از pcb لحیم کرد (عکس زیر) . در کل هارد دیسکهای WD my passport و WD my book برای ریکاوری اطلاعات و یا تعمیرات در مقایسه با مدلهای دیگر زحمت بیشتری لازم هست تا به نتیجه مثبت برسه . مخصوصاٌ اگر داده ها encrypt شده باشه . هاردهای اکسترنال WD my book رو اگر از باکس خارج کنید و بطور مستقیم به SATA وصل بشه بازهم نمیتونید به پارتیشنها دسترسی داشته باشید (احتمالاً یا به خاطر قابلیت hardware encryption قسمت sata to usb یا به خاطر نوعی از MBR ) .در کل اگر از هارد دیسک بخوبی مراقبت کنید احتمال اینکه به مشکل بربخوره کم خواهد بود .

مثلاً یکی از علتهای شایع خرابی Firmware و یا پریدن آن در هاردهای اکسترنال WD my book یا my passport این هست که گاهی اوقات پیغام آپدیتی توسط برنامه SmartWare داده میشه و کاربر هم بدون رعایت نکات ایمنی ok رو میزنه که باعث ناموفق شدن آپدیت و خرابی هارد و از بین رفتن اطلاعات میشه . قبلا از آپدیت کردن Firmware باید بررسی کرد که ورژن جدید به چه علتی ارائه شده و اگر خیلی مهم هست تحت شرایط کاملاً مناسب و بعد از تخلیه اطلاعات باید آپدیت کرد .

جناب عطا شما گاهی WD رو پیشنهاد کردید گاهی Seagate رو با اینکه خودتون WD دارید ، اگه بخواید با گارانتی یکسان یکی رو انتخاب کنید نظرتون چیه؟
    خودم اگر بخوام هارد اکسترنال بخرم بازهم WD رو انتخاب میکنم . البته من یه هارد Seagate GoFlex هم دارم که برای کنسول ps3 خریده بودم که ازش راضی هستم .

سوال آخر هم اینکه انتخاب فعلیم هارد Usb یه اما چون هارد رو برای آرشیو میخوام و قیمت هاردهای آداپتوری مناسب تره ، به جز تفاوت توی قابلیت جابه جایی ، تفاوت یا برتری دیگه ای نسبت به هم دارن؟

و اینکه هاردهای آداپتوری و Usb تفاوتی توی امنیت اطلاعات دارن ( اگه فرض کنیم که ضربه نمیخورن)
    هاردهای اکسترنال پرتابل و آداپتوری برای اهداف کاملاً متفاوتی ساخته شده . اگر برای آرشیو دیتا میخواهید که حجمش هم در حال زیاد شدنه بهتره که هارد آداپتوری پرحجمتر بخرید مثلاً 2/3TB . استفاده از پاور مستقل ، طول بیشتر کابل usb (که تا پشت کیس هم میرسه) و پرفورمنس بهتر (مخصوصاً اگر هارد 7200rpm باشه) و ... از مزایای هاردهای آداپتوری هستند .

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

سلام .

چند روز پیش یه هارد ضد آب، ضد ضربه Silicon Power Armor A80 رو به قیمت 340 تومن خریدم.

آیا نرم افزاری هست که نشون بده هارد اصلی که توش هست چه مدل و مارکی ـه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •